Riidekapp räägib naise iseloomust

Psühholoogid on arvamusel, et naise riidekapi sisu järgi võib tema iseloomu kohta mõndagi huvitavat öelda. Muutes oma riietevalikut, saab muuta ka oma käitumist ja sellega koos muutub ka sisemaailm. Riidekapis olevate riiete järgi võib eristada viis erinevat naisetüüpi.




SIHIKINDEL NAINE

Selline naine ei riietu mitte kunagi muljete avaldamiseks. Sellise naise garderoob on pikki aastaid muutumatu. Ta suhtub asjadesse kainelt ja asjalikult. Ta ei osta kalleid rõivaid hetkemeeleolu ajel ja ka mugavaid riideid ei vali ta sel viisil oma garderoobi. Sellise klassikaliselt range riietevaliku põhimõtetega naine on energiline, asjalik, enesekindel, sõltumatu, aga ka agressiivne, teiste suhtes ükskõikne ja ärritub kergesti vastuseisu puhul. Pehmemaks muudaks teda see, kui ta vahel asendaks rasked kangad siidi ja sametiga või kasutaks midagi vanaema rõivakirstust päritud riietest.

“ÕIGE” NAINE

Riietub alati korrektselt, näeb välja puhas ja hoolitsetud. Pole ühtki plekki tema riietel ega rippuvat niidiotsa või kohe äratulevat nööpi. Selline naine armastab kõiges korda, on töökas, konservatiivne, kõrge moraaliga, teiste suhtes nõudlik, mõnikord liigagi nõudlik. Selline naine võiks kokku koguda oma vanad riided ja kujutada, et need kuuluvad tema vaenlastele. Siis peaks need ära viskama või ära andma. Uusi riideid ostes peaks keskenduma erinevustele eelmistest riietest, sobiks romantiline ja sportlik stiil.




LIIKUV NAINE

Selline naine kasutab oma riietuses erinevaid stiile. Tema riidekapp on väga kirev ja huvitav. Teda ei häiri mõni lahtine nööp või pael, teda tõmbab sportliku stiili ja punase (erksa) värvi poole. Ta ei kiindu iial riietesse. Täna ostetud kalli riideeseme võib ta homme unustada või ära kinkida. Ta armastab elu, on seltsiv ja julge, aga ka liigselt kiirustav ja pealiskaudne. Ta võiks oma riidekappi komplekteerida rõivaid erinevateks elujuhtumiteks ja rõhutada võiks rohkem oma naiselikku poolt. Loobuda võiks liiga erksatest värvidest, sest endal piisab energiat küll ja veel. Liiga palju energiat muutub rõhuvaks nii endale kui kaaslastele. Valima peaks pehmed kangad ja pastelsemad toonid. Lubada võib aga säravaid ja efektseid ehteid. Pükstele võiks eelistada sirgeid ja lõhikuga seelikuid, liigsest energiast aitab vabaneda ka kõrge konts, mis muudab naiselikuks ja piirab liikumisvabadust.




DEMONSTRATIIVNE NAINE

Sellise naise välimus kutsub vaatama, asju tema riidekapis saab iseloomustada sõnaga “super”. Ta eelistab moodsaid ja silmatorkavaid asju. Sädelevad kangad, ebatavalised lõiked, tugevalt kehasse töödeldud siluett – selline riietus rõhutab tema figuuri väärtusi. Ühte riietuseset ta kaua kanda ei suuda, vajab pidevalt vaheldust ja on kaupmeestele tulus klient. Selline stiil näitab kangekaelsust ja soovi olla tähelepanu keskmes. Sellise naise puuduseks on valelikkus, truudusetus ja silmakirjalikkus. Võiks püüda vähem silma torgata oma riietusega, kapist võiks kõrvaldada liiga “karjuvalt” kirevad või ekstravagantsed riided. Seda isikupärast maitset võib ära kasutada näiteks korteri sisustamisel.




INDIVUDUALIST

Sellise naise rõivastus meenutab halli hiirekest, inimene on välimuse suhtes ükskõikne, asjad ei kuulu väärtushinnangute hulka. Selline naine ei teagi, mis talle sobib, ei orienteeru ei valikutes ega hindades. Kinnine, haavatav, üksindust armastav, jahe, ei mõista ei ennast ega teisi. Samas on selline naine kindlate huvidega, tõsine ja originaalse mõttelaadiga. Ta võiks valida endale meelepärase eeskuju, kelle garderoobi eeskujuks võtta või lasta riideid valida kellelgi teisel, keda usaldab ja kellel on hea maitse. Loobuda võiks madalatest kontsadest, sportlikust stiilist, mehelikest rõivastest. Õige rõivavalik aitab vabaneda endassetõmbunud hoiakust.

Naiseliku naise riidekapis on naiselikud rõivad ja ta hoiab oma rõivad heas korras. Lohakas ja stiilitu rõivavalik näitab inimese hoolimatust enese ja teiste suhtes.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop mehele


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Karjäärihoroskoop


Skulptuur: tüdruk linnuga


Skulptuur: elevandid


Kaelakee: malahhiit (kett 50 cm)


Kawasaki Ninja ZX-10R


Kausid (4 tk) (11 cm)


Skulptuur: jõehobu


Kaelakee: kaalude tähtkuju


Käevõru: laavakivi ja tiigrisilm


Skulptuur: ema ja poeg



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused