Feng Shui kasutamine terviseprobleemide lahendamisel

Feng Shui järgi on iga inimese kehaosa seotud konkreetse värviga. Kui Sind peaksid vaevama valud või muud terviseprobleemid, siis tasuks Sul leida endale sobiv värv, mis Sinu organismi probleeme leevendada aitaks. Kombinatsioonis tervisliku toitumisega võimaldaks Feng Shui Sul oma organismi paremini tasakaalus hoida. Mida enam Sa konkreetset värvi kasutad, seda kergemaks peaksid muutuma Sinu tervisehädad.




Kuna Feng Shui puhul on tegemist ruumikujundusmeetodiga, siis tulekski alljärgnevaid värve kasutada ruumikujundamisel või dekoreerimisel. Haiguste ilmnemisel ei pea hakkama tuba värvima, vaid tuleks lisada kujunduselementide näol just selliseid värve, mis aitaksid organismil paremini haigustega toime tulla.

Must

Must värv hajutab ärevust ja pingeid. Musta värvi kasutamine tuleb kasuks siis, kui kannatad unetuse, kõrge vererõhu või hambavalu käes. Must värv aitab leevendada ka erinevaid põletikke, mistõttu tuleks seda värvi kasutada põletuste, vigastuste ja nakkuste puhul. Feng Shui järgi on must värv seotud kõrvadega, mistõttu aitab must värv leevendada kõikvõimalikke kõrvadega seonduvaid probleeme.

Pruun

Pruun sümboliseerib stabiilsust. Seetõttu on pruuni värvi kasutamine väga heaks abivahendiks tormakuse ja tujukuse leevendamiseks. Ka aitab pruun värv suhkruhaiguse korral, kuna aitab stabiliseerida seedeelundkonna tööd. Feng Shui järgi on pruun värv seotud suguelunditega, mistõttu on see värv abiks seksuaalprobleemide või suguhaiguste korral.




Lilla

Lilla värv on kahe värvi koosmõjuna organismi tugevdav ja stabiilsust tagav. See on hea värv epilepsia või organismi keemiliste ainete tasakaalutuse puhul. Feng Shui järgi on lilla värvus seotud skeletiga, mistõttu tuleb antud värvi kasutamine kasuks luustiku probleemide, seljavalude või muude seljaprobleemide korral. Lilla värvus aitab rahustada närvisüsteemi ning võimaldab vabaneda argipäevastest pingetest ja väsimusest, mida töötamine on tekitanud. Lilla mõjub positiivselt hüperaktiivsetele inimestele.

Roheline

Roheline värv stimuleerib kasvamist ja arengut. Seepärast peaksid selle värvi kasutamisel olema ettevaatlikud inimesed, kes põevad vähki. Rohelise värvi kasutamine tuleb kasuks aneemia, kehva sperma kvaliteedi ja luumurdude korral, kuna värv soodustab rakkude arengut ning seeläbi aitab eelpool mainitud probleeme leevendada. Feng Shui järgi on roheline värv seotud jalgadega, mistõttu tuleb antud värvi kasutamine kasuks neile, kellel on probleeme jalgade seenhaigustega, lampjalgsusega, paistetustega või haavanditega jalgadel.




Kollane

Erksatooniline kollane toob valgust ja selgust kõikidesse paikadesse, kus seda kasutatakse. Altzheimeri tõve all kannatavad inimesed võiksid saada üsna märkimisväärset abi kollase värvi kasutamisel. Ka õpiraskustega laste puhul tuleks kollase värvi kasutamine kasuks. Kollast värvi võib kasutada depressiooni leevendamisel. Feng Shui järgi on kollane värv seotud organismi üldise seisundiga, mistõttu aitab kollase värvi kasutamine kaasa immuunsussüsteemi parandamisele ning mitmesuguste muude haiguste ravil, mis organismi üldisemalt kurnavad.

Oranž

Oranži puhul mõjutavad organismi punane ja kollane, mis annab oranžile värvusele tugevust andva jõu. Seetõttu on oranž värv hea abiline seedehäirete puhul, kuna kergendab seedimist ning aitab organismil toidust enam energiat kätte saada. Oranži värvi kasutamine tuleb kasuks ka neile, kes kannatavad soolepõletiku, merehaiguse või allergiate käes. Feng Shui järgi on oranž värv seotud soolestikuga, põiega ja vaagnaga, mistõttu võib oranžist värvist olla palju abi juhtudel, kui haigused on seotud nende kehapiirkondadega.




Punane

Punane värv täidab keha energiaga. Punana värv on positiivseks abivahendiks külmetuse, põletike ja lihaseprobleemide korral. Ka saavad punasest värvist abi need inimesed, kes kannatavad südamehaiguste või krooniliste peavalude käes, kuna punane värv parandab organismi verevarustust. Feng Shui järgi on punane värv seotud silmadega, mistõttu tasuks seda värvi kasutada neil inimestel, kellel on kehv silmanägemine või muud probleemid silmadega.

Valge

Valget värvi seostatakse puhtuse ja selgusega. Valge värv pidurdab kasvu ja arengut, mistõttu on see värv suurepäraseks abivahendiks vähihaigetele. Ka kõikvõimalike viirusnakkuste puhul aitab valge värv organismil nakkusega paremini toime tulla. Puhas valge värv on kurnav silmadele, mistõttu kasutatakse seda värvi tihtilugu nõrga pruuni või punase värvi lisandiga. Feng Shui järgi on valge värv seotud suuga ja hingamiselunditega, mistõttu tasuks kasutada neid värve just siis, kui nende elunditega probleemid tekivad.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi (lisana aasta lühinumeroloogia)


Elutee üldskeem


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Pehme mänguasi: mäger


Seinapilt lõuendil või kapal: Võhandu jõgi


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Massaažipulk: roheline aventuriin


Käevõru: dumortjeriit


Kaelakee: labradoriit


Päikeseprillid lastele: Julbo Fame Kids (cat. 3)


Tassid - Vincent van Gogh (2 tk)


Kaelakee



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused