Õppuri horoskoop

1. LAISKLOOM

Mõnus tüüp, aga võimatult laisk. Mõtleb vaid oma isiklikule heaolule ja mugavale äraolemisele. Ei soovi, et miski tema mõnusat vegeteerimist segaks. Tegelikult ei viitsi ta lillegi liigutada ja säästab õppetöö arvelt kõvasti energiat. Mõnel nädalal ei vaata kordagi kooliraamatutesse, tunnis kätt tõsta ei viitsi ja puudub regulaarselt kõikvõimalike põhjustega. Lükkab kogu aeg oma tegemisi edasi. Sageli on sellised laisad õppurid aga piisavalt andekad, et üsna edukalt ka ilma vaeva nägemata hakkama saada. Kui on vaja tulemusi saavutada (eksamid, kontrolltööd, referaadid jms.), siis kasutavad laiskloomad ära endast usinamaid õppureid ja saavad tunnustust ilma vaeva nägemata.




2. KILPKONN

Kilpkonn on kaalutlev, järelemõtlik ja asjalik õppur. Tegelikult mõtleb ta peamiselt sellest, kas ennast ikka tasub liigutama hakata. Kavatseb küll tööd teha, aga sinnapaika need kavatsused enamasti jäävadki. Raskusi esineb keskendumisega. Vahel on siiski võimeline ennast kokku võtma ja iseennastki olulistel hetkedel üllatama (eksamitel, kontrolltöid ja arvestusi tehes). See kõik lihtsalt võtab aega.




3. MUTT

Argielus on ta osav ja väga toimekas, aga koolitöös on võimed kadunud nagu “mulla alla”. Mutt ilmutab oma andeid rohkem huvialadega seotud tegevustes ja treeningutel. Vahel tegeleb ka igasuguste “hämarate” asjadega. Keegi ei tea päris täpselt, mil viisil ta oma asjad koolis tehtud saab, aga mingil imelikul viisil hakkama ta saab.




4. ROHUTIRTS

Rohutirts on rõõmsameelne tüüp, kes teisigi oma hea tujuga nakatab. Teiste ja ka iseenda rõõmuks ta käibki koolis. Ilmselt on musikaalne ja kindlasti väga kõneosav, tal võib olla mitmeid loomingulisi andeid. Aga õppimises on ta liiga muretu ning iga koolilapski teab, mis sai sellest rohutirtsust sügisel, kes suve läbi ainult pilli mängis…




5. VÄHK

Sellel õppuril on iga asja kohta oma arvamus ja enamasti on see teistsugune kui teistel (koolikaaslased ja õpetajad kaasa arvatud). Liigub alati vastassuunas, tihti tagurpidi ja vahel on kivi all peidus. Palju jõudu kulub vastupunnimiseks ja seda kulub ka asjatult. Ta ei suuda kuidagi mõista, et koostööd tehes oleks kooliaeg meeldivam ja tulemused hoopis paremad.




6. SIIL

Siil on hea ja üldiselt ka armastatud tegelane, aga ta on liiga uje, kogu aeg nagu kaitseasendis (okkad turris). Ebaõnnestumiste puhul on eriti okkaline. Mõned arvavad, et ongi loomult selline pidevalt turris, aga nii see tegelikult ei ole. Ta peidab nii oma vähest eneseusku. Tal oleks vaja julgust koguda ja siis oleks tema tulemused päris head. Enamasti on tegemist üsna võimeka õppuriga.




7. ÖÖLIBLIKAS

Ööliblikas on enamasti võluv tüüp. Tema lendab siia-sinna, koolitööle ta küll pühenduda ei suuda ega viitsi. Ta ei leia selleks aegagi. Nii pole loota ka mingeid märkimisväärseid tulemusi. Veab, kui teda nutikuse või andekusega rohkelt on õnnistatud. Siis saab ta hakkama mingil kombel üsna hästi.




8. SIPELGAS

Tema on tüüpiline oivik, kes püüab endast anda kõik. Tahab liiga palju saavutada ja ainult õppetööle mõtlebki. Väsib sageli, sest ei jõua kaugeltki kõike teha, mida tegelikult sooviks ja tahaks. Usin ja organiseeritud õppur on ta igal juhul. Ta peaks mingil hetkel püüdma ka lõdvestuda, sest igal ajahetkel ei suuda mitte keegi endast maksimumi anda. Kui vahel end lõdvaks lasta, siis jõuvarud kasvavad ja enesetunne paraneb. Just ületöötamise tõttu ei ole tema tulemused sugugi mitte alati nii head kui tema töökusest eeldada võiks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Sobivus töökaaslasega


Nõude komplekt lastele (7-osaline) - Villeroy & Boch


Kaelakee: ema ja tütar


Hundi kujuke: labradoriit


Kaelakee: tiigrisilm, lasuriit


Termos: Thermos Stainless King 0,47 l


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Seinakaunistus: pealuu


Skulptuur


Küünlaalus (2 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused