Stiilihoroskoop

Kaasaegsel Veevalaja ajastul domineerib funktsionaalsus ja demokraatia: stiilide, epohhide ja kultuuride segu. Mood on tunduvalt vabam kui varematel aegadel.

Kuidas suhtuvad erinevad tähtkujud moodi ja riietumisstiili?

JÄÄR

Jääradele meeldib kvaliteetne klassika ja riietuse vastupidavus. Nad ei aja küll silmnähtavalt moodi taga, aga on siiski silmatorkavalt maitsekad ja moekad. Kauplustest valivad ainult häid asju, oskavad suurepäraselt hinnata kvaliteedi ja hinna kooskõla ja suhet. Jäärad ei osta asju üheks hooajaks, nad ei hoia kvaliteetsete riiete pealt raha kokku. Orienteeruvad hästi moemaailmas, eelistavad siiski pigem klassikalisi mudeleid, naturaalseid materjale, universaalset riietust. Naised armastavad ehtsatest kividest ja puidust ehteid isegi rohkem kui kulda ja hõbedat.




SÕNN

Sõnnide stiil on ettearvamatu ja stiihiline. Harva peavad nad kinni mingist kindlast stiilist. Enamasti riietuvad nad nii, nagu parasjagu meeldib, ei hooli suurt värvide ja materjalide kooskõlast, sest Sõnnid on veendunud, et on veetlevad ja vastupandamatud isegi “hilpharakana” riietudes. Noored Sõnnid armastavad sportlikku stiili, nahka ja teksasid. Vanemaks saadeski ei kõiguta neid soovitused kanda soliidsemaid rõivaid. Just Sõnni naised kannavad küpses easki miniseelikuid, kasutavad erksat kosmeetikat ja armastavad lopsakaid ehteid. Sõnnidest mehed aga toonitavad oma muidu soliidset ülikonda mingi omapärase detailiga, näiteks erksates toonides lipsuga. Siiski eelistavad Sõnnid materjale, mis on pehmed, naturaalsed ja ihule sõbralikud, pigem väldivad sünteetikat.




KAKSIKUD

Kaksikute stiil on mugavad rõivad. Seejuures tabavad nad hästi põhilisi valitsevaid moedendentse. Kannavad teksasid, jakke, džempreid kõrge vanuseni. Äristiil ja rangelõikelised kostüümid ei ole nende jaoks. Neile meeldib eriti universaalne stiil, kus nö. käigu pealt on võimalik kombineerida erinevate detailidega. Naistele meeldivad geomeetrilised mustrid, kaasaegne disain, lihtsad metallehted. Kaksikud ei põlga ära ka kunstmaterjalist rõivaid. Talvel eelistavad pigem kergeid sünteetilisi jopesid kui naturaalseid kasukaid. Nad on liikuvad ja rõivastus ei tohi seda mingil moel piirata.




VÄHK

Vähkidele meeldib mugav folkloor. Nad ei järgi moodi, neil on väga individuaalne ja isikupärane stiil. Pisut isegi kodukootud, omamoodi romantiline ja isegi mõistatuslik. Eelistavad lihtsaid ja vaba lõikega rõivaid, mis oleksid mugavad ega järgiks siluetti ülitäpselt. Naistele meeldivad mitmekesised rahvuslikud motiivid, õlgkübarad, pikad laiad seelikud, tikitud pluusid, kootud vööd, käsitööehted, sõled. Nad armastavad ka pärleid, pärlmuttervärve ja hõbedat. Meestele meeldivad koduses stiilis mugavad sportlikud rõivad. Vähid ei talu sünteetilisi materjale, mis mõjuvad väga halvasti nende enesetundele. Kannavad ainult naturaalseid kangaid.




LÕVI

Lõvide stiil on šikk ja särav. Nad soovivad olla tähelepanu keskpunktis, vähese vaevaga suudavad nad täiuslikud välja näha, sest neil on selleks annet. Luksuslik garderoob, eredalt väljendunud stiil, enamasti enda loodud ja isikupärane. Naistel pole kahju raisata raha ehete (kuld- ja hõbe), parfüümide ja luksusesemete peale. Mehed ei luba endale isegi mõtet olla kellestki kehvemini riides. Lõvi mehed ei unusta ka aksessuaare, isegi kindad ja sall on väga olulised. Lõvid on snoobid, nad ei järgi moodi, vaid loovad selle ise.




NEITSI

Neitsi stiil on rahulik ja konservatiivne, rõivad on lihtsad, asjalikud, ratsionaalsed. Nad oskavad hästi kombineerida ja suudavad edukalt kasutada ühte ja sama asja erinevates kombinatsioonides. Riietuse pealt hoiavad maksimaalselt kokku, iialgi ei kuluta sellele asjatult raha. Naised oskavad valida odavaid mudeleid, mis näevad välja maitsekad ja kallid. Kallid ehted jätavad neid ükskõikseks, aga originaalne metallehistöö neile meeldib. Ka ebatavalised ehted ja funktsionaalsed kaunistused (näiteks kellaga kaelakett) on neile meelepärased. Mehi ei huvita mood üldse, nad eelistavad ülikonda, aga kannavad meelsasti ka pintsakuid ja teksasid, liiga sportlik stiil ei tõmba. Olulisem on riietuse puhtus ja korrektsus.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukoha horoskoop


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Saatuse aastahoroskoop


Multitööriist: ja nuga


Lamp


Kausid (15 cm) (4 tk)


Padjakate 50 x 50 cm (2 tk)


Padi 40 x 40 cm - Vincent van Gogh


Kaelakee: kaksikute tähtkuju


Dekoratsioon: tšakra ja ahhaat


Vaagen: The Kiss - Gustav Klimt


Päikesepüüdja: mandala



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused