Feng shui ja numbrid kodus

Igal arvul on oma tähendus ka feng shui järgi. Numbrid võib nii kokku liita kui ka iga arvu eraldi vaadata. Läänes kasutatakse rohkem kokkuliitmist ja ühekohaliseks arvuks taandamist, idas vaadatakse iga arvu eraldi ja jälgitakse ka iga numbri asukohta arvus.

Arvud jagunevad feng shui järgi yang ja yin põhimõttel nii, et paarisarvud on yin (naisenergia) ja paaritud yang (meesenergia). Kuigi yang arve peetakse vähemsoodsateks on tähtis ikka tasakaal. Tähtis on, et majanumbris oleks nii yin kui yang arve. Aasia inimestele meeldib number 8, mis kõlab hiina keeles nagu “hüvang”. Meeldib ka number 2, mis kõlab nagu “kerge”. Number 4 aga kõlab hiina keeles kui “surm”. Majanumbrit 24 tõlgendavad hiinlased kui “kerge surm”. Hiinlased kasutavadki samakõlalisi sõnu (homofoone) numbrite tähenduse määramiseks.




Numbrite homofoonilised tähendused:

1 – “au” ja “võitis”

2 – “kerge”

3 – “kasv”

4 – “surm”

5 – “ei miski”

6 – “rikkus”

7 – “kindlasti”

8 – “hüvang”

9 – “pikk iga”




Majanumbrid koosnevad tavaliselt rohkem kui ühest numbrist ja ka sel juhul võib kasutatada homofoone. 28 kõlab nagu “kerge raha”, aga 58 kõlab nagu “ei mingit rikkust”. 48 on hea number hoolimata sellest, et sisaldab 4, sest kõlab kokku nagu “palju rikkust”. 4 tähendab siin ränka tööd, mille läbi saavutatakse rikkus. 14 kõlab aga nagu “kindel surm”. Neljale võib majanumbris lisada tähe (näiteks B), mis tähenduse soodsamaks muudab. Standartsetel numeroloogilistel numbritähendustel pole homofoonilistega midagi ühist:

1 – Sõltumatus, saavutused

2 – Takt, diplomaatia, koostöövõime, lähedased suhted

3 – Loovus ja elurõõm, seltskondlik elu, pinnapealsus ja pillamine

4 – Piirangud, takistused, töö, aeglane kuid püsiv edu

5 – Kese, muutused, vaheldusrikkus, seiklused, vabadus, naudingud

6 – Teenused, kodu ja perekond, vastutus, kohustused

7 – Vaimsus, teadmiste ja elutarkuse kasv, esoteerika

8 – Raha ja mõjuvõim

9 – Inimlik armastus ja täiuslikkus




Näiteks numbrit 2457 võiks kirjeldada numeroloogia järgi kui taktitundelist ja armastavat kodu, kus on mõnes suhtes piirangud, siiski on seal palju vaheldust ja muutusi, mille tõttu elutarkus ja teadmised kasvavad vähehaaval. Liites annab 2+4+5+7=18=9 ning elu on seal enamasti meeldiv ning armastust piisavalt. Mõned soovitavad kirjutada numbrid kodusele kirjakastile tõusvas joones, et qi tõuseks ülespoole (v.a. juhul, kui viimane number on 4).

Numbrid etendavad feng shuis suhteliselt väikest rolli, aga neist võib oleneda, kui kerge või raske on maja või korterit müüa. Uue korteri või maja valikul tasuks vaadata, et aadressi numbrites oleks nii yin kui yang numbreid. Kuna kodu valitakse enamasti pikaks ajaks (sageli pärandatakse ka lastele ja lastelastele), siis peaks tegema seda hoolega. Oluline on maja kuju ja asukoht, naabruse mõju, looduslik keskkond, ehitusmaterjalid, ajalugu. Vana maja puhul on oluline ka see, kes seal enne meid elas.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Saatuse aastahoroskoop


Võtmehoidja: ametüst


Näorull: roosa kvarts


Mälukaart: SanDisk Extreme microSD 32GB A1, 100 MB/s / 60 MB/s, class 10, UHS-I, U3, V30


Lamp


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang Neeme poolsaarel


Kausid (5 tk)


Kaelakee: neitsi


Tassid ja alustaldrikud: koolibri (6 tk)


Multitööriist: 18-osaline



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused