12 karmaseadust igapäevaelu tarbeks

1. Karma kõige olulisem seadus on põhjuse-tagajärje seadus. Mida iganes inimene teeb, see tuleb tema juurde tagasi (nii hea kui halb). Kui ihaldatakse õnne, siis tuleks olla õnnelik, kui soovitakse sõprust, siis tuleks olla sõbralik. Kunagi ei tohiks teistele seda teha (isegi mitte soovida), mida ei soovita iseendale tehtavat. Igale tagajärjele eelneb põhjus, mistõttu on minevik, olevik ja tulevik omavahel seotud.

2. Sarnane tõmbab alati sarnast. Vihane inimene tõmbab ka teiste viha ligi, kurva ja üksildase inimese läheduses ei taha mitte keegi olla. Rikkus tõmbab ligi rikkust, vaesus vaesust, armastus armastust, haigus haigust jne.




3. Midagi ei juhtu enda osaluseta. Ümbritsev keskkond annab pidevalt vihjeid inimese sisemise seisundi kohta. Kui soovitakse midagi väga, siis tuleb end ka nende asjadega ümbritseda ja soovitud tulemust püüda visualiseerida.

4. Kui kelleski nähakse oma vaenlast, tõmmatakse ligi teiste lugupidamatut käitumist, siis ei ole inimene keskendunud omaenese olemasolu kõrgemale tasandile. See olukord ei jäta rahule enne, kui inimene oskab pakutavat alandlikult ja tänulikult vastu võtta.

5. Vaimseks kasvamiseks tuleb muuta iseennast, mitte teisi inimesi ja asju või kohti enda ümber. Ainus kindel asi on inimene ise ja iseennast tuleb kontrolli all püüda hoida. Selleks, et muutusi oma elus esile kutsuda, tuleb muuta iseennast. Isegi ennast natukene muutes, muutub ka ümbritsev maailm selle võrra.




6. Alati kui midagi on elus valesti, on viga iseendas. See, mis meid ümbritseb, peegeldab inimese seesmist olemust. See on universaalne tõde. Tuleb alati võtta iseendale vastutus selle eest, mis meie elus olemas on.

7. Midagi tehes või luues tuleks teha nii, nagu sõltuks sellest kogu Universumi saatus. Iga samm viib järgmise sammuni, aga keegi peab alati astuma esimese sammu, et töö saaks tehtud. Tähtsaim pole ei esimene ega viimane samm, ülesande täitmiseks on mõlemat vaja ja ka vahepealseid samme. Minevik, olevik ja tulevik on omavahel tihedalt seotud.




8. Ei saa mõelda samal ajal kahele vastandlikule asjale korraga. Kes keskendub vaimsele tasandile, ei saa tunda madalaid tundeid nagu viha või ahnus, kuna vaimne tasand on armastuse tasand.

9. Selleks et saada, peab ise andma. Millalgi elus palutakse näidata ka seda tõde. Kui midagi õpitakse, siis tuleb see ka praktikasse rakendada, pole kasu puhtalt teoreetilistest teadmistest, mida kunagi ei kasutata praktikas.

10. Minevik on kui unenägu, tulevik vaid unistus, mineviku uurimine ja pidev seljataha vaatamine või ainult helgest tulevikust unistamine takistavad olemist siin ja praegu, elamist täiel rinnal käesolevas hetkes. Vanad mõttemallid ja käitumisviisid ning utoopilised tulevikuunistused takistavad elamist praeguses hetkes, mis on ainus tõeline. Õnn on aga hästi elatud tänane päev.




11. Kõik kordub kui õppust ei võeta. Kuni inimene ei õpi oma vigadest, kordub ajalugu aina raskemaid õppetunde tuues. See kordub seni, kuni õppust võetakse või siis elutee lõpetatakse. Õppida on vaja oma eluülesannete täitmiseks, oma “teekonna” muutmiseks.

12. Tõeline rõõm saabub vaid siis, kui teeme seda, mida peame tegema ja teame, et tasu saabub õigel ajal. Igasugune püsiv ja väärtuslik tasu nõuab kannatlikku ja järjekindlat pühendumist oma tööle ja tegevusele. Igasugune tasu nõuab enne palju tööd ja vaeva. Leigelt antud panus ei anna väärtuslikku tasu. Inimene saab tagasi kõik, mida on millessegi endast andnud. Asja tõeline väärtus on isiklik panus tervikusse. Armastusega tehtud panused loovad ja inspireerivad elu, loovad väärtuslikku ja aegumatut.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Taro kaartide ennustus


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Aastahoroskoobid, kuuhorksoobid, aasta analüüs numeroloogia järgi


Kristallipuu: roosa kvarts


Taro kaardid: Edgar Allan Poe (ainult kaardid)


Taro kaardid: Goddess Love Oracle (koos raamatuga)


Vaas


Pehme mänguasi: jaaguar


Ferrari SF90 Spider


Kaelakee: sõnni tähtkuju


Taro kaardid: Magic of Unicorns (koos raamatuga)


Kaelakee: sõnni tähtkuju

Seotud postitused