Tähemärkide suhted rahaga

Kuidas erinevad tähemärgid oma rahaasju korraldavad? Sõnnist laps paneb kingitud mündid meelsasti hoiupõrsasse. Kalad rahaasjadega kuigi hästi hakkama ei saa. Kaljukits kogub raha juba lapsepõlves ega kuluta seda mõttetutele vidinatele, ta on kokkuhoidlik ja ettevaatlik.

JÄÄR

Otsused midagi osta sünnivad välkkiirelt, isegi suur ja kiire auto võib selleks olla, sest vana ei sõida enam piisavalt kiiresti. Esmapilgul võib jääda mulje, et neil ei ole üldse soont rahaasjade peale, olukord on aga sageli lausa vastupidine. Jäära pidev ja jõuline edasiliikumise vajadus loob eeldused hoopis kokkuhoidlikkuseks rahalises mõttes. Teda kütkestavad huvitavad ja kasulikud investeeringud, otsused sünnivad ootamatult ja kiiresti. Jäär ostab meelsasti originaalseid uusi tooteid, kui tal juhtub olema vaba raha. Üks oht muidugi on. Jäära nimelt kütkestavad ka õnnemängud, ta on mängurlusele ja riskidele väga vastuvõtlik. Samas kuulab ta meelsasti oma partneri nõu rahaasjades. Jäär on väga ettevõtlik lisaraha teenimisel.




SÕNN

Sõnnist laps paneb kingitud mündid meelsasti hoiupõrsasse. Sõnn teab alati väga hästi, mida võib endale lubada, tema suurimaks rahulduseks on pangakonto ja aktsiaportfell, olgu see või väike. Oma raha püüab ta paigutada intressidega, seejuures suuri riske ei armasta. Varanduse kasv on väga oluline. Talle pakuvad huvi just soliidsete firmade aktsiad: hotellid, restoranid, ehitus- ja kinnisvarafirmad. Suured ja pika ajalooga ettevõtted pakuvad turvalisust. Ta võib liiga palju tähelepanu pöörata raha teenimisele. Peamiste prioriteetide hulgas on ka kodu, mille saavutamise nimel võib ta võtta isegi hüpoteeklaenu. Enamasti ta siiski laenama ei kipu. Investeerib pigem kallihinnalistesse esemetesse: vanaaegne kristall, kallihinnaline portselan, medalid, väärismetallist ehted, originaalmaalid jms. Sõnn investeerib sageli asjadesse, mille väärtus aja jooksul kasvab.




KAKSIKUD

Raha libiseb nende sõrmede vahelt kiiresti läbi juba lapseeast peale. Taskuraha kulutavad nad moodsatele riietele, muusikale, uuele tehnikale ja muudele vidinatele. Neil on aga rohkelt ettevõtlikkust juba lapseeast ka ise raha teenimiseks. Loomulik ärivaist ja hea suhtlemisvõime aitavad sissetulekuallikaid leida. Õppelaenud ja krediitkaardid on nende jaoks siiski ohtlikud asjad. Sageli juhtub, et nad unustavad arved maksmata ja neid maksmata arveid kuhjub. Kaksikud ei taha tööelu ainult rahateenimiseks kulutada, isegi olulisem on seltsielu. Kaksikute arvates on elu elamiseks ja raha aitab seda elamisväärseks muuta. Tööaeg peab jätma piisavalt vaba aega iseenda jaoks, raha teenivad selleks, et elust saaks rõõmu tunda.




VÄHK

Vähil on tugev kogumisinstinkt, eriti meeldib talle koguda raha. Jättes endast ihnuri mulje, näitab end välja sageli vaesemana kui tegelikult on. Seejuures on ta valmis aitama tõelist hädasolijat, kui see on talle sümpaatne. Vähil on aktsiate ja osakute omastamiseks hea intuitsioon, emotsioonide kuhjumine võib ta panna aga liiga tormakalt toimima. Rumalast kogemusest võtab ta alati õppust. Vastumeelsust tunneb riskide võtmise osas, vaevaga teenitud rahaga riskima ei kipu, kaalutleb hoolikalt enne. Emotsioonide mõjul võib siiski mõnikord teha ka halbu investeeringuid või laenata sõpradele, kes hiljem ei suuda tagasi maksta. Siiski on see pigem võõras mõte Vähi jaoks.




LÕVI

Lõvile meeldivad kallid asjad, glamuur ja meelelahutused, ta vajab palju raha. Samas ei raiska ta seda arutult. Oluliste asjade jaoks suudab ta alati ka kokku hoida (näiteks maja või auto). Ainult varases nooruses võib Lõvi mõne “romuga” sõitmas näha, hiljem vajab ta uhkemat sõiduvahendit. Lõvi on investeerimises pigem ettevaatlik, lepib pigem väiksema intressiga, kui riskib raha täielikult kaotada. Investeerib sissetöötanud suurtesse firmadesse, traditsioonilistesse asjadesse ja tuntud äridesse, nagu suured kaubamajad, 5-tärnihotellid, kõrgekvaliteetse toodanguga ettevõtted. Lõvid armastavad mõnikord väikest õnnemängu, aga üleöö rikastumine pole nende jaoks. Põigates glamuursesse kasiinosse, on neil kaks rahakotti: ühes on mängimiseks mõeldud raha, mille kaotamist võib endale lubada, teises teenitud tulu ja purupaljana nad kunagi ei lahku. Lõvid teavad, et põhikapitali kaotamine on ka nende lõpp. Teine risk on showmaailm või filmide finantseerimine, kus võib kaotada kõik halva õnne korral. Sageli on neil mitu rahaallikat, isiklik ettevõtlus meeldib neile väga, selles osas on nad hea vaistuga. Kui neil pole võimalik oma loovust igapäevatöös väljendada, siis selline loovate annete kasutamine isiklikus ettevõtluses on väga kasulik. Lõvidele mõjub see hästi.




NEITSI

Ta ei paiguta kunagi raha kahtlastesse kiire rikastumise projektidesse. Kui ta korra kõrvetada saab, siis sama viga ei kordu kunagi. Neitsile meeldib jätta endast vaesemat muljet, korralik pangaarve annab talle turvalisuse, ülekulutamist peab murede allikaks. Meelsasti teenib raha või lisaraha oma harrastustöö tulemustelt. Suur loteriivõit või pärandus ei muuda kunagi tema elustiili. Neitsi ei lase pangaarve kasvul oma elustiili mõjutada. Pigem arendab ta selle arvelt oma ärioskusi, investeerib ettevõtlusse, koolitustesse. Omane on loomupärane suhtlemisoskus, võib kulutada raha heategevuseks. Hindab ökoloogiliselt kasvatatud toitu, mille kasvatamine ja turustamine on ka üks hea investeerimisallikas.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas sobime kokku?


Reisihoroskoop üheks kuuks


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Võtmehoidja: puit


Nukk Mali


Kaelakee: kaalud


Tassid (4 tk) (400 ml)


Porsche Macan


Kristall: kollane tiigrisilm


Kaelakee ja kõrvarõngad


Taro kaardid: Ancestor Spirit Oracle (koos raamatuga)


Skulptuur: armastajad



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused