Telefoninumbrid ja numeroloogia

Telefoninumbri puhul peaks jälgima seda, milleks seda telefoni kasutatakse (näiteks meelelahutaja telefon võiks olla 3 või 5). Äris kõvas konkurentsis olles on kasulik kombinatsioon 1-8-9, mis annab kõvad eelised konkurentsis, aga ei lase kaotada inimlikkust. Telefoninumbri numeroloogilise tähenduse leiab, kui liita kõik telefoninumbris sisalduvad numbrid kokku ja taandada ühekohaliseks. 0 tavaliselt tugevdab talle eelneva numbri mõju, lõpus tekitab kaitsva mõju.




Mida näitab telefoninumbri ristsumma?

Telefoninumber 1:
Sobib sõltumatule inimesele, kes ihkab olla ka elus number üks. Parim sellele inimesele, kes tegeleb võistlusspordi või mingi uue projektiga, vastutab mingi tähtsa asja eest. Inimese juhivõimed, isiklikud jõuvarud, originaalsus, sõltumatus, domineerivus, aga ka individualism ja agressiivsus on selle numbriga seotud. See on võimu armastava ja edasipüüdliku juhi number.

Telefoninumber 2
On armastuse, rahu ja harmoonia tarbeks. See on suurepärane haigla või kodu number, kus ei taheta liinide kaudu muud teada, kui armastust ja hoolivust. Sellega on seotud kohanemisvõime, taktitunne, tähelepanelikkus, tundlikkus. Soodustab koostööd, aga ei ole liidrile sobiv. See on järgija number.




Telefoninumber 3
On suhtlemiseks mõeldud ja see on suurepärane number firmale, mis tegeleb suuremahulise müügiga, aga ka vahendamise ja infovahetusega. Selle numbri omanik soovib, et talle palju helistatakse ja helistab ka ise palju. Dünaamiline suhtlemine ja tegutsemine, teotahe, algatusvõime, seltsivus, dramaatilisus ja loovus kuuluvad selle numbri juurde. Selle numbri omanik on suhtlemisaldis, rõõmus ja isegi kergemeelne. Ka draama pole välistatud selle puhul.

Telefoninumber 4
On kindla äri number. Sellise koha number, kus on palju teadmisi: raamatukogu, kool, teadusasutus vm. See on targa, tööka ja põhjaliku inimese number. Loogiline mõtlemine, praktilisus, konkreetsus, töökus, kord ja kindlad piirid on iseloomulikud. Samuti püsivate asjade ehitamine ja stabiilsus, vastupidavus, sõnapidamine, distsipliin. 4 on seotud mõtlemisprotsesside konkreetsete, loogiliste ja praktiliste aspektidega.




Telefoninumber 5
On lõbusa koha ja ligitõmbava inimese number. See inimene vajab pidevat stimulatsiooni, asutus selle numbriga on askeldustest ja liikumisest tulvil. Sobib pidude korraldamiseks ja meelelahutuseks, reisiagentuurile, ööklubile või lõbustusasutusele. Soodustab ka teadmiste omandamist ja õppimist, mitmekülgsust, leidlikkust, mõjutab meeli. Sellega võib seostada kohanemisvõimet, muutlikkust, tegutsemisindu, reisimist, seiklusi, aga võib tõmmata ligi ka propagandat ja kahtlasi tehinguid.

Telefoninumber 6

Sisendab alateadlikku respekti, on ideaalne number firmaomanikule või perepeale. Kujutlusvõime, perekondlik ja sotsiaalne vastutus, teiste teenimine, armastus ja kaastunne, nõustamine, tervendamine on selle numbriga seotud.




Telefoninumber 7
On privaatsuse tarbeks. Sobib detektiivile, volitatud isikutele, sobib eraja hädaabiliinile. Selle numbri omanik oskab saladusi hoida. Seda numbrit on kõige raskem tõlgendada, aga see annab teadmise, et kõik maine on ajaliselt piiratud elueaga. Võib anda ka teadmise, et kõiki saladusi pole võimalik avastada. Võib olla isegi sild vaimuilma. Seotud enesevaatluse, intuitsiooni, analüüsi, suletusega. Filosoofiline ja müstiline number, mille omanik soovib privaatsust.

Telefoninumber 8
On suure äri omanikule sobiv. Võidusõidu- või kihlveoliinile, aktsiabörsile, rahvusvahelisele ärile sobiv, sissetulekute suurenemisega seotud. Võim, vastutus, raha, õiged otsused, tunnustus, maine, prestiiž on märksõnad. Mateeria ja mõjuvõimuga kõige tugevamalt seotud number.




Telefoninumbri 9
Selle telefoninumbri omanik sobib vabatahtlikuks tööks, võib kanda hoolt paljude eest. Sobib kodunumbriks. Lõpuleviimine, karma, kannatlikkus, sallivus, isetus, vaimne loovus, jumalaarmastus on siin märksõnad.

Lisaks ristsummale peaks vaatama, milliste numbrite liitmisel see tekib.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Tass: saurus


Vaagen: The Kiss - Gustav Klimt


Kõrvarõngad: mesilane


Tass: saurus


Skulptuur


Taro kaardid: Wisdom of Hafiz (koos raamatuga)


Multitööriist: 14-osaline, taskulambiga


Vaagnad (4 tk)


Kaelakee: lõvi



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused