Tähemärkide meelisharrastused

Millised on tähemärkide meelisharrastused? Mis on teretulnud ja mis mitte?

JÄÄR

Jäär tegutseb väga kurnavate puhangutena ega tunne puhkuse mõistet. Jalgrattasõit ja jooksmine näitavad tema vastupidavust, mägironimine pakub ohtlikke olukordi. Talle meeldivad ka mootorrattasõit, ralli, võitluskunstid, paintball, poks ja kõikvõimalikud ohtlikud spordialad. Meeskonnamängijaks Jäär just sündinud ei ole, sobivad ragbi ja hoki. Lemmikajaviiteks on kindlasti pidudel käimine. Meeldivad ka puunikerdus ja metallitöö, aga need tuleks jätta rahulikumateks aegadeks, Jäär võib end terariistadega vigastada.




SÕNN

Sõnni meelistegevuseks on hea veini ja toidu maitsmine. Tugeva ühenduse tõttu maaga, on huvitatud ka maastikukujundusest, vanade hoonete uuendamisest, puusepatööst, skulptuuride valmistamisest. Sõnnidele meeldib ka maalimine väga. Koduarmastus võib väljenduda kokakunstis, kunsti- ja antiikesemete kogumises, sisekujunduses, naisterõivaste õmblemises, mööbli polsterdamises. Kui mingi kehaline treening üldse Sõnni puhul kõne alla tuleb, siis on see kas jooga, maadlus, judo või lihtsalt looduses jalutamine. Meeskonnamängudest võiks sobida jalgpall. Sõnnidele meeldib ka tantsida, kuna nad on väga sensuaalsed ja vastassoost huvitatud. Meeldib ka laulmine ja pillimäng.




KAKSIKUD

Teretulnud on kõikvõimalikud peokutsed. Kaksikute jaoks huvitavad tegevused peavad haarama ka teisi inimesi. Kaksikud istuvad vaikselt paigal vaid filmi vaadates või midagi parandades. Spordialadest sobivad idamaised võitluskunstid, jooga, reketimängud. Kaksikutele meeldib klahvpillide ja puhkpillide mängimine koos teistega. Kirjutamine, võõrkeeled, arvuti annavad palju tegevust nobedatele näppudele ja vilkale mõttetegevusele. Kaksikud on sageli ka ostuhullud, šoppamine on neil meelistegevus.




VÄHK

Vähile meeldivad kodused tegevused: õmblemine, kudumine, meisterdamine, antiigi kogumine, õhtusöökidel käimine ja koduste koosistumiste korraldamine. Vähi tugev tõmme vee poole avaldub purjetamises, kalastamises, ujumises. Vähile meeldib ka ehete valmistamine või fotograafia. Lemmikspordiala on maadlemine. Heategevusega tegelemine meeldib samuti ja Vähid külastavad meelsasti kirbuturge.




LÕVI

Lõvis on nii laiskust kui ülekeevat energiat. Talle ei meeldi higistama ajavad spordialad, aga talle meeldib näidata ennast moodsas spordisaalis. Aeroobika ja tants aitavad tal head välimust säilitada. Leebed meeskonnamängud on talle täiesti vastuvõetavad tingimusel, et ta ise saab olla kapten. Hiilgab ta ka asjaarmastajate näiteringis, väitlustes ja igal pool, kus saab esineda. Naudib väljas söömas käimist, tal on kunstiharrastusi, õige ürituse nimel pingutab ta meelsasti ka oma vabast ajast. Lõvi eelistab üllataval kombel mõtlemist nõudvaid lauamänge arvutile, kuna tunneb sügavat huvi strateegia vastu.




NEITSI

Neitsile meeldivad meeskonnamängud, terviseklubid, jooga, jalutamine, rattaga sõitmine. Paljud Neitsid on suurepärased käsitöötegijad, tegelevad meelsasti puusepatöö, puunikerduse, tikkimise, mudelite meisterdamisega. Elektriaparaatide parandamine on samuti meelistegevus. Neitsid on väga õpihimulised, tegelevad sageli heategevusega ja armastavad mõtlemismänge (näiteks malet) mängida. Ka arvutid meeldivad.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas sobime kokku?


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Pehme mänguasi: mäger


Taldrikud (18 cm) (3 tk)


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Unenäopüüdja


Kristall: roosa kvarts


Seinapilt lõuendil või kapal: udune Emajõgi


Kaelakee: skorpioni tähtkuju


Päikesepüüdja: merevaik


Laualamp



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused