Mehe ja naise 5 põhivajadust

Abieluprobleemide uurimustest selgub, et mehe ja naise vajadused on erinevad. Vastuolud tekivad sellest, et samad asjad on mehe ja naise jaoks täiesti erineva tähendusega, nende arvestamine on tähelepanu ja valiku küsimus. Nende vajaduste märkamine ja täitmine saabki otsustavaks kooselule ja abieluõnnele. 90% abielukriisini jõudnud inimestest läheb lahku hoolimata saadud pereteraapiast või nõustamisest. Selle mõistmiseni jõuavad vaid väga pikalt koos elanud paarid. Selleks, et abielu tegelikku olemust mõista, peab olema koos väga pikalt.




Tüüpilise naise 5 põhivajadust

1. Naine vajab turvalisusetunnet.

Naine vajab kindlustunnet, et on kaitstud ja hoitud igas olukorras. See selgitab ka põhjust, miks just naised soovivad ametlikku abielu.

2. Naine vajab hellust ja vestlusi.

Naine vajab vestlusi, kallistusi, hellusi ka ilma tagamõtteta. Vestlusi, kus kumbki on tema ise ega pea näitama end mingist paremast küljest. Naine vajab komplimente, et on kena ja sõnalist kinnitust, et teda armastatakse.




3. Naine soovib, et majanduslikud mured oleksid mehe kanda.

Kahtlemata tänapäeva naine suudab ka ise vastutust kanda ja raha teenida, aga ta on õnnelikum, kui selle eest hoolitseb mees. Naine tahab oma mehe üle uhke olla.

4. Naine soovib, et mees võtaks suhet ja pereelu tõsiselt.

Naised soovivad, et mehed osaleksid laste kasvatamises ja nendega saaks arutada ka pereelu igapäevaseid probleeme ning teha koos nendega ka tulevikuplaane.

5. Naine vajab, et mees oleks avatud ja siiras kõiges, mis puudutab suhet.

Naised tunnevad end solvatuna, kui mehed varjavad nende eest oma probleeme ja neil on saladusi. Võib-olla mehed püüavadki naisi sellega säästa, aga see tekitab naistes enamasti alati vaid soovi välja uurida, mis on varjamise taga tegelikult. Head ei sünni sellest mitte kunagi.




Tüüpilise mehe 5 põhivajadust

1. Mehe jaoks on esmatähtis rahuldatus tundetasandil ja füüsilises plaanis.

Rahuldatus nii tundetasandil kui füüsilises plaanis on mehe põhivajadus suhteelus. Sageli ei suuda üks naine seda pakkuda hoolimata oma tublidusest, mistõttu mehed ongi sageli truudusetud. Nad ei soovi mitte peret hüljata, vaid nende vajadused on rahuldamata. Mees peaks aru saama sellest, et kui naisel on raske voodirõõmudele lülituda, jääb tal endal ehk puudu hellusest.

2. Mees tahab, et naine hoolitseks oma välimuse eest ka tema pärast.

Abielludes naised jätavad oma välimuse sageli hooletusse. Vaid kodunt välja minnes tehakse end korda, kodus lastakse lõdvalt. Mehe erootilisi tundeid “toidavad” aga silmad ja kui oma naine on lohakaks muutunud, siis hakkavadki mehe silmad teisi hoolitsetud naisi silmitsema ja tema pilk hakkab “ringi vilama”.




3. Mees soovib jätta kodutööd naisele.

Kahtlemata on iga tänapäeva mees valmis oma naist kodustes töödes aitama ja saab sellega hakkama, aga mees soovib pigem kodused toimetused naise hooleks jätta. Naistel on võime teha mitut asja korraga ja nad ongi kodutöödes kindlasti võimekamad. Mehele meeldib rohkem, kui ta võib oma abi pakkuda, mitte ei pea seda tegema.

4. Mees vajab tunnustust.

Iga mehe olemuses on suur soov olla teistest parem. Mees igatseb imetlust ja kiitust kõige kohta, mida teeb, olgu see või mingi pisiasi. Mehe jaoks on väga oluline, et tema oma kaaslane tema väärtusi tunnustab. Kui naine teda teiste meestega hakkab võrdlema ja nende tublidust esile tooma, siis on asi halb. Igapäevane tänitamine viib kindlasti lahku.




5. Mees soovib aega koos ja ka eraldi veeta.

Mees soovib oma naisega veeta teatud osa vabast ajast ja kindlasti hindab ühiseid harrastusi kõrgelt. Aga iga mees vajab ka mingit oma aega, ka tema mehelik pool vajab väljaelamist. Mehed, kellel on aega tegelda oma tähtsate mehelike tegevustega (spordi, hobide, reisimise vms.) leiavad aega ka ühisteks tegevusteks.

Truudusetuse puhul on aga enamasti nii, et mehed küll unustavad, aga ei andesta, naised andestavad, aga ei unusta.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Taro kaardid: Shadowland Lenormand (koos raamatuga)


Tass (10 cm) - Maxwell & Williams


Seinakell


Seinapilt lõuendil või kapal: vee tilkumine


Kaelakee: kaljukitse tähtkuju


Taldrik: 6-osaline (Gustav Klimt)


Lamborghini Aventador LP 700 4 Roadster


Skulptuur: uus elu


Kaelakee ja kõrvarõngad



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused