Armastuse feng shui

Feng shui tähendab hiina keelest tõlgituna “tuul ja vesi”, see on kunst elada loodusega harmoonias. Feng shui printsiibid avastati umbes 5000 aastat tagasi ning on levinud nüüd ka läände. Feng shui tarkus ulatub ka suhete parandamisse, sest ükski kirg ei kesta igavesti. Vastastikune külgetõmme ajapikku kahaneb ja intiimsus väheneb. Selles ei olegi midagi traagilist, kui see mõlemat osapoolt rahuldab.

Paljud inimesed ilustavad oma armusuhteid, sellesse valdkonda kuuluvaid lugusid ei maksaks kellelgi eriti tõsiselt võtta. Kaks inimest võivad oma intiimsusest täiesti erinevalt aru saada ja sellest ka erineval moel rääkida. Mehed kipuvad siin end rohkete seiklustega ehtima ja naised ennast vooruslikumaks rääkima. Aga kui inimesele endale tundub kuskil alateadvuses, et tema intiimelu ja armuasjadega pole kõik korras, siis enamasti nii ka on. Inimsuhetes on alati mõlema osapoole rahulolu määrav. Kui suhted on paljudes aspektides harmoonilised, aga vajaka jääb kirest ja armastusest, siis saab feng shui nippe kasutada. Tähelepanu tuleb pöörata abielutsoonile majas või korteris. Tuleb elupaik mõtteliselt jagada maagilisteks ruutudeks, sissekäik asub alati teadmiste ja karjääri poolel. Võib vaadata kogu elamist ja ka iga tuba eraldi (eriti magamistuba).




Rikkus Kuulsus Abielu
Pere Hea õnne paik Lapsed
Teadmised Karjäär Õpetajad

Et kirge süüdata, tuleb tähelepanu pöörata abielutsoonile. Kas seal pole korralagedust ja prahti, liiga vähe valgust? Kas eluenergia saab seal vabalt liikuda? Aktiveerida saab millegi niisugusega, mis meenutab armastust ja intiimsuhteid. Valgust saab lisada juurde, võib lisada punast tooni (kire värvi). Ka magamistoa abielusektoris saab sama kasutada. Punasega liialdada siiski ei maksa, see võib viia üliseksuaalsusele. Oluline on peeglite paigutus magamistoas. Kui näete peeglist end voodis lamades, siis sümboliseerib see võõraste sekkumist teie ellu. Lakke kinnitatud peegel aitab küll lühiajaliste kirglike suhete puhul, aga pikaajalise liidu puhul mitte.

Probleem võib olla ka mujal. Kui intiimelu on korras, aga muidu suhtlemist ei toimu, siis on see ärevusttekitav kaugenemine teineteisest. Kui hea ka voodis ei oleks, vajatakse pikaajalises suhtes lähedust igas plaanis. Kollane värv sümboliseerib suhtlemist. Kui kasutada seda korteris abielutsoonis, siis parandab see omavahelist suhtlemist. Liigne kollane võib tekitada aga peavalu. Kui partnereid lahutab töö, teine tunneb end mahajäetuna just töö tõttu, siis vajab magamistuba punast või roosat tooni, et elustada intiimsust ja armastust. Soovitav on paigutada kohta, kus palju istutakse, paar kujukest (paariskujud). Need võivad olla pardid, luiged, koerad, kalad, lõvid vms., mis sümboliseerib paari. See tugevdab suhteid. Kaunis vaas on rahu ja harmoonia üks imelisemaid sümboleid.




Eksponeerida tasub neid fotosid, kus inimesed on õnnelikud pildi peal. Perefotod võiksid olla raamitud feng shui õigete mõõtudega: raami laius vahemikus 16,2-21,5 cm toob head laste, õpetajate ja mõjukate sõprade õnne, millest perekond tervikuna saab kasu. Kõrgus 21,5-27 toob perele au ja sissetulekute õnne.

Kui magamistuppa soovitakse rohkem intiimsust, siis laste pilte ja mänguasju seal olla ei tohiks. Eksponeerida võib õnnehetkedel tehtud fotosid, siis see hea armastuse energia säilib. Ka kaunid loodusvaated annavad head energiat. Nelja aastaaja maal aitab õnneenergiat säilitada kogu aasta vältel.




Ammustel aegadel oli nelja aastaaja maal eriti populaarne hea energia koondaja. Idamaades on 4 õnnetoovat lille lootos, pojeng, krüsanteem, orhidee. Pojeng viitab armastusele ja romantikale ning rahuldust pakkuvale seksuaalelule ning on parimat laadi armuelamuste sümbol. Lootos tähistab puhast armastust, mis lööb õitsele täiuslikus ilus. Läänemaailmas on roos armastuse sümbol. Krüsanteem on jõukuse lill, eriti kollast värvi taim. Orhidee toob edu töös ja karjääris.

Ring on feng shui eriline kujund, mis loob harmooniat, nagu 0 võimendab numbrite energiat. Yang ja jin (kandilised ja ümarad kujundid) peavad olema ühises korteris tasakaalus.




Igasugune ülearune koli, praht, segadus, tolm ja mustus elamises tekitavad tülisid, arusaamatusi, seiskumist ja segadust suhetes. Eelkõige on oluline oma kodu energeetiliselt korras hoida. Suured lahkarvamused saavad alguse enamasti väikestest asjadest. Kui tülitsetakse palju, siis tasuks mõelda, mis põhjusel tülid tekivad? Vana-Hiina filosoofia ütleb tülitsemise kohta, et see on mõttetu energia kulutamine. Hiina tarkus on: “Ära kunagi vihastu, sest nii võid põletada ühe päeva jooksul puud, mis oled kogunud raskete pikkade nädalate jooksul”. Vihastamine kulutab väga palju energiat ja koormab tõsiselt iga suhet. Viha mõjutab käitumist, tundeid partneri vastu ja viha tõttu tehakse palju sellist, mida hiljem kahetsetakse.




Pettumuste vähendamiseks aitab lihtne mäng:

– Kumbki kirjutab 10 lauset, mis kõik algavad sõnadega “Olen sinu peale pahane sest…” ja leiab iga kord uue põhjuse.

– Istutakse teineteise vastu, hingatakse sügavalt sisse ja suletakse silmad. Vaheldumisi loetakse ette oma laused ja kuulatakse teine ära.

– Siis vahetatakse paberid ja leitakse, millised hirmud on partneri lausetes tegelikult peidus.

– Siis lihtsalt vahetatakse mõtteid samal teemal, eesmärk on teist inimest mõista.

– Lõpuks tänatakse teineteist kallistuste ja positiivse energiaga.




Mõtteid võib avameelselt vahetada ka ilma mänguta ja oma kaaslasele võib kirjutada väikesi sedeleid ja kaartikesi meeldivate sõnumite või komplimentidega. Head sõnad või mõni kaunis tsitaat, väike kingitus, julgustamine raskuste korral või põsemusi töölesaatmisel rõõmustavad kindlasti partnerit. Pisiasjad mängivad lähisuhetes tähtsat rolli.

Mõlema partneri võrdne aja- ja energiajaotus annab hea tunde. Suhte alguses loodetakse, et suhe jääb sama heaks ja harmooniliseks iseenesest, aga nii see siiski ei ole. Kumbki partner peab oma huvid ja iseloomu suhtesse kaasa tooma, muidu jääb üks osapool domineerima ja harmooniast ei saa juttugi olla. Oma isiksuse tähtsaimatele külgedele peaks igaüks truuks jääma, see loob harmooniale ja usaldusele vajaliku aluspõhja. See ei ole egoism, vaid sellega areneb igaühe chi ja seda rahulolevam on inimene ise. Mida rahulolevam on inimene ise, seda rohkem suudab ta oma partnerile rahuldust pakkuda. Harmoonilistes suhetes täiendab üks osapool alati teist.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünniratta kood


Armastuse- ja seksihoroskoop


Lapse horoskoop


Tass: lehm


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kausid (4 tk) - Villeroy & Boch


Taro kaardid: Angelarium (ainult kaardid)


Kaelakee: akvamariin


LED küünlad (3 tk)


Kaelakee: sodaliit


Tõstuk Linde H30D


Kaelakee: küaniit, veekeeris



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused