Kuidas hoida kinni erinevatest tähemärkidest meest?

Mehe äravõlumine on tunduvalt lihtsam, kui tema endaga sidumine pikemaks ajaks (või isegi kogu eluks).

Kuidas taltsutada tulemärke Jäära, Amburit ja Lõvi?

Tulemärgid otsivad tutvusi eelkõige ereda nö. “saatusliku naisega” (femme fatalega). Neid ei häiri selliste naiste minevik ega ka reputatsioon ja neid võivad huvitada isegi mitmed sellised naised korraga. Tulemärgist mees peab olema alati tähelepanu keskpunktis, räägib alati vaid endast, vajab komplimente ja kiitust. Tark ning kogenud naine oskab õigel hetkel vihjata, et ongi leidnud tulemärgist mehes oma eluideaali. Kui sellisel mehel on elus midagi viltu, peab just naine ohverdama end tema probleemide lahendamisele (nii ihuliselt kui ka materiaalselt).




Tulemärgist mehed ei talu kriitikat, nende vaenlased peavad olema ka naise jaoks vaenlased. Mõju avaldab tulemärgist mehele teatraalsus ja seksiteemadel võib oma soovidest vaid ääri-veeri teha vihjeid. Ta peab ise olema algataja pool ja selline mees vajab väärilist partnerit. Naisel, kes soovib teda endaga siduda, on kasulik kaduda mõneks ajaks (sel perioodil ei tohiks ise helistada ega ka mehe kõnesid vastu võtta). Uuesti välja ilmudes pole vaja midagi selgitada, piisab täiesti lapsikutest ja pealiskaudsetest selgitustest. Kohtamiskutsetele tuleks samuti vastata umbmääraselt, sest tulemärgid armastavad “jahti” ja tahavad olla vallutajad. Kui selline mees hakkab huvi tundma naise mõtete, elukäigu ja kõige muu temaga seonduva vastu ning räägib ka enda elust ja mõtetest, on lootust suhtest midagi püsivamat vormida.




Jäärad on väga kannatamatud, tahavad kõike ja kohe, nende meeli peab ka püsisuhtes pidevalt ergutama. Jäära partner peaks arvestama, et see märk on väga enesekeskne, aga tema innukus võib olla väga nakatav. Jäära partner peaks olema kannatlik ja tark ning hoidma alles romantika püsisuhtes olles. Jäär on suurepärane isa lastele ja väga jõuline partner oma kaaslasele.

Lõvi peab olema juhtpositsioonil ka abielus ning armusuhetes. Naine, kes tahab teda siduda, ei tohiks hakata ise domineerima ja peaks hoolitsema nii oma välimuse kui kodu eest väga hoolega.

Amburi puhul on märksõnadeks ühised huvid ja hingamisruum. Armukade ja omandihimuline partner peletab Amburi kiiresti eemale. Amburi partner peaks taluma ka selle rõõmsa mehe taktitundetust ja mõningast hoolimatust. Vähemalt on kooselu temaga lõbus.




Kuidas fikseerida õhumärke Kaksikuid, Kaalusid ja Veevalajaid?

Õhumärgid kardavad liiga enesekindlaid naisi ja eriti iseenda alistamist. Ei tohi hakata esimesel kohtumisel uurima tema isikliku elu järele, piisab viisakast üldinimlikust huvist. Parem on teda ennast kuulata vaimustuse ja suure huviga. Õhumärkidele ligemale pääsemiseks on võtmesõnaks “sõprus”. Huvituda võib tema hobidest, ilmavaatest, vaimsest suunitlusest, midagi võib ka enda mõttemaailmast rääkida. Kindlasti ei tohiks näida rumalana. Õhumärgist meest köidavad targad ja mõtlevad naised, kel on põhimõtted, mis on pisut erinevad tema enda omadest. Ei liigne lobisemine ega ka pidev vaikimine tule kasuks. Küllakutse puhul hindab ta välimust, ümbrust, pakutavat toitu, aga tähtsaim on ikka vaimutoit. Märke seksiks ootab samuti naiselt. Alustuseks piisab vaid kirglikust suudlusest. Tema tegemisi ei tasuks iialgi kommenteerida ega arvustada. Midagi kindlat ei saa õhumärgiga prognoosida enne põhjalikku tutvumist.




Suhtel on tulevikku, kui naine on valmis tegema talle suuremaid järeleandmisi kui endale, kooselu vundamendiks pole siin mitte kirg, vaid vaimne hingesugulus. Kaksikute sidumiseks on vaja intellektuaalset kontakti, mõtete vahetamine on neile eluliselt vajalik. Kui see võimalus puudub püsisuhtes, siis otsivad nad lahenduse mujalt.

Kaksikud pole truud ega pole ka armukadedad. Püsisuhtes olles tuleks leppida nende vajadusega seltskonnas särada ja iga kena seelikukandjaga flirtida.

Kaalude otsustamatus paneb iga partneri tõsiselt proovile. Nad on suured romantikud, aga nende meeleolud kõiguvad üles-alla ja neil on kogu aeg tegemist tasakaalu otsimisega. Partner peab neile targalt õpetama kooseluks vajalikke asju. Sageli vajavad nad teravaid elamusi enda tasakaalu viimiseks.




Veevalajaid on raske püüda, nende sidumiseks on vaja sooja ja poolehoidvat sõprust ning suurt usaldust. Veevalajad ei taha ennast siduda, aga on püsisuhetes siiski lahked ja arvestavad. Nad ei talu omandihimulisi ja piiratud mõtlemisvõimega naisi.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Vaagen - Villeroy & Boch


Seinapilt lõuendil või kapal: auto lumisel teel


Käevõru – punane jaspis


Kaelakee: kuukivi


Laualamp


Kaelakee: labradoriit


Nukk Portia


Öökulli kujuke: punane aventuriin


LED küünlad (2 tk)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused