Mida räägivad karmaseadused raha hankimise ja kasutamise kohta?

Karma Suur Seadus ütleb, et mida iganes külvad, seda ka lõikad. See seadus on tuntud ka põhjuse-tagajärje seadusena. Igal tegevusel on alati tagajärg ja igale tagajärjele eelneb mingi põhjus, see puudutab ka raha hankimist ja kasutamist. Minevik, olevik ja tulevik on tihedalt omavahel seotud.

Kui ihkame raha, siis peame selle saavutamiseks ka ise energiat välja andma. Tagasi tuleb kõik see, mille inimene on millessegi endast pühendumusega andnud, tõeline väärtus saab alati tasutud, nii otsene tegevus kui mõtteenergia, mis on sellesse pandud. Iga isiklik panus tervikusse saab tasutud. Kui see panus on kesine ja leige, siis on ka tasu sellele vastav, sest viletsal ja loiul panusel ei ole tervikule mõju. Sama tulemuse annab vihaga ja “hambad ristis” tehtud töö, mis rõõmu ei paku. Armastuse ja hingega tehtud panused loovad elu ja inspireerivad sellise terviku sündi, millel on väärtus ka ajas.




Igasugune tasu nõuab esialgu palju tööd ja vaeva. Püsiva väärtusega tasu nõuab eriti kannatlikku ja järjekindlat pühendumist. Südamega tööd tehes ei mõtle inimene tasu peale, vaid teeb, mida tegema peab ja usub, et tasu saabub kindlaksmääratud ajal. Kergelt tulnud raha kulub sama kergelt, tööga teenitud raha nii mõtlematult ei kulutata. Luues väärtusi pole vaja mõelda kogu aeg minevikust ega tulevikust, see takistab olemast “siin ja praegu”.

Nii vanad mõttemallid ja käitumisviisid, kui ülepaisutatud unistused takistavad protsessi. Selleks, et saada, peab ka ise andma avatud südamega. Kui langeb sülle mingi ootamatu suur raha, siis peaks mingi osa (näiteks 10%) heategevuseks andma, et hea energia ei kaoks. Kui ahned ja kitsid inimesed vara koguvad, siis sellisel viisil varanduse kogunemine ei tee inimest õnnelikuks. Pidev hirm, et keegi võtab selle ära või see läheb kaotsi, ei lase õnnelik olla. Sageli kulutavadki järeltulevad põlved selle mõõdutundetult ja täielikult. Varem või hiljem see kas võetakse ära või lähevad pärijad selle tõttu tülli.




Heaks näiteks varanduse kogumise näitlikustamiseks on inimese hingamine. Sissehingamisele järgneb alati väljahingamine, iga saamise järel lastakse sissehingatav õhk endast läbi, rikastatakse oma infoga ja antakse siis kogu täiega nendele, kes seda vajavad. Välja hingates inimene ei kontrolli, kes on väärt hingama sama õhku ja kes mitte. Samamoodi läheb ka läbiseeditud toit hiljem kärbestele, ussidele ja bakteritele või taimedele väetiseks. See näitab, kui oluline on igast asjast vajalik välja filtreerida ja ülejäänust tingimusteta vabaneda.

Seisval rahal ei ole väärtust, rahal on väärtus vaid teenuste, hüvede või elukvaliteedi näol, milleks me seda kasutada saame. Kinnijäämine olemasolevasse ja hirm tuleviku ees sunnib inimest
saavutatust “kümne küünega” kinni hoidma ja oma tulevikku mingilgi moel kindlustama. See pole vale mõtlemine, aga selle nimel ei pea elu elamata jätma.




Kannatlikkuse ja tasu seadus ütleb, et iga tasu nõuab esialgu palju tööd. Püsiva väärtusega tasu jaoks on vaja teha kannatlikult ja järjekindla pühendumisega tööd, seejuures tasule mõtlemata. Tõelise töörõõmu toob see, kui inimene teeb seda, mida tahab teha ja tunneb oma tegevusest rõõmu ning rahulolu. Ta teab ja tunneb alateadlikult, et tagasi tuleb kõik, mida endast on millessegi antud ja veel rohkemgi.

Suured ja kestvad rahaprobleemid võivad olla seotud ka perekonna ja terve suguvõsa karmaga, aga sageli õnnestub mõnel arukamal pereliikmel ka sellest välja rabelda. Rahaga arukalt ja targalt ümber käies vähendatakse järeltulevate põlvede karmat.




Arukad inimesed oskavad raha hankida, hoida, kasvatada ja kasutada. Arukus ja tarkus pole üks ja seesama iseloomuomadus. Arukus on inimesele sünniga kaasa antud omadus, tarkus aga on õpitud omadus. Arukas inimene tahab koguda igal võimalikul juhul teadmisi, et neid siis otstarbekalt kasutada. Tarkust suudab inimene koolis juurde õppida, aga arukust mitte. Tark ja haritud inimene võib teha arutult rumalaid otsuseid raha kasutamisel ning hankimisel. Samas võib akadeemilise hariduseta arukas inimene rahaasjades väga edukas olla. Rahaga seotud tarkust saab õppida nii koolis kui elust enesest, seejuures koolitarkus ei ole elutarkusest olulisem.

Ei ole küll otseselt karmaseadus, aga väidetakse, et kus on, sinna tekib juurde. See kehtib ka raha jt. väärtuste kohta.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Saatuse aastahoroskoop


Seinapilt lõuendil või kapal: härjasilmad


Kauss (15 cm)


Seinapilt lõuendil või kapal: Pirita jõgi


Kaelakee: jäära tähtkuju


Skulptuur: merendus (3 tk)


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Käevõru: amasoniit


Tekk (220x 240 cm)


Taro kaardid: Saints and Mystics (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused