Isiklik majanduskriis, kuidas ennustada?

Mitte kellegi elurada ei ole ühtlane ja pidevalt õnnelik. Languse- ja tõusperioodid ning äkilised sündmused ning tagasilöögid ohustavad kõiki. Inimese elu allub Saturni rütmile, mis valitseb ametivaldkondi ja sotsiaalset elu ning ka sissetulekuid töö läbi. On oluline, milline on inimese sünnikaardis Saturni positsioon, millises majas asub, milliste teiste planeetidega seotud on. Saturni rütm vältab 28-29 aastat ning koosneb neljast faasist, isiklik majanduspoliitika toimib 7 aasta kaupa.




Kui inimese eluiga on 80-90 aastat, siis jõuab Saturn teha 3 täisringi selle aja jooksul. 28 (29)+28 (29)+28 (29)= 84 (87). Esimese tiiru lõpul hakkab inimene iseseisvalt raha teenima ja saab selgeks ameti, saab täiskasvanuks. 28-29. eluaastaks on inimene enamasti kindlustatud pideva ja stabiilse tööga. Teise tiiru ajal (56-58) saavutab ta kas kõrgema taseme või langeb madalamale, kui töövõime ei ole enam küllaldane ja kogutud vara on vähene. Olenevalt sellest, millal inimene oma tööelu alustas, võib ta endale ise ennustada, et umbes 28 kuni 29 aasta pärast tuleb ellu mingi suur majanduslik pööre, mis mingis mõttes on sarnane töö alustamise perioodiga. Ühtlasi näitab see, kuidas inimene Saturni poolt pakutud võimalusi ja tingimusi on kasutanud.




Väiksemad majanduslikud pöörded toimuvad suures tsüklis igal 7-ndal, 14-ndal ja 21-sel aastal, need on eriti olulised produktiivses eas. Isiklikud majanduskriisid toimuvad iga seitsme aasta järel ja siis on vaja hinnata oma elu ning olukorda. Õigel tegutsemisel on iga seitsme aasta järel võimalik Saatuserattal kõrgem ja parem positsioon saavutada. Seda juhul, kui vigadest õpitakse ja õpitud tarkust ära kasutatakse. Isiklik majanduskriis võib tähendada abielukriisi, kehva rahalist seisu, elukoha vahetust, töö kaotust, kriisi laienemist muudesse eluvaldkondadesse. Isiklikud majanduskriisid võivad puudutada tööleasumist ja ametiõpet, muutusi ametiredelil, kuulsust, tööalaseid muudatusi, rahalise seisundi muutust, oma ettevõtte rajamist, muudatusi seoses kodu, abikaasa ja lastega. Võib tähendada ka tervise halvenemist ja haigusi, peres ettetulevaid õnnetusi ning surmasid vm.




Mida ette võtta isikliku majanduskriisi lahendamiseks?

– piisavalt raha varuda, et kompenseerida sissetulekute vähenemist

– võlgadest vabanemine enne seda, võlgade tagasimaksmine on kriisi ajal raske

– ei tohi sel perioodil midagi rentida ega uut laenu peale võtta

– tuleks hoiduda pangalaenudest, kallite esemete ostust järelmaksuga

– ei tohi teha suuri kulutusi või kellelegi välja laenata suuri summasid

– tuleks kainelt olukorda hinnata ja mõelda, mida saab ise ette võtta

Õigel tegutsemisel on iga 7 aasta tagant võimalik oma elus parem positsioon saavutada. Kriis ongi vajalik selleks, et inimene areneks ja selle nimel elus midagi muudaks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Saatuse aastahoroskoop


Seinakell


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Tööriistakomplekt: 4-osaline


Käevõru: kuukivi


Kaelakee: labradoriit


Kausid (4 tk) (18 cm)


Sall: Adele


Vaas


Vaas



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused