Inimese hingeelu pingestatust näitab tema valduses olevate asjade katkiminek

Kui üks osapooltest ei oska anda ja teine ei oska võtta, siis pingestuvad suhted. Kõik inimese valduses olevad materiaalsed asjad on laetud omaniku hingeenergiaga. Kui inimene suhtub oma asjadesse hoolivalt ja hellusega, siis teenivad need teda kaua ja on vastupidavad. Naised ütlevad sageli, et truu mehe ainuke armuke on tema auto. Materiaalsed asjad on puhvertsooniks, liigne hingeelu pingestatus põhjustab nende mõranemist ja purunemist. Igal inimesel on kannatamise piir ja valulävi ning selle piiri ületamine ehk kannatuse katkemine väljendub asjade purunemises või nende puruks peksmises. Kui autoavariisse sattuv inimene on probleemsem kui tema puhvertsooniks olev auto vastu võtta suudab, siis saab ta ise samuti kehalisi vigastusi.




Kes kindlustab oma seljatagust, sellele sõidetakse tagant sisse, kui kaitstakse end liigsete tunnete eest, siis sõidetakse eest sisse. See näitab, et tundemaailm on sassis. Naistega sõjajalal olijale sõidetakse paremalt poolt sisse, meestega konflikt hävitab auto vasemat külge. Saatust kirudes võib auto katusega midagi juhtuda, minevikukonfliktid tekitavad ratastega probleeme. Elektrisüsteemi rikked näitavad hingeelu pingestatust, mis viitab sellele, et keegi teine pingestab inimest liigselt. Kui kõik on lootusetult sassis, põleb auto lihtsalt ära või hävib täielikult avariis. Tänapäeval teevad autotööstused täppistööd selleks, et auto peaks vastu vaid garantiiaja, et selle möödumisel kasumit teenida varuosade müügist ja nende külgepanekust. Ometi võib praegusel ajalgi rahulikul ja tasakaalukal inimesel auto pikki aastaid ka üle garantiiaja vastu pidada.

Ka majade ehitamisel on täheldatud ehitusvigade seost omanikuga. Põhimõttelised ehitusvead materialiseeruvad omaniku välimusse. Kiilaspäiste omanike majad kipuvad vett läbi laskma, astmahaigetel on probleeme ventilatsiooni või ahjude-kaminatega.




Närviliste inimeste majade elektrisüsteemid ja elektroonika jamab ega tööta õigesti. Kel on probleeme jalgadega, sel laguneb sageli maja vundament. Alatutel inimestel on jamasid solgitorudega, liiga tundelistel tekib sageli uputusi. Prillikandjatel kipub olema probleeme akendega, liiga külmaverelistel tellijatel tekivad soojustuse vead. Edevatel on maja välisilmega probleeme, värv ei püsi maja küljes või laguneb maja välispidiselt. Peeglite purunemine näitab armastuse purunemist või toob 7 aastat õnnetusi ja ebaõnne. Kui mingi ese inimese valduses puruneb, siis peaks ta alati enda sisse vaatama ja mõtlema, mis võiks olla selle põhjustajaks temas endas. Kui puruneb midagi väga hinnalist, siis tuleks eriti hoolega vaadata. Oluline on see, milleks purunevat eset kasutati või milline oli eseme emotsionaalne väärtus ja kasutus inimese enda või tema pere jaoks. Sellest saab viiteid ka põhjuste kohta. Ka asjade mõranemine annab vihjeid.




Inimese ellusuhtumist näitab ka küünte olukord. Kinnijäämine olemasolevasse ehk hirm tuleviku ees sunnib inimest saavutatust kümne küünega kinni hoidma ja oma tulevikku mingilgi moel kindlustama. Kui saavutatust kinnihoidmine liiga raskeks osutub, siis murduvad küüned. Küünte rabedus näitab hingestamata elutut loogikat. Paindlikkus ei ole mitte alandlik, pugejalik, salakaval või lipitsev suhtlemine, vaid hetkeolukorrale alistumine ja iseendaks jäämine. Küüned kasvavad küüru, kui kardetakse oma suure vaeva ja ohverdamise hinnaga saadud varandusest või positsioonist loobuda. Sissepoole kõverad küüned näitavad alati isiklikku saamahimu.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Nimemuutuse mõju eluteele


LED küünlad (4 tk)


Mälukaart: SanDisk Extreme PRO 32GB SDHC UHS-I V30, 100MB/s U3


Päikesepüüdja


Seinapilt lõuendil või kapal: Tuudi jõgi


Barbie nukk (GXF04)


Kaelakee: kuukivi


Sall


Taro kaardid: The Elemental Oracle (koos raamatuga)


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Victorinox



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused