Kuidas valida endale sobivat värvi riideid?

Pole mingi saladus, et üks ja sama värv või riietus sobib erinevatele inimestele erinevalt. Ühte kaunistab, teisele ei sobi üldse. Väga palju sõltub värvist ja värvitoonist. Siin on olemas seos silmade värvi, juuste värvi ja nahatooniga. Nii on lemmikvärv inimesele kaasa antud juba sündimisel ja peab harmoneeruma isiku tegeliku loomusega. Inimesed jagunevad külmadeks ja soojadeks tüüpideks, mis omakorda jagunevad veel kaheks: soojad on kevade- ja sügiseinimesed, külmad talve- ja suveinimesed. Kuidas jõuda selgusele, mis tüüpi keegi kuulub?




1. Esmalt on vaja kutsuda keegi appi erapooletult vaatama, kas otsus on ikka õige.

2. Siis istuda suure peegli ette, valgustus peaks olema küllaldane, loomulik ja samas mitte liiga ere.

3. Värvitud juuksed tuleb siduda valge rätiku alla kinni.

4. Näolt tuleb eemaldada igasugune kosmeetika.

5. Seejärel tuleb panna kordamööda näo juurde roosa ja virsikuvärvi riidetükk. Kui roosa sobib rohkem, siis olete külm ja kui virsik, siis soe.




6. Kui olite külm, siis talve grupile sobivad värvid on must, erk-roosa, erk-kollane ja suvegrupile rahulik roosa, bordoo, helesinakas terasevärvi toon.

7. Kui kuulute sooja gruppi, siis kevadele sobivad värvid on rohiroheline, sidrunkollane, erksinine ja sügisele sobivad värvid oliivroheline, ookerkollane, sügav rohekas-sinine.

8. Nüüd valige kordamööda kolmevärvilisest grupist ja vaadake, milline värv sobib kõige enam. Värvid, mis teile kõige enam sobivad, kasutage ära nii rõivastuse juures, kosmeetikas kui aksessuaaride ja ehete valikul. Suuremad ostud soovitatakse teha aastaajal, kuhu ise kuuulute. Kuldehted sobivad soojadele tüüpidele persiku toonidega ja hõbeehted külmadele roosade toonidega.




VÄRVITOONIDE VALIK VASTAVALT TÜÜBILE:

Järgnevates tabelites on iga tüübiga sobivad värvitoonid. Igal värvil on mitmeid erinevaid varjundeid ja toone. Kui valite õige tooni või värvivarjundi, siis see kaunistab teid ja annab ka sisemist hingejõudu. Vale toon muudab vanemaks, väsinumaks ja ebakindlamaks.









Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Millest räägib Sinu nimi?


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Nimemuutuse mõju eluteele


Vihmavari: kassid ja koerad


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: elu puu


Skulptuur: elevandid


Taro kaardid: Oracle of the Witch (koos raamatuga)


Tassid: loomad (4 tk)


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Käevõru: lasuriit


Taro kaardid: The Intuitive Night Goddess (koos raamatuga)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused