Kuidas Neitsist lapsevanem teistest tähemärkidest lastega läbi saab

Praktilised ja arukad Neitsid hoolivad oma lastest väga. Nad planeerivad väga hoolega oma laste tulevikku ning võtavad iga ebaõnnestumist väga tõsiselt. Püstitades lapse tuleviku heaks kõrgeid eesmärke, mõtleb Neitsi eelkõige lapse tulevikule, olles seejuures täielik realist. Läbinägeliku ja otsustusvõimelisena suudab ta ükskõik kui keerulise lapsega seotud probleemi lahendada. Lahke, praktiline, otsekohene ja loogiline Neitsi soovib eelkõige seda, et asjad oleksid täiuslikult korras. Ta ei talu korralagedust, mustust, ebadelikaatset ja bravuurset käitumist. Neitsist lapsevanem on väga uudishimulik oma laste tegemiste suhtes, vanema rolli võtab suure sisseelamisega, stimuleerib oma last innukalt lugema, sõnavara omandama ja eluks vajalikke teadmisi koguma. Tal võib puudu jääda vaid silmnähtavast hellusest, sest ta ise on tagasihoidlik, isegi ujedavõitu ja oma perfektsionismi tõttu ka üsna kesine kiitja. Range kasvatajana võib ta olla pisut liiga kriitiline. Ülevoolavad emotsioonid on tema jaoks midagi ebameeldivalt segavat.




Neitsist vanema läbisaamine Jäärast lapsega

Jäär ja Neitsi on täiesti erinevad. Jäär on lärmakas ja pealetükkivalt energiline. Tema ülekeev maneer ei sobi Neitsile. Lisaks on Jäär ka õnnetustele väga aldis. Neitsi võib end haigeks muretseda sellise lapse kasvatamisel. Neitsi tagatud hariv keskkond mõjub aga Jäärast lapsele vaieldamatult hästi, aga ta ei allu piirangutele ja nõudmistele kergesti. Protest ja tujukus häirivad sügavalt peenetundelist Neitsit. Jäärast lapse jaoks on kõige ebameeldivamad asjad vaikus ja monotoonsus, ta vajab põnevust, hädaohtu ja ka mõningast tüliõhkkonda. See on eriti Neitsist vanema jaoks raske ühendus.




Neitsist vanema läbisaamine Sõnnist lapsega

Sügavalt sidus ja lausa oivaline kooslus. Sõnnist laps vajab kindlalt päevareþiimi ja praktilist haridust. Ta kasutab nii keha kui meeli hariduse omandamiseks. Sõnnist laps tahab end ohutult tunda ja Neitsist vanem tagab talle igakülgse turvatunde. Tagantkiirustamist Sõnnist laps ei talu ja Neitsist vanem suudab hoida tempo paraja hea tulemuse nimel. Muret võib Neitsile valmistada Sõnnist lapse kalduvus mugavusele ja nautlemisele. Väikesed Sõnnid kipuvad end ka liiga sageli ära määrima, sest neile meeldib kokkupuude eheda loodusega. Neitsist vanema kasvatuse all saavutab Sõnnist laps märkimisväärselt häid tulemusi ja tema jonnakas pool peaaegu ei ilmuta end. Ta ihkab vaid pisut rohkem kiitust ja kallistusi.




Neitsist vanema läbisaamine Kaksikutest lapsega

Kaksikud on elavad, libekeelsed ja kahepalgelised, Neitsi näeb kurja vaeva nende eetilist poolt lihvides. Neitsi loodud intellektuaalne ja hariv kasvatusstiil mõjub aga Kaksikutele soodsalt. Neitsit võib ärritada Kaksikute hooletu ümberkäimine rahaga ja vastutustundetu suhtumine ellu. Ühendavaks lüliks on ühised intellektuaalsed harrastused, Kaksikute kiire taip ja sõnaosavus meeldib Neitsile. Ühendab ka see, et emotsioonide ja ülevoolavate tundmustega toimetulek valmistab mõlemale raskusi, domineerib mõistus ja oma olemuselt on mõlemad märgid jahedad. Neitsile ei meeldi Kaksikute muutlikkus, veiderdamine, kiired suunamuutmised ja vähene visadus. Kuna ta ise on ülikannatlik ja väga visa, siis saavutab ta halbade omaduste “väljajuurimisel” häid tulemusi.




Neitsist vanema läbisaamine Vähist lapsega

Vähist lapse kasvatamisel ilmneb Neitsi täielik pühendumus. Vähist laps vajab stabiilset kasvukeskkonda, kus õppida ja saada osa vanemlikust armastusest ning hoolimisest. Neitsi on väga järjepidev lapsevanem, lahke ja praktilise inimesena ei solva iialgi Vähki ning tagab talle iseseisvumiseks vajaliku toetuse. Ta julgustab last rahulikult ja sõbralikult ka pesast välja lendama. Väikese Vähi eest hoolitseb Neitsist vanem piinliku tähelepanu ja hoolivusega. Vähist lapse valdushimu ja armukadedus ei ilmuta end, kui ta end kaitstuna tunneb. Vähk on väga haavatav, aga ilmselt Neitsi kriitikaks erilist põhjust ei anna, kuna soovib vanematele rõõmu valmistada. Neitsi ei mõista vaid Vähist lapse liigset sentimentaalsust, aga kasvatuse tulemust see ei mõjuta.




Neitsist vanema läbisaamine Lõvist lapsega

Lõvi on liiga ekstravagantne ja ülbe Neitsi jaoks, aga klapp on enamasti hea. Lõvi laps paistab silma teiste seast, teda on vaja vaid kontrolli all hoida ja talle distsipliini õpetada. Kui üldse keegi, siis Neitsist vanem saab sellega hakkama. Lõvist laps võib küll stseene korraldada piiramise puhul, aga Neitsist vanem on rahulik ja kannatlik. Neitsi kriitika on peen ja Lõvi ei pruugi seda sügavuti isegi mõista, mistõttu ta ehk ei solvugi selle peale. Lõvist lapse hoog, kirg ja võimukus väsitavad Neitsist vanemat. Lõvist lapsele on omane suurejoonelisus, hooplemine, üle oma võimete elamine. Neitsile teeb aga igasugune raiskamine ja priiskamine tõsist peavalu, ta lihtsalt ei talu seda.




Neitsist vanema läbisaamine Neitsist lapsega

Selles koosluses kujuneb osavõtlik suhtumine teineteisesse. Korralik, püüdlik ja puhas laps teeb vanemale vaid rõõmu. Õppimine on korraldatud hästi ja tulemused on samaväärsed. Kuna nad on nii sarnased, siis on nad ka teineteise suhtes väga kriitilised, mis võib muutuda kättesaamatuks täiuslikkuseihaluseks mõlemalt poolt. Neitsist laps vajab julgustamist, Neitsist vanem ei tõsta Neitsist lapse enesehinnangut ega suuda tema kõhklusi piisavalt rahustada, laps võib seesmiselt ebakindlaks jääda. Suhtlus võib pikapeale hääbuda.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eelmise elu analüüs


Horoskoop mehele


Nimemuutuse mõju eluteele


Päikesepüüdja: liblikad (7 tk)


Bugatti Chiron


Taro kaardid: The Enchanted Map Oracle (koos raamatuga)


Käevõru: ahhaat


Kaelakee: punane ahhaat


Taro kaardid: Tarot Illuminati (ainult kaardid)


Kausid (4 tk) (25 cm)


Käevõru: punane tiigrisilm


Kaelakee: jäära tähtkuju



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused