Kuidas Kaaludest lapsevanem teistest tähemärkidest lastega läbi saab

Kaalud on lapsevanemana toredad, neile meeldib lastega koos mängida ja tegutseda ning nad distsiplineerivad oma lapsi pigem headuse kui karmide reeglitega. Soov täiuslikkuse järele võib sundida kehtestama ka rangeid reegleid, aga enamasti nad seda ei tee. Kaaludele ei meeldi tülid, korralagedus, suured lärmakad rahvamassid. Nad soovivad kultuurset ja harmoonilist arukat suhtlust. Vaidlusi õigluse nimel peavad nad põhjendades oma seisukohti arukalt ja kõiki osapooli arvestades. Nad otsivad ka kasvatuses kuldset keskteed. Probleemiks võib olla see, et nad ilustavad sageli puudusi ja probleeme ega lahenda neid õigel ajal. Mitte alati ei ole kompromissid lahenduseks. Laiskusele ja mugavusele kaldumise perioodil või tasakaalukeskmest väljas olles jätavad nad kasvatuse unarusse, mistõttu kaob järjepidevus. Laste kasvatamisel on vaja vastu võtta ka kindlaid otsuseid ja siin võivad Kaalud hätta jääda. Sellest hoolimata kindlustavad nad lastele esteetilise ja kultuurihuvidega rikastatud kasvukeskkonna. Kaalude puhul on iseloomulik, et kui neil on laps, keda nad ise pole soovinud, siis peavad nad olukorda tüütuks ja närviliseks. Lapse jaoks, kes on oodatud ja planeeritud, saavad neist head lapsevanemad. Oht on vaid selles, et nad võivad oma lapsed ära hellitada. Kaaludel on raske mõista, et lapse küsimustele tuleb vastata tujudele vaatamata, lapsed ei jäta enne, kui on ammendava vastuse saanud. Põiklemine või teise vanema juurde saatmine tekitab vaid probleeme või leiab laps vastused kuskilt mujalt. Lapsi ei saa kasvatada enda tujudest lähtuvalt.




Kaaludest vanema läbisaamine Jäärast lapsega

Jäärast lapsed on Kaalude jaoks liiga agressiivsed. Jäärad on Kaalude vastasmärk ja ärritunud olekus võtavad nad ise Jäära ebameeldivama poole omaks. Kui tekivad vastuolud, siis tekib tõeline draama ja kumbki petab või vassib oma isekate eesmärkide nimel. Jäärast laps ei pruugi vanemale alluda, Kaalud ei oska teda hoida kõikvõimalike ohtude eest piisavalt hästi. Kaaludel eelneb tegutsemisele pikk mõtteprotsess (kaalumise aeg), aga Jäärad tegutsevad kohe, siin ja praegu. Jäärast laps ajab Kaalud tasakaalukeskmest väga kergesti välja ja siis ei ole Kaalud kuigi meeldivad. Ühendavaks lüliks on silmakirjalikkuse ja ebaõigluse põlgamine. Jäär reageerib ebaõigusele lärmakalt ja kohe, Kaalud peavad selle nimel pikki vaidlusi. Kaaludel on raske ei öelda oma lastele, Jäärast laste puhul on see aga vajalik, sest nad aga liiga riskialtid.




Kaaludest vanema läbisaamine Sõnnist lapsega

Kujunevad küllalt neutraalsed suhted ja kulgevad vahelduva eduga, olenevalt sellest kummale poole Kaalud kalduvad. Sõnn vajab kindlat turvatunnet ja päevarežiimi, aga Kaalud ei taga seda järjepidevalt. Kahtleva ja kõhklevana ei aita Kaalud ka Sõnnist lapsel iseseisvuda piisavalt hästi. Ebakindlus, tagantkiirustamine, muutused ja liiga aktiivne verbaalne suhtlus on Sõnnist lapse jaoks ebameeldivad. Ühendav võib olla esteetiline keskkond ja enese hellitamine. Sõnni seisukohad ei muutu kergelt, aga Kaalud on oma nõudmistes muutlikud. Sõnnist lapse loomingulisele poolele võib see ühendus siiski kasuks tulla.




Kaaludest vanema läbisaamine Kaksikutest lapsega

Jahedad, aga tasakaalukad ja isegi harmoonilised suhted. Mõlemad on suhtlemisaltid ja uudishimulikud, leiavad erinevaid teemasid arutamiseks ja naudivad seda. Kaksikud ei soovi endale õdesid-vendi ja ka Kaalud ei soovi palju lapsi perre. Ühendavad lülid on ka kultuurihuvid: teater, kino, raamatud, mängud, mõistatused, reisimine. Probleeme võib tekkida valeinfo levitamise tõttu. Kaksikud peksavad meelsasti keelt ja levitavad kuulujutte juba maast-madalast. Muudavad seejuures oma lugusid pidevalt, eiravad ebameeldivaid fakte, viskavad nalja ja tembutavad. Kaaludel on raske tõde välja selgitada. Sügavad tundmused on mõlema jaoks raske teema.




Kaaludest vanema läbisaamine Vähist lapsega

Vähist lapsed kiinduvad väga tugevalt ja klammerduvad oma vanemate (eriti ema) külge, mis võib Kaalude jaoks olla koormav ja väsitav. Vähi tähemärgist laps tahab pidevalt kinnitust vanemliku armastuse kohta, soovib jääda kauaks vanemate lähedusse. Ta on armastav laps, keda on vaja tublisti julgustada oma tiibu sirutama. Kaalud näevad palju vaeva Vähist lapse seesmise kindlusetuse leevendamisel. Vähk on liiga valdushimuline ja armukade laps Kaalude jaoks, liiga palju tundeid ja emotsioone ajavad Kaaludest vanemad segadusse.




Kaaludest vanema läbisaamine Lõvist lapsega

Lõvi ja Kaalud võivad olla head sõbrad, omavaheline klapp võib olla hea. Ilmselt kipub Kaaludest lapsevanem oma särava lapse ära hellitama. Lõvi kiiresti arenevat Ego kontrolli all hoida on raske, sest Lõvist laps vajab rohkem distsipliini, kui Kaalud tagada suudavad. Kaalud Lõvi Ego ilmselt ei riiva, sest on taktitundelised ja maheda käitumisega. Probleem on hoopis selles, et Lõvist lapsed kipuvad vanemate nõrkusi ära kasutama. Kaalud peavad olema järjekindlad oma nõudmistes. Mõlemad on edevad, panevad välimusele suurt rõhku, mis on ühendavaks lüliks. Lõvi on suuresõnaline ja sooja südamega, tema arvamusi on peaaegu võimatu muuta. Ka Kaalud on paljusõnalised, aga hoopis teisel kujul.




Kaaludest vanema läbisaamine Neitsist lapsega

Suhtlemine on kriitiliselt korrektne ja klapp hea. Puhas ja korralik Neitsist laps on maheda käitumisega ja Kaaludele lausa rõõm. Kumbki ei talu mustust ja lärmi ega käitu sihilikult ebadelikaatselt teisega. Neitsist laps on Kaaludest vanema suhtes ka keskmisest vähem kriitiline. Neitsist laps kardab kõige rohkem ebaõnnestumisi, Kaalud peavad olema julgustamises järjekindlad. Neitsid on perfektsionistid ja seesmiselt uskumatult närvilised just liigse muretsemise tõttu. Kaalude seisund kõigub harmooniast disharmooniasse, teatud hetkedel võib tekkida suhete halvenemist.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse aastahoroskoop


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Vaas


Nõude komplekt lastele (7-osaline) - Villeroy & Boch


Nukk Arne


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang Valgamaal


Taro kaardid: The Illustrated Bestiary Oracle (koos raamatuga)


Vaas - Villeroy & Boch


Seinapilt lõuendil või kapal: ülased


Päikeseprillid meestele: Julbo Aerospeed


Tassid: Leicester - William Morris (2 tk)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused