Kuidas Veevalajast lapsevanem teistest tähemärkidest lastega läbi saab

Veevalaja on parimal juhul väga ettearvamatu lapsevanem, halvimal juhul on ta ebastabiilne. Ta proovib järele erinevaid tavasid ja viise kasvatuses. Argumentatsioon võib olla selles osas puudulik. Veevalajal võib olla lapsevanemaks olles palju puudujääke, aga mida ta oma lastele kindlasti kaasa annab on isikupära ja humaansus. Ta on lahke ja arvestav lapsevanemana, aitab saavutada enamat, avades lapsele erinevaid lähenemisviise ja võimalusi. Talle meeldib oma lastega koos aega veeta ja nendega tegelda. Kasvatusprotsessis on ta erapooletu ja tähelepanelikuna märkab igaühe tegelikke väärtusi. Ta ei keela lapsele sõpru ega dikteeri talle hobisid. Ta laseb lapsel otsustada, kellega sõbrustada või millise hobiga tegelda. Püüab arendada oma lapsi väga laiapõhjaliselt. Veevalaja on ettearvamatu ja ebakonventsionaalne lapsevanem, teda ei häiri ka laste puhul teisitimõtlemine. Ta vastab meelsasti oma laste küsimustele ja seletab lahti elutõdesid. Tema enda ideed on ainulaadsed, mistõttu märkab ta ka oma laste andeid ja eripära.




Veevalajast vanema läbisaamine Jäärast lapsega

See on harmooniline kooslus, aga sageli suhted särisevad. Veevalaja püüab Jäärast lapse isekust vähendada, see võib ka õnnestuda. Kumbki ei talu monotoonsust, aga Jäär vajab rohkem füüsilist liikumist ja seab oma keha rohkem ohtu. Jäärast last on vaja pidevalt ergutada, sellega saab Veevalaja hakkama, ehk suudab ka oma erapooletu suhtumisega Jäära ülekeevat lärmakust ja impulsiivsust ohjeldada. Jäära jonnitujudest libiseb ta rahulikult üle, suudab pakkuda piisavalt huvitavat tegevust. Mõlemad suudavad probleemide korral leida uudseid lahendusi, mõlemad riskivad, aga Jäärast laps seab ohtu trotsides ka teisi ohtu. Veevalajast lapsevanem püüab teisi säästes toimida ning hindab riske teadlikult. Puudu jääb Veevalajal järjepidevusest nõudmistes.




Veevalajast vanema läbisaamine Sõnnist lapsega

Nad võivad hästi läbi saada, aga Sõnnist laps on liiga konservatiivne ja omandihimuline. Veevalaja aga on liiga erapooletu ja jahe lapsevanem kiindunud Sõnnilapse jaoks. Veevalaja ei taga ka vajalikku järjepidevust kasvatuses, tema jaoks ei ole tähtsaimad näitajad hinded. Veevalajast vanemate käe all on Sõnnist laps sunnitud võtma riske, see võib talle isegi kasuks tulla. Veevalajad ise on koduga nõrgalt seotud, neil on kodu seal, kus nad parasjagu viibivad. Sõnni jaoks on kodu ja tema oma asjad väga tähtsad. Rohked muutused ja tagantkiirustamine muudavad Sõnnist lapse jonnakaks ja põikpäiseks. Veevalaja toob lapse välja tema mugavustsoonist, mis võib anda väga hea tulemuse, aga võib ka vastupidi minna. Veevalaja käe all õpib Sõnn kindlasti märkama ka teisi väärtusi peale materiaalsete, aga Veevalajat häirib tema kangekaelsus. Soojasüdameline Sõnnist laps vajab rohkem kallistusi ja lähedust, kui põhiolemuselt jahe Veevalaja pakkuda suudab.




Veevalajast vanema läbisaamine Kaksikutest lapsega

Parimad suhted kujunevad Veevalajatel Kaksikutest lastega. Võivad olla lausa rabavalt head suhted. Mõlemale meeldivad sõnad, raamatud, teater, teadus, innovaatiline tehnika, internet, mõistatused, mängud – kõik see ühendab neid. Mõlemad on muutustele ja reisidele altid. Veevalaja hoiab Kaksikutest lastes üleval huvi õppimise ja teadmiste omandamise vastu. Veevalajate tagatud intellektuaalne kasvukeskkond sobib uudishimulikule ja seltsivale Kaksikute esindajale. Ta saab ka oma küsimustele ammendavaid vastuseid. Kui Kaksikutel on piisavalt huvipakkuvat tegevust, siis ei ole nad nii riukalikud ja manipuleerimiseks pole põhjust.




Veevalajast vanema läbisaamine Vähist lapsega

Vähi kasvatamisel ilmneb probleeme, mida mõlemad peavad arvesse võtma. Vähk on liialt oma uskumustes ja harjumustes kinni juba lapseeast peale. Vähist lapsele on vaja stabiilset ja turvalist kasvukeskkonda, aga Veevalaja ei tea midagi sellest. Ta on orienteeritud muutustele ja arengule. Vähist laps vajab pidevat kinnitust vanemliku armastuse kohta, Veevalajast vanem on aga tundeelus pigem jahe. Ta ei talugi liigset klammerdumist ja lähedust. Aga ta suudab julgustada Vähist last iseseisvalt oma tiibu sirutama ega sunni teda ka liigselt tähelepanu keskpunktis olema, nagu mõnest teisest tähemärgist lapsevanem seda teeb. Ta aitab Vähist lapsel oma intuitsiooni mõistuslikust küljest hinnata ja jahutab tema liigset emotsionaalsust.




Veevalajast vanema läbisaamine Lõvist lapsega

Nad on vastandlikud märgid, Lõvi on liiga võimukas ja uhke laps Veevalajast vanema jaoks. Lõvi demonstratiivsed jonnihood ärritavad Veevalajast vanemat. Veevalajast vanemate nõrkusi Lõvist lapsel ära kasutada ei õnnestu, sest Veevalajad on oma ajast ees ja nad on erinevatel lainepikkustel. Materiaalseid võimalusi lapsele Veevalaja heldelt ei paku, aga püüab last arendada muudes valdkondades ja ka tema isekat uhket iseloomu püüab ta kontrolli all hoida. Lõvile ei meeldi väike eelarve, aplausi vajab ta samuti rohkem ja Lõvist lapsele vajaliku distsipliini nõudmisel pole Veevalaja järjekindel. See on üks suur võitlus, mis kasvab koos lapse suuremaks saamisega. Stseene ja liigset draamat Veevalaja aga ei talu.




Veevalajast vanema läbisaamine Neitsist lapsega

Võib olla probleemne, aga Veevalaja stimuleerib Neitsi intellektuaalset poolt. Neitsi on realistlik ja väliselt väga kombeline laps. Ta klammerdub juba maast-madalast pisiasjadesse, on väga pedantne ja kriitiline. See tuleneb sellest, et tema enesehinnang on väga madal, aga täiuslikkuseihalus väga suur. Veevalaja saab aidata tal paremini ebaõnnestumistest üle saada, sest oskab põhjusi välja tuua ja erapooletult olukorda hinnata. Innovaatilised on nad mõlemad, soov teadmisi hankida ja kasutada on tugev. Veevalajale meeldib protsess, ta keskendub tegevusele, aga Neitsit huvitab täiuslik lõpptulemus. Nad on mõnes mõttes väga erinevad, aga nende kõrge intellekt ühendab neid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas sobime kokku?


Aastahoroskoop mehele


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Termos: Thermos Stainless King 0,47 l


Seinapilt lõuendil: päikeseloojang Tartumaal


Kaelakee: opaliit


Kaelakee: lõvi tähtkuju


Tööriistakomplekt: 42-osaline


Tassid (6 tk)


Kaelakee: amburi tähtkuju


Skulptuur: kala


Kõrvarõngad mageveepärlitega



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused