Kingitused emadepäevaks

Emadepäev on lähenemas (maikuu teine pühapäev) ning kindlasti mõtlevad paljud, milline olek kõige ilusam ja meeliköitvam kink oma emale või vanaemale. Abi võib olla selle artikli lugemisest, sest see annab Sulle parima pildi sellest, millest võiksid emad kõige enam rõõmu tunda.

JÄÄR

Jäära ema on särtsakas, aktiivne ja ettevõtlik. Kommikarbi kinkimisel pole seetõttu erilist mõtet. Jäär tunneb rõõmu spordiriietusest, käimiskeppidest vms., mis võimaldaks tal endiselt aktiivne olla. Jäär hindab väga selliseid kinke, mille juures on näha, et see on just talle tehtud. Initsiaalide lisamine kingitusele tagab just selle. Jäära ema hindab väga kõrgelt kõike seda, mis on tehtud tema enda lapse poolt. Olgu selleks kasvõi lapse poolt korjatud lillekimp või isevalmistatud Emadepäeva kaart.




SÕNN

Sõnnist ema armastab kõike seda, mis on luksuslik ja põnev. Väga heaks kingiideeks Sõnnist emale oleks viia ta mõnda unikaalsesse restorani, sest see mälestus püsib tal meeles väga kaua. Sõnnile meeldivad kaunid riided, mistõttu mõne riideeseme kinkimine oleks hea mõte. Kui aga pole teada, mida ta parasjagu endale ihkaks, siis riidepoe kinkekaardi kinkimine võiks lahenduseks olla. Kuna Sõnn on looduslähedane inimene, siis mõne lopsaka ja õiterohke toalille kinkimine oleks see, mis tema tundeid puudutaks.




KAKSIKUD

Kaksikutest emale on oluline informatsioon. Ta soovib olla kõigest sellest teadlik, mis temaümber on toimumas. Uue telefoni kinkimine tuleb kasuks, kuna see võimaldab tal olla kontaktis nende inimestega, kes on talle olulised ja lähedased. Ka see, kui kinkida talle võimalus osaleda mõnel kursusel või loengul, meeldib Kaksikutest emale väga. See võimaldaks tal olla intellektuaalselt aktiivne. Ajalehe või ajakirja tellimuse kinkimine võiks olla heaks ideeks. Kaksikutele meeldivad alati populaarteaduslikud raamatud. Mõne reisi kinkimine tuleks kasuks. Ka võiksid lapsed viia Kaksikutest ema muuseumisse või teatrisse.




VÄHK

Vähist ema on väga sentimentaalne. Talle meeldiksid kõikvõimalikud sellised kingitused, mis oleksid seotud perekonnaga. Näiteks võiks talle kinkida fotoalbumi perekonna kõige olulisemate piltidega. Vähile meeldib väga, kui tema lapsed valmistaksid Emadepäeval talle mõne mõnusa eine. Vähk võib pidada seda ehk kõige suuremaks kingituseks. Mõni kaunis rätik puudutaks Vähi meeli väga. Vähk hindab väga kulda, mistõttu mõne kauni kuldehte kinkimine tuleks kasuks.




LÕVI

Lõvi on väärikas, elegantne ja kuninglik. Ta hindab kõige enam selliseid kinke, mis oleksid seotud välimuse parandamisega, olgu selleks siis kosmeetikatooted, aksessuaarid või ka ilusalongi külastamine. Eriti tähelepanuväärseks muudaks Lõvile mõne eksklusiivse ilusalongi külastamine vms. Lõvile meeldivad filmid, mistõttu mõne huvitava DVD kinkimine oleks hea idee. Oma ema kontserdile viimine oleks samuti väga unikaalne kink, mida Lõvi kõrgelt hindab. Lõvile meeldivad väga kõikvõimalikud sellised kingid, mille tema laps on ise teinud, näiteks isekujundatud Emadepäeva kaart.




NEITSI

Neitsi ema on väga praktiline inimene. Kõikvõimalikud sellised kingitused, mis võimaldaksid tal veelgi enam oma tegemisi planeerida ja korraldada, oleksid Neitsile suurepäraseks kingituseks. Ka hindab Neitsi väga köögiga seonduvaid kingitusi, olgu nendeks siis nõud, potid-pannid või mõni köögiseade. Neitsi jaoks on oluline puhtus ja kord, mistõttu on heaks kingiideeks ka mõne puhastusseadme kinkimine. Ehkki tegemist pole otseselt käegakatsutava kingitusega, hindaks Neitsi ema seda, kui Emadepäeval laps(ed) toidu valmistaksid ja laua kataksid. Neitsi meeli köidavad mitmesugused mängud, mistõttu pole paha mõte ka näiteks mõne lauamängu kinkimine.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (lühem kokkuvõtlikum variant)


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Taro kaardid: Tarot V (koos raamatuga)


Kaelakee: Medusa


Seinakaunistus


Tassid: Red Poppies and Daisies - Vincent van Gogh (2 tk)


Kausid (15 cm) (4 tk)


Kott - Adele


Kaelakee: obsidiaan


Kaelakee: kollane tiigrisilm


Skulptuur: haldjas



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused