Milline on Sinu päikesemärgile vastav Taro kaart

Kas teadsid, et iga päikesemärk on seotud ühe Taro kaardiga Suurest Arkaanist. Need kaardid sümboliseerivad iga päikesemärgi olemust ja omadusi. Järgmisena toome ära iga päikesemärgiga seonduva Taro kaardi ning isikuomadused, mida konkreetne kaart inimesele annab.

JÄÄR

Sinu Taro kaardiks on KEISER. Oled inimene, kes on alati seal, kus Sind vajatakse. Antud kaart sümboliseerib usaldust ja lojaalsust. Oled oma lähedaste inimeste ja sõprade jaoks alati olemas, nii headel kui halbadel aegadel. Nagu ka Sinu kaart, oled Sa oma olemuselt kuninglik. Kasutad oma mõjukust ja analüütilist mõtlemist ära selleks, et olla teistele inimestele abiks ja toeks, et seeläbi ka oma eesmärkide poole liikuda.




SÕNN

Sinu Taro kaardiks on HIEROPHANT. Oled inimene, kes soovib pidevalt oma teadmisi ja oskusi täiendada, et seeläbi olulistes asjades elus paremini selgusele jõuda. Tänu oma jõupingutustele on Sul võimalik elus jälile jõuda paljudele sellistele saladustele, mis enamike inimeste jaoks saladuseks jäävadki. Oled ka suurepärane õpetaja, andes oma teadmisi nendele inimestele, kes seda vajaksid.




KAKSIKUD

Sinu Taro kaardiks on ARMASTAJAD. Oled inimene, kes kõigub kahe maailma vahel. See väljendub kõikides Sinu otsustes. Püüad küll oma elus välja jõuda parimate tulemusteni, kuid tihtilugu võib asjade hea käekäigu korral Sinus võitu saada teine pool, mis edasiliikumist pidurdab. Et enda jaoks elus suurem edukus tagada, tuleks Sul kõik oma otsused ja valikud hoolikalt läbi mõelda, et seeläbi endale parimad tulemused tagada.




VÄHK

Sinu Taro kaardiks on VÕIDUKAARIK. Oled inimene, kes liigub vaikselt oma eesmärkide poole. Püüad kaariku juhtimisel vältida suuremaid auke, mistõttu leiad enda jaoks viisi, kuidas suurematest probleemidest elus hoiduda. Ehkki otsid oma ellu vabadust ja iseseisvust, ei lähe Sa selle poole püüdlemisel kunagi liialdustesse. Oled avatud uutele ideedele ja mõtetele, mis aitab Sul ennast muuta ajapikku vägagi mitmekülgseks inimeseks. Kindlasti aitab Sind elus edasi see, et usaldad kaalukate asjade otsustamisel oma sisetunnet.




LÕVI

Sinu Taro kaardiks on JÕUD. Oled emotsionaalsete ja vaimsete võimetega inimene ning oskad neid võimeid ka edukalt ära kasutada. Sul ei tule kunagi puudu julgusest, mis aitab Sul elus üle saada kõikvõimalikest takistustest ja probleemidest. Usaldad eelkõige oma sisemisi energiavarusid ja tarkust, mistõttu paned suurt rõhku sellele, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Teiste inimeste abile mitte toetumine on seotud Sinu uhkustundega.




NEITSI

Sinu Taro kaardiks on ERAK. Pead tihtilugu oma elus peatuma selleks, et paremini mõista, mis Sinu tegelik eesmärk elus ikkagi on. Kaardil olev vanamees esindab inimest, kes on välisest maailmast väsinud. See näitab seda, et Sul tuleks aeg-ajalt tempot vähendada, et seeläbi enda sisemist maailma paremini mõistma hakata. Mida paremini see Sul õnnestub, seda avatumaks Sul on võimalik muutuda.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Reisihoroskoop üheks kuuks


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Sobivus töökaaslasega


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill


Kaelakee: elevant


Tassid (6 tk)


Kaitseingli kujuke: unakiit


Buddha kuju: rodoniit


Öökulli kujuke: aafrika verekivi


Kaelakee


Tassid: Crazy Cats (2 tk)


Taro kaardid: Whispers of Love Oracle (ainult kaardid)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused