Õnnekivid, mis aitavad kaasa suhte parandamisele

Õnnekivisid on kasutatud juba sajandeid nii meeste kui ka naiste poolt, et nende abil endale partnerit ligi tõmmata. Kes õnnekivide toimesse usub, nende puhul see kindlasti ka toimib, kuna võimaldab kivide poolt tekitatud energiatel liikuma pääseda.

Õnnekivisid on nii kasutatud selleks, et partneri tähelepanu ärata, et tülisid lahendada ja paljuks muuks.

Kõige parem tulemus on võimalik saavutada siis, kui orienteeruvalt 3 nädalat hoida õnnekivi ketiga kaelas südame kõrgusel. Sellisel juhul on kivi poolt tekitatud energiatel kõige paremaid tulemusi tagada.

Kõige paremini töötavad armastuse vallas 3 õnnekivi, millest nüüd ka pikemalt juttu tuleb.




ROOSA KVARTS

See kivi on kõige romantilisemate mõjudega, tuues armastuse vallas esile ebatavalisuse ja tasakaalu. Sellest kivist saavad kasu eelkõige need, kes otsivad oma armuellu rahulikkust ja harmooniat. Ka on roosa kvarts suurepärane kivi selleks, et vabaneda armusuhtes negatiivsetest energiatest.

Roosa kvarts on andestamise, alandlikkuse ja kannatlikkuse kivi. See õpetab avama oma südant, et seeläbi tagada rahulik ja meeldiv suhe.

Roosa kvarts pole oma hinna poolest eriti kallis, mistõttu on võimalik leida endale sobiva suurusega kivi kaelaehte jaoks.

See kivi aitab ka juhtudel, kui oled kaotanud oma armastatu, võimaldades kiiresti paraneda tekkinud haavadest.




KUUKIVI

Kuukivi on pika ajalooga, mis puudutab armuelu valdkonda. Indias peetakse kuukivisid pühadeks, mistõttu kantakse seal kuukivisid ainult püha värvi kollasega.

Nagu ka roosa kvarts ei ole kuukivi oma hinnalt kallis kivi. Juba ammustest aegadest teatakse, et kuukivi tõmbab inimese poole armastust. Ka teatakse, et kuukivi mõjutab positiivselt uneaega, mistõttu pannakse kuukivi padja, aga see on juba teine teema.

Kuukivi suurendab armastuse vallas kirglikkust ja õnne. See kivi aitab unustada võimalikud eksimused, mida partnerid suhtes üksteisele on teinud. Just negatiivsete energiate hävitamine partnerlussuhtes on see, miks seda kivi peamiselt kasutatakse.

Kuukivi suurendab partnerite tundlikkust ja tähelepanuvõimet.




RUBIIN

Rubiini on alati seostatud romantikaga ja ka enesearmastusega. See on kivi, mis aitab suhtesse kaasa tuua arenguid ja edasiliikumise. Rubiin on seotud ka koostööga, vitaalsusega, enesekindlusega, stabiilsusega, pühendumisega ja õnnelikkusega.

Rubiin tugevdab südant nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt. Seetõttu on selle kandjal võimalik suhtega seonduvad probleemid kiiremini ületada ja need probleemid ka kiiremini unustada.

Rubiin aitab vabaneda armueluga seonduvatest pingetest, segadustunnetest ja võimaldab inimesel endast vabastada armastusega seonduvad energiad.

Eelkõige on aga rubiin kivi, mis aitab selle kandjal vältida pingeid, mis armuelu aeg-ajalt ikka esile toob.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Parima sõbra horoskoop


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Saatus-tulevik horoskoop


Skulptuur


Kausid (5 tk)


Kaelakee: lasuriit


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: sügis Mustjärve ääres


Käevõru: amasoniit


Klaasskulptuur: lilled


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Barbie nukk (GTJ78)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused