Tööintervjuule minek

Kuidas ennast tööintervjuuks ette valmistada? Kuidas näidata ennast võimalikult heast küljest? Nendele küsimustele saad vastuse sellest artiklist.

Tööintervjuule minek on suur katsumus. Seepärast on oluline, et jätaksid endast võimalikult hea mulje, et just Sinule valik langeks.

Mida siis täpsemalt teha või tegemata jätta:




Anna endast ülevaade

Tööintervjuud algavad tavaliselt sellega, et Sul palutakse endast ülevaade anda. Paljud tööotsijad satuvad siinkohal lõksu, hakates rääkima oma elulugu. Oluline on rääkida olevikust ning sellest, miks just Sina oleksid parim valik pakutavale töökohale.

Tee ära vajalik eeltöö

Uuri meediast, tuttavatelt, internetist võimalikult palju selle ettevõtte kohta, kuhu kandideerid. See annab Sulle parem pildi selle ettevõtte eesmärkidest ja plaanidest. Mida rohkem informatsiooni omad, seda paremini saad ennast võimalikeks vastusteks ette valmistada.




Uuri oma tegevusvaldkonda

Tööintervjuudel on oluline oma teadmiste esitamine sellest, mis on konkreetse ettevõtte valdkondkonnas üldisemalt on toimumas ning millised on võimalikud tulevikuarengud See annaks Sulle juurde mitmeid plusspunkte. Ole tööintervjuul valmis julgemalt esitama küsimusi võimalikest ettevõtte tulevikuplaanidest ja väljavaadetest. See annab tööandjale mõista, et tunned huvi firma arengu vastu.

Harjuta tööintervjuuks

Tööintervjuul osalemise harjutamine tuleks kasuks. Selles osas palu appi oma pereliikmed või sõbrad. Nemad saaksid Sulle anda kasulikke nõuandeid ja soovitusi, kuidas saaksid oma osalemist tööintervjuul parandada.




Mõtle valmis näited

Tööandjad tahavad tööintervjuudel tavaliselt konkreetseid näiteid, mis demonstreeriksid Sinu oskusi ja kogemusi. Kui pead hakkama mõtlema nendele näidetele alles tööintervjuul, võid sattuda kergesti paanikasse ning jätad sellises olukorras ebakompetentse inimese mulje. Seepärast mõtle juba varakult, kuidas oma oskusi demonstreerida saaksid. Pane valmis vähemalt kaks näidet, mille juures saaksid valikuid teha.

Riietus

Mõtle hoolikalt läbi riietus, mida tööintervjuul kanda. Pead ju endast jätma soliidse mulje. Vaata, et riided oleksid puhtad. Vajadusel puhasta neid ise või vii puhastusse.




Planeeri tööintervjuule minekut

Pole midagi hullemat, kui jääd tööintervjuule hiljaks. Tee endale selgeks eelnevalt see, kuhu täpsemalt minema pead. Aadressi leiad internetis olevatelt kaartidelt. Püüa vähemalt 15 minutit varem kohale jõuda, kuna see jätaks Sulle veel veidi lisaaega, kui Sa näiteks ei leia üles õiget ruumi.

Müügiprotsess

Kujuta ette, et tööintervjuu on müügiprotsess ja müügis olevaks objektiks oled Sina ise. Pead tegema jõupingutusi selleks, et Sinu vastu huvi tuntaks ja see huvi kuhugi ei kaoks.

Hinda ennast

Närvipinge tavaliselt enne tööintervjuud kasvab. Püüa ennast rahustada, sest tööintervjuul on loomulik ja rahulik käitumine oluline. Saaksid ennast rahustada sellega, kui püüaksid ennast enam hinnata.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Seinakaunistus: toataimed (3 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang Neeme poolsaarel


Käevõru


Taro kaardid: The Wild Unknown Pocket Tarot (koos raamatuga)


Multitööriist: 14-osaline, taskulambiga


Kaelakee: mesilane


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kristallipuu: roosa kvarts


Suhkrutoos



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused