Värskenda oma suhet, tee partnerile kingitus

Suhte arenedes muutub see paratamatult rutiinsemaks. Seepärast tasuks paaridel ikka aeg-ajalt mõelda sellele, kuidas oma suhtesse uut värskust tuua. Selles loos anname mõningaid näpunäiteid, kuidas on võimalik oma partneri meeleolu parandada või teda millegi meeldivaga üllatada.

Üllatuste valmistamine ei ole sugugi alati seotud rahaliste väljaminekutega. Oma partnerit on võimalik üllatada ka väikeste asjadega. Oluline on kingituste või üllatuste tegemisel see, et Sa ei hakkaks partnerilt vastukingitust ootama.

Kui teed oma partnerile mõne toreda üllatuskingituse, siis ära muretse õnnestumise pärast. Oluline on kingituse tegemisel mõte ja tahe oma partnerit üllatada. Ole Sina ise.




Kui Sinu eelarveks on 0 eurot:

– Vii oma partnerile hommikusöök voodisse. See töötab alati. Hoidu sealjuures kiirustamisest. Mõtle hoolikalt, kuidas saavutada parim tulemus. Meloodiline muusika lisab oma meeleolu.

– Kunstinäituse või muuseumi külastamine tasuta päeval. Kui Sa ei ole oma partneriga eriline kunstifänn, siis selline ebatavaline käik annaks igapäevaeluks mõnusa vahelduse.

– Kingi oma partnerile näiteks mõnus massaaþ. Loomulikult võid oma partnerile kingituseks pakkuda ka kui teenuseid vastavalt Sinu enda ettekujutusele.

– Kirjuta oma partnerile meeldejääv kiri või sõnum. Ka tekstisõnum on hea idee, kuigi ehk liialt argipäevane.

– Kodu koristamine. Mis saaks olla mõlemale osapoolele mõnusam asi, kui veeta aega puhtas ja hubases kodus.




Kui Sinu eelarveks on 2-50 eurot:

– Osta oma partnerile mõni väike kingitus, olgu selleks siis mõni raamat, ðokolaad, kinopiletid vms. Peida see partneri jaoks ära selliselt, et tal oleks see võimalik peagi avastada. Selleks sobib käekott, rahakott vms.

– Osta lilled, seda eriti siis, kui pead tegema kingituse naisele. Eelistada tasuks lõikelilli, sest mitte iga naine ei soovi hakata potilille eest hoolitsema.

– Tee oma partnerile ise kingitus käsitööna. Osta vajalikud materjalid ja tee midagi oma kätega valmis. Sellega lisad kingitusele olulisel määral tundeid ja väärtust.
Vii oma partner mingisse üllatuslikku paika, kus te varem käinud pole. Olgu selleks siis loomaaeg, teater, looduskaunis koht vms.




Kui Sinu eelarveks 50-150 eurot:

– Korralda oma partnerile mõni üllatuspidu. Kaasa korraldamisse mõni oma hea sõber, sest nii korraldatud pidu kujuneb kindlasti huvitavamaks. Selline pidu tasuks korraldada siis, kui ees pole ootamas sünnipäevi või muid taolisi pidulikke sündmusi.

– Restorani külastamine tuleb nii mõneski olukorras kasuks. Kui teil on peres lapsed, siis püüa leida selleks õhtuks lapsehoidja. Püüa leida mainekas restoran. Loomulikult tuleb silmas pidada oma eelarvet, mistõttu on eeltöö tegemine vajalik. Abiks on internet, kust on võimalik paljude restoranide toiduvalikuga ja hinnatasemega tutvuda.

– Mõne lühema reisipaketi kinkimine oleks heaks kingiideeks. Näiteks reis Soome või Rootsi oleks tore kingiidee.




Kui Sinu eelarveks on üle 150 euro:

– Osta oma partnerile üllatuskingiks mõni kaugem reis. Heaks üllatusideeks oleks spapakett või ööbimine koos oma partneriga mõnes mõisahotellis.

– Naiste puhul on alati üllatuslikuks kingiideeks ehete kinkimine. Kõrvarõngad või tore kaelakee toimib kingiideena alati. Kui Sa ei tea eriti täpselt oma partneri maitset, tuleks olla võimalikult tagasihoidlik ehete valimisel. Ka väiksema rahaga on võimalik kena ehe kinkida. Kõikide ehete juures ei pea olema esikohal teemandid ja kuld.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Saatuse analüüs + saatus-tulevik horoskoop


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Seinapilt lõuendil või kapal: Raudna jõgi


Vaas


Seinakell


Puidust rongirada (26 osa)


Taldrikud (21 cm) (4 tk)


Nukk Wiebke


Kausid (15 cm) (4 tk)


Ford T Roadster


Elevandi kujuke: kuukivi



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused