Mida räägib auto inimese iseloomust

Paljud ehk ei teadvusta endale seda, et automark ja auto välimus räägivad väga palju sellest, milline on selle auto omanik. Selles artiklis väljatoodud 10 fakti kehtivad kõikide inimeste puhul, kes endale auto on soetanud.




Rahaline seis

Automargi valik annab väga selge pildi inimese majanduslikus seisust. Mõned autod maksavad ju terve varanduse, teised on aga oluliselt odavamad. Üldiselt on ju ikka nii, et inimesed, kes teenivad rohke, ka kulutavad rohkem.

Stiilitunnetus

Automargi ja tüübi valik kannab endas teistele inimestele sõnumit selle inimese stiilitunnetusest. Kui inimene sõidab ringi mingi erilise autoga, olgu selleks kasvõi VW Beetle (põrnikas), kannab see teiste inimesteni sõnumi kui teatud vaoshoitud ja hipilikust inimesest. Universaalkerega autoomanik aga näiteks kannab endast sõnumit kui praktilisest ja töökast inimesest.




Pühendumine

Auto vajab pidevalt hoolt ja tähelepanu. Hooldatud ja korras auto, seda eriti siis, kui tegemist on vanema autoga, annab teistele inimestele selge sõnumi sellest, et tegemist on pühendunud inimesega, kes on valmis eesmärgi saavutamiseks palju vaeva nägema.

Mida teised arvavad

Mõned autod on disainitud just selliselt, et nendega oleks võimalik teistele inimestele muljet avaldada. Nende autodega linnas või maal ringi sõites ei jää see inimene kellelegi märkamatuks. Selliste autodega ringi sõites annab inimene teistele märku sellest, et ta on edev ja uhke ning tahab olla alati tähelepanu keskpunktis.




Elueesmärgid

Auto valik, millega inimene sõidab näitab teatud määral seda, mida inimene omalt elult ootab ning millisena ta näeb oma positsiooni ühiskonnas. Kui sõita ringi sportautoga, kannab see teiste inimesteni sõnumi, et see inimene on ka oma elus tervikuna ettevõtlik, kuid ka tormakas. See inimene püüab välja jõuda kõikide oma tegemiste juures maksimaalsesse tippu. Teisest küljest kui inimene sõidab ringi väga lihtsa ja praktilise väikese autoga, kannab see teiste inimesteni sõnumi, et see autojuht on oma eluga rahul ja ei ihka kiiret edasiliikumist oma elus.

Enesehinnang

Nii nagu inimesed hindavad teisi inimesi nende välimuse järgi, hindavad nad teist inimest ka tema auto järgi. Kui auto on puhas, läikiv ja korras, nähakse seda inimest edukana. Vastupidiselt aga, kui auto on must, räpane, roostes, nähakse seda inimest lohaka ja sihitu inimesena, kes pole oma elueesmärkides eriti kindel.




Usaldusväärsus

Usaldusväärsed inimesed sõidavad üldjuhul ka usaldusväärsete autodega. Mida enam inimene oma autoostu valikule tähelepanu pöörab, seda enam teeb ta eeltööd. See aga viib teiste inimesteni sõnumi, kui usaldusväärsest ja sihikindlast inimesest.

Hügieen ja enda eest hoolitsemine

Kui inimene sõidab ringi puhta ja korraliku autoga, näitab see teistele, et see inimene on puhtustarmastav ja hügieenile rõhku panev. Kui aga sõita ringi musta, katkise või roostest auguliseks muutunud autoga, jätab see teistele koheselt mulje kui ka oma eraelus puhtuse suhtes ükskõiksest inimesest. Loomulikult ei saa järeldust teha selle järgi, kas auto on tolmune või porine, sest ei hakka ju igaüks autot iga päev pesema, kuid kui auto on hooldamata, must ja roostene, siis annab see inimese hügieeni kohta nii mõndagi mõista.




Enesekindlus

Hästihooldatud ja ilusaid autosid juhivad tavaliselt inimesed, kellel on suur enesekindlus. Need inimesed vaatavad oma elus alati tulevikku ning neile ei meeldi üllatused, mida elu endaga kaasa võib tuua. Roostesed, värvimata ja muidu koledaks muutunud autosid omavad tavaliselt inimesed, kelle enesekindlus on väike.

Isiksuseomadused

Auto valik räägib palju selle omaniku isiksuseomadustest. Kui juht on endale valinud näiteks Hummeri või mõne teise automargi, mille kütusekulu on suur, annab see teistele inimestele märku sellest, et see juht ei pööra tähelepanu keskkonnale. Nö. kängururaudadega auto puhul kandub teiste inimesteni selge sõnum sellest, mida see inimene teistest arvab. Kui autol on mingi detail, mis eriliselt silma paistab, olgu selleks siis kasvõi mõni spoiler, näitab see seda, et see autojuht tahab silma paista, ta on edev ja uhke.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Parima sõbra horoskoop


Saatuse aastahoroskoop


Käevõru: mookait (jaspis)


Mälukaart: SanDisk Extreme microSD 32GB A1, 100 MB/s / 60 MB/s, class 10, UHS-I, U3, V30


Nukk Holly


Citröen 2CV6


Taro kaardid: Tea Leaf Fortune Cards (koos raamatuga)


Jaguar E Cabriolet, 1961


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: kaalude tähtkuju


Seinakaunistus: lambipirn



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused