Lõvi-Neitsi

Astroloogias on kindlaks määratud sodiaagimärgid, igaühel kindlad isiksuseomadused. Samas ei pruugi need omadused päris hästi klappida juhul, kui inimene onn sündinud tähtkuju ajavahemiku algus- või lõpuperioodil. Neid perioode, kui Päike liigub ühest sodiaagimärgist teise, võib nimetada vahepunktideks.




Näiteks kui inimene on sündinud 19. märtsil. Päike on siis Kalades. See on inimene on oma iseloomult Kaladele iseloomulikult tundlik. Samas on väga iseseisev märk Jäär kohe ukse taga ootamas. Seepärast on 19. märtsil sündinud inimene oluliselt ettevõtlikum ja sihikindlam kui Kalade märk tavaliselt. Tegemist on nagu riikidega. Kui elad Eestis, on sul Eesti ID-kaart. Elades aga Eesti piiriäärsetel aladel, on Sul endiselt Eesti ID-kaart, kuid naaberriigi mõjusid on enam tunda, olgu nendeks siis traditsioonid või kultuurilised erinevused.

Sellest tulenevalt ei ole tähtkujude kirjeldus mitte alati kõige täpsem. Inimese iseloomu täpseks kirjeldamiseks tuleb võtta arvesse ka kõik muud astroloogilised aspektid, mis inimese sünnikaardil on.




Lõvi-Neitsi

Järgmisena tuleb pikemalt juttu Lõvi-Neitsi tähtkujude kombinatsioonist.

Lõvi-Neitsi on inimene, kes on sündinud ajavahemikul 19 – 25 august.

Lõvi-Neitsil ei tule kunagi puudu energiavarudest. Ta on ambitsioonikas, seikluslik ning ettevõtlik. Ta seab endale elus suuri eesmärke ning seejärel asub neid sihikindlalt ellu viima. Teistel inimestel on võimalik ainult imestada, kui efektiivselt ja tahtejõuliselt oskab Lõvi-Neitsi oma plaane teostada. Lõvi-Neitsi pole mitte just kõige seltskondlikum inimene, hoides oma tunded ja emotsioonid enda teada. Seepärast on teistel inimestel neid küllaltki raske mõista.

Lõvi-Neitsi paneb oma elu jooksul suurt rõhku mõõdukusele. Samas hindab ta kallihinnalisi asju, kuid hangib neid endale peamiselt siis, kui tal neid vaja on. Ta oskab suurepäraselt oma tegemisi planeerida ja detailidele tähelepanu pöörata. See annab nende käsutusse suurepärased võimed äriasjade korraldamiseks. Rutiinsus pole talle vastumeelne, pigem ta seda eelistabki.




Lõvi-Neitsile on oluline see, et ta oleks ümbritsetud nende inimestega, kelle läheduses ta ennast hästi tunneb. Selliste inimeste keskel on ta vägagi seltskondlik. Samas nende inimeste läheduses, kes on talle võõrad, on Lõvi-Neitsi küllaltki kinnine.

Lõvi-Neitsi suudab suurepäraselt mõista teiste inimeste ütlusi ja tegemisi ilma, et talle nendest pikemalt räägitaks. Ta toetub oma loogilisele mõtlemisele ning suudab selle abil teiste inimeste mõttekäikudest kiiresti aru saada.




Oma igapäevaste asjaajamiste juures paneb Lõvi-Neitsi suurt rõhku usaldusväärsusele, praktilisusele ja täpsusele. Ehkki ta võib tunda riske kartva inimesena, pole ta seda mitte. Samas ei torma Lõvi-Neitsi kunagi kinnisilmi mingite asjadega riskima, vaid püüab ennast vajalike faktidega ja detailidega võimalikult palju kurssi viia. Alles seejärel langetab ta otsuse, kas üks või teine risk on seda ikka väärt.

Lõvi-Neitsi on suhtlemisel otsekohene ning üsnagi kriitiline nende inimeste suunas, kellega tema arvamused ei ühti. Ta on optimistliku ellusuhtumisega, kiirates seda optimismi ka nendele inimestele, kellega ta igapäevaselt kokku puutub. Aeg-ajalt kipub Lõvi-Neitsi probleeme ja elutakistusi ülepaisutama, mistõttu on tal endalgi raske mõista, kui kergesti üks või teine asi lahendatav oleks.




Lõvi-Neitsi pöörab väga suurt tähelepanu oma perekonnale. Pereliikmete jaoks on ta alati olemas ja valmis neid igati aitama. Lõvi-Neitsi peab olema ettevaatlik sellega, et ta ei lubaks oma pereliikmetele selliseid asju, mida ta täita ei suuda. Vastasel korral valmistab ta oma pereliikmetele pettumustundeid.

Lõvi-Neitsi pöörab väga suurt tähelepanu hügieenile. Selles vallas võib ta aeg-ajalt isegi ekstreemsustesse kalduda. Ta on füüsiliselt aktiivne ning hoiab silma peal oma tervisel. Suure tõenäosusega on Lõvi-Neitsi sage külaline oma perearsti juures.

Lõvi-Neitsi võib olla küllaltki armukade, mis võib tekitada talle probleeme armuasjades. Väga oluline on see, et ta püüaks seda armukadedust kontrolli all hoida.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Aastahoroskoop naisele


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Tassid (6 tk)


Skulptuur: perekond


Kausid ja taldrikud (komplekt 2-le inimesele) - Villeroy & Boch


Seinapilt lõuendil või kapal: tammepuu


Seinapilt lõuendil või kapal: talv rabas


Seinakaunistus: kassid


Seinapilt lõuendil: jänesekapsad


Käevõru: akvamariin


Skulptuur: jänes-inimene



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused