Kaljukits-Veevalaja

Astroloogias on kindlaks määratud sodiaagimärgid, igaühel kindlad isiksuseomadused. Samas ei pruugi need omadused päris hästi klappida juhul, kui inimene onn sündinud tähtkuju ajavahemiku algus- või lõpuperioodil. Neid perioode, kui Päike liigub ühest sodiaagimärgist teise, võib nimetada vahepunktideks.




Näiteks kui inimene on sündinud 19. märtsil. Päike on siis Kalades. See on inimene on oma iseloomult Kaladele iseloomulikult tundlik. Samas on väga iseseisev märk Jäär kohe ukse taga ootamas. Seepärast on 19. märtsil sündinud inimene oluliselt ettevõtlikum ja sihikindlam kui Kalade märk tavaliselt. Tegemist on nagu riikidega. Kui elad Eestis, on sul Eesti ID-kaart. Elades aga Eesti piiriäärsetel aladel, on Sul endiselt Eesti ID-kaart, kuid naaberriigi mõjusid on enam tunda, olgu nendeks siis traditsioonid või kultuurilised erinevused.

Sellest tulenevalt ei ole tähtkujude kirjeldus mitte alati kõige täpsem. Inimese iseloomu täpseks kirjeldamiseks tuleb võtta arvesse ka kõik muud astroloogilised aspektid, mis inimese sünnikaardil on.

Kaljukits-Veevalaja

Järgmisena tuleb pikemalt juttu Kaljukits-Veevalaja tähtkujude kombinatsioonist.

Kaljukits-Veevalaja on inimene, kes on sündinud ajavahemikul 19 – 23 jaanuar.

Kaljukits-Veevalaja on inimene, kes tunneb väga suurt huvi ühiskondliku elu ja sotsiaalse sfääri vastu. Ta on humanitaarne inimene, kellele on oluline, et ka teised inimesed saaksid tema kõrval hästi elada. Sõprussuhted on tema jaoks äärmiselt olulised. Sõpru ongi Kaljukits-Veevalajal palju, kellele lisanduvad arvukad tuttavad.




Kaljukits-Veevalaja on ambitsioonikas ja distsiplineeritud inimene, kes näitab oma eesmärkide poole püüdlemisel välja märkimisväärset sihikindlust ja pühendumist. Talle on oluline see, et ta saaks oma eesmärgid kindlalt ellu viia. Mõttemaailm töötab tal kiiresti ning lahendused kõikvõimalikele takistustele on seetõttu kerged tulema.

Talle on oluline see, et tal oleks pidevalt võimalik elus tegeleda uute projektidega, sest see võimaldaks tal oma vaimu erksana hoida. Kaljukits-Veevalaja eelistab üldiselt oma ideid ja mõtteid iseseisvalt ellu viia, sest peab seda efektiivsemaks, kui meeskonnas töötamist.

Kaljukits-Veevalajale on oluline see, et tagada endale elus märkimisväärne materiaalne ja sotsiaalne staatus ning selle saavutamiseks on ta valmis ennast märkimisväärselt pingutama.




Teiste inimeste suunas on Kaljukits-Veevalaja alati sõbralik ja meeldiv. Rahu ja stabiilsus inimsuhetes on talle äärmiselt olulised ning selle saavutamiseks on ta valmis tegema oma soovide ja vajaduste osas mitmeid järeleandmisi. Samas võib ta olla kriitiline ja kitsarinnaline nende inimestega, kes pole temaga võrreldes sama ambitsioonikad.

Kaljukits-Veevalajale on olulised traditsioonid. Neid järgib ta alati tähelepanelikult ning selles vallas pole ta valmis erilisi kompromisse tegema. Selle tulemusena võib ta paljudele inimestele tunduda ebatavalise ja ootamatuna. Ta kipub oma tõekspidamistega lihtsalt ajale jalgu jääma ning seda on teistel inimestel raske mõista.




Ta on väga intelligentne inimene, mis suurendab oluliselt nende enesekindlust oma võimete ja oskuste suhtes. Oma asjaajamiste juures on taoriginaalne ja teatud määral ekstsentriline. Detailidega tegelemine pole talle aga meelejärgi ning nendest võib ta kiiresti tüdineda.

Kaljukits-Veevalaja on äritegevusele suunatud inimene. Kõikide äriliste asjadega tegelemisel on ta äärmiselt täpne ja korralik. Ta on ka teatud määral reformija ja eksperimenteerija, et leida esialgu enda jaoks, hiljem aga teiste jaoks, äritegevuseks sobivaimad meetodid. Äriasjadega tegelemisel peab ta aga jälgima seda, et ta ei tekitaks endale vaenlasi, sest see ei aitaks kaasa eesmärkide poole püüdlemisele.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Skulptuur: ema ja poeg


Taro kaardid: Gods and Titans Oracle (koos raamatuga)


Pendel: must ahhaat


Valgusti: armastajad kuuvalgel


Käevõru: ema ja tütar


Vaas


Vaagnad (2 tk)


Massaazhipulk: roosa kvarts


Kaelakee



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused