Puu-element isiksuseomaduste määrajana

Puu-element esindab eluperioodi sünnist kuni 12 eluaastani. Puu-element muudab inimese arengule pühendunuks. Kasvab ju puugi pidevalt Päikese poole, sealjuures pidevalt ka oma võra laiendades.

Puu-elemendiga inimene on väga kõrge moraalitunnetusega. Ta teab täpselt, kuidas oma elueesmärke ellu viia ning kuidas oleks seda kõige parem teha. Üldiselt püüab see inimene oma plaane teostada nii, et ta ei peaks tegema üleliigseid jõupingutusi selleks, et oma eesmärgid täita. Seepärast mõtleb ta alati oma käigud võimalikult põhjalikult läbi.




See inimene on väga laialdaste huvidega, mis muudab ta väga meeldivaks inimeseks seltskonnas. Temaga tahetakse alati vestelda, sest uutest ideedest ja mõtetest tal puudu tulla ei tohiks. See on inimene, kes on oma mõtlemises süstemaatiline ning tema käsutuses on suurepärased võimed liidrirollis toimetulekuks. Ta oskab koostööd teha, arvestades alati ka teiste inimeste mõtetega. Selle tulemusena saab see inimene üsna kiiresti oma karjääriredelil edasi liikuda.

See inimene on oma tegevuses laiahaardeline. Ta on tegev väga paljudel elualadel, mis võib aga teatud määral hakata takistama tema võimalusi mingil kindlal alal heaks spetsialistiks saamisel. Uuendused, teadmised ja pidev areng on Puu-elemendiga inimesele väga olulised.

Loovus ja lihtsus on need, mis tõusevad esile selle inimese tegevuste juures. Kunst ja muud esteetilised püüdlused on need, millega see inimene ennast igapäevaselt seob. Kindlasti näeb seda inimest sagedamini muuseume ja näitusi külastamas, kui teiste elementidega inimesi.




Ta ei ole kunagi uhkustav oma saavutuste üle. Seetõttu on ta valmis oma tunnustust alati teistega jagama, seda aga eriti siis, kui mingi edu on saavutatud meeskonnatööna. See tagab talle hea koostöö teiste inimestega ning kui ta peaks vajama toetust või rahalist tuge, siis ta seda ka saab. Teised inimesed lihtsalt usuvad puu-elemendiga inimese edukusse ja võimetesse.

Kõige suurem probleem, millega see inimene oma elu jooksul kokku puutub, on liialt paljude asjadega tegelemine. See inimene kipub tegelema väga paljude asjade korraga, mis aga tähendab, et tihtilugu võib ta ennast avastada olukorrast, kus ta ei suuda kõiki asju tehtud saada või tähtaegadest kinni pidada. See inimene peab õppima endale piiranguid seadma ning mõtlema hoolikalt läbi, kas ta jõuab ühe või teise asja õigeaegselt valmis. Vastasel korral võib kannatada ta maine.




See inimene võib oma elu jooksul hakata liigselt toetuma teiste inimeste abile ja soovitustele. See vähendab tema kindlustunnet otsuste langetamisel. Et ta saaks olla efektiivne, tuleb olla sihikindel ja kohanev.

Puu-elemendiga inimene on teiste inimestega suhtlemisel tihtilugu küllaltki agressiivne, otsekohene või kergesti ärrituv, seda eriti situatsioonides, kus teda ümbritsevad aeglased või mitte eriti efektiivsed inimesed. Seepärast peaks ta olema suhtlemisel väga kannatlik, kuna oht konfliktide tekkimiseks on täiesti olemas. Kõige tähelepanelikum tuleks olla metall-elemendiga inimestega suhtlemisel.

Tema lemmikvärviks on suure tõenäosusega roheline, aastaaegadest meeldib talle aga kevad.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Sobivus töökaaslasega


Kristallipuu: ametüst


Kaelakee: kaljukitse tähtkuju


Kristall: draakoni verekivi


Vaasid (3 tk)


Taro kaardid: The Earthcraft Oracle (koos raamatuga)


Kristall: obsidiaan


Päikesepüüdja: lind


Kaelakee ja kõrvarõngad


Söögiriistade komplekt (30 tk) - Villeroy & Boch

Seotud postitused