Tule-element isiksuseomaduste määrajana

Tule-element esindab eluperioodi 13 kuni 24 eluaastani. Tule-element muudab inimese arengule pühendunuks. See on kirglikkuse, tormakuse ja suurte energiavarude periood inimese elus.

Tuli on element, mis võimendab inimesi loomupäraseid andeid, aga ka energiaid.




Tule elemendiga inimene on oma loomult tõeline juht. Ta on enese- ja sihikindel, tegeledes alati just selliste asjadega, mille juures on ta võidus kindel. Asju, mis teda võiduni aga viia suudaksid, suudab ta valida kiiresti ja efektiivselt.

Tule elemendiga inimene on teiste oma tähtkujusse kuuluvate inimestega võrreldes agressiivsem, samas ka positiivne. Teda ei näe praktiliselt kunagi muretsemas või nukrutsemas. Ta on optimistlik ning suudab ka kõige keerulisemates situatsioonides positiivseid värve märgata.

Ta on seikluslik ja leidlik inimene. Talle meeldib reisida ja olla pidevas liikumises. Tema jaoks on oluline ennast kurssi viia kõigega, mis maailmas on toimumas. Kui ta seda mingil põhjusel teha ei saa, tunneb ta ennast rahutuna ja ärritatuna. Sellistel puhkudel võib temaga suhtlemine olla keerukas ning seda eriti just lähedastel inimestel.




Tule elemendiga inimene on seltskonnas populaarne ja hinnatud, seda peamiselt tänu oma lennukale mõttemaailmale ja meeldivale suhtumisele teistesse inimestesse. Ta soovib teiste inimeste üle domineerida, kasutades selleks ära oma kavalaid ja originaalseid mõtteid.

Tule-elemendiga inimese suurimaks komistuskiviks on oskamatus teiste inimestega arvestada. Ta ise on tempokas ja efektiivne, kuid aeglasemate ja vähemefektiivsete inimestega suhtlemine valmistab talle raskusi. Ta lihtsalt ei suuda neid mõista ning võib oma väljenduste osas olla vägagi terav. See viib teda elu jooksul paljudesse konfliktidesse. Seepärast peab ta suhtlemisel alati oma emotsioone jälgima ja neid kontrolli all hoidma.

Tänu oma märkimisväärsetele ambitsioonidele ja edukusele, muutub ta ajapikku küllaltki isekaks ja oma mõtteid ainuõigeteks pidavaks. Kui ta seda tendentsi enda juures ei kontrolli, võib juhtuda, et mingil hetkel hakkab ta endast eemale peletama kõiki inimesi.




Tal on hea läbisaamine nende inimestega, kes on maa-, puu- või metall-elemendiga.

Tema lemmikvärvideks on punane ja kollane. Aastaaegadest on tema lemmikuks vaieldamatult suvi, seda eriti siis, kui esinevad kõrged temperatuurid. Sellest tulenevalt meeldib talle reisida soojadesse maadesse.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eelmise elu analüüs


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Kaelakee: sõnn


Taro kaardid: Messenger Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee ja kõrvarõngad


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Padjakate 43 x 43 cm (2 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: udune raba


Käevõru: ema ja tütar


Taro kaardid: Essential Visions Tarot (koos raamatuga)


LED küünlad (3 tk)

Seotud postitused