Maa-element isiksuseomaduste määrajana

Maa-element esindab eluperioodi 25 kuni 36 eluaastani. See on periood inimese elus, mille juures on esiplaanil praktilisus, kaine mõistus, turvalisus ja stabiilsus.

Maa-elemendiga inimene on tõsine, loogiline ja metoodiline. Ta oskab oma tegemisi suurepäraselt planeerida ja seejärel eesmärgid ka ellu viia.




Ta on intelligentne ning objektiivne. Ta suudab kiiresti kohaneda kõikvõimalike olukordadega ning vastavalt sellele oma ressursse ümber suunata. Tänu oma sellistele omadustele on maa-elemendiga inimene suurepärane administraator või planeerija. Ka rahaliste asjadega tegelemise juures on ta edukas, kuid samas ei pruugi see valdkond olla tema jaoks. Pigem eelistab ta oma elus teha midagi praktilist, eriti kui see oleks seotud maaga.

Rahalise stabiilsuse tagamine on maa-elemendiga inimesele väga oluline. Majanduslik ebastabiilsus on see, mis võib ta kergesti rajalt maha lüüa. Rahaliste asjade korraldamisel on ta konservatiivne.

Maa-elemendiga inimese elustiil on keskkonnasäästlik ja alalhoidlik. Ta ei püüa hankida endale luksusesemeid. Ta eelistab hädavajalikke, praktilisi ja keskkonnasäästlikke tooteid. Ka ei viska ta asju kergekäeliselt ära. Ta kasutab neid seni, kui need veel mingilgi määral kasutuskõlblikud on.




Maa-elemendiga inimene on nii enda kui ka lähedaste inimeste suhtes vägagi nõudlik, mistõttu pole temaga kerge koos olla. Seda peaks ta endale alati teadvustama, kuna see aitaks tal oma elus ära hoida nii mõnegi arusaamatuse ja probleemi. Kasuks tuleks see, kui ta püüaks oma elu elada seikluslikumalt.

Kolleegina võib talle alati kindel olla. Ta on realistlik, praktiline, distsiplineeritud ja usaldusväärne. Ehkki tema ideed võivad olla aeg-ajalt küllaltki vanamoelised, on ta suuteline ka uute tehnoloogiate ja ideedega kohanema. Mis aga kõige olulisem, kui maa-elemendiga inimene on kolleegidele midagi lubanud, viib ta oma lubadused alati ka täide.

Teiste inimestega suhtlemisel näitab ta välja kaastundlikkust ja soojust. Ta teeb jõupingutusi selleks, et teisi inimesi mõista.




Suureks probleemiks maa-elemendiga inimesele on liigne muretsemine ja positiivsete energiate nappus. Ta kipub tihtilugu asju nägema ainult negatiivsetes värvides, mis aga võib hakata ajapikku takistama tal oma eesmärkide poole liikumist.

Tema lemmikvärvideks on kollane ja pruun. Maa-elemendiga ei seostata konkreetset aastaaega. Samas meeldivad maa-elemendiga inimesele peamiselt üleminekuperioodid erinevate aastaaegade vahel.

Maa-elemendiga inimene saab kõige paremini läbi vee, tule ja metalli elementidega. Probleemseks võib kujuneda läbikäimine puu-elemendiga inimesega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (perekond)


Horoskoop naisele


Horoskoop naisele


Konna kujuke: obsidiaan


Taro kaardid: Wisdom of the Hidden Realms Oracle (koos raamatuga)


Kaitseingli kujuke: roosa kvarts


Kausid (4 tk) (21 cm)


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Taro kaardid: Tea Leaf Fortune Cards (koos raamatuga)


Tassid: Shanghai (3 tk) - Villeroy & Boch


Taro kaardid: Barbieri Zodiac Oracle (koos raamatuga)


Tassid: Tree of Life - Gustav Klimt (2 tk)

Seotud postitused