Vee-element isiksuseomaduste määrajana

Vee-element esindab eluperioodi 48 kuni 60 eluaastani. See on periood inimese elus, mille juures on esiplaanil tundlikkus ja mõtisklemine.

Vee-elemendiga inimene on tundeline ja emotsionaalne. Ta on kohanemisvõimeline ning teatud osas kindlate tõekspidamisteta. Ta on oma ellusuhtumises just selline, nagu nõuab aeg ja situatsioon.




Vee-elemendiga inimene on väga veenmisvõimeline ning tal on teistest inimestest oluliselt paremad oskused inimsuhete arendamiseks. Ta on suuteline mõistma ka vastaspoole arvamusi ja mõtteid, kuid ei ole selles osas järeleandlik, et laseks endale teistel inimestel pähe istuda.

Ta on oma asjaajamiste juures sihikindel, kuid ei looda kunagi kiiret edu saavutada. Tema põhimõtteks on see, et mida pikemaajalisem on protsess, seda kindlam see on.

Vee-elemendiga inimese mõttemaailm töötab väga aktiivselt. Ta oskab ideid luua ja neid seejärel ka praktilisel viisil ellu viia. Oma loomult on ta paindlik, leidlik ja diplomaatiline. See võimaldab tal oma asjaajamistega soovitud eesmärkideni välja jõuda.

Ta teab hästi oma võimeid ja oskusi. Seetõttu ei hinda ta olulistel hetkel ennast valesti. Ta võtab enda kanda ainult selliseid kohustusi, millega on võimeline vajaliku tähtaja jooksul tulemusteni jõudma.




Vee-elemendiga inimesele on oluline tunnustus. Seepärast otsib ta oma tegevuste juures alati seda, et teised inimesed tema tegemisi kiidaksid ja imetleksid. Saadud kiidusõnad on talle kui võluvits, mis aitab tal ennast edaspidi veelgi enam pingutada. Kui ta aga vajaliku heakskiidu osaliseks ei saa, võib ta kergesti käsilevõetud ettevõtmisest sootuks loobuda.

Ta otsib oma ettevõtmiste juures viise, kuidas kõik asjad kõige kergemini ellu viia. Ta on kaval ning oskab selles osas ka teiste inimestega manipuleerida. Selles osas peaks ta aga olema üsna ettevaatlik, et mitte sattuda teiste inimeste pahameele alla.

Ta võib olla aeg ajalt üsnagi passiivne ning oma elu jooksul kipub ta ehk liigselt toetuma teiste inimeste abile ja toetusele. Selles osas tasuks tal olla vägagi ettevaatlik, kuna teda võidakse nii mõneski olulises olukorras lihtsalt alt vedada.

Kontaktide loomine on vee-elemendiga inimesele väga olulise tähendusega. Ta on seltskondlikult küllaltki aktiivne, kuid samas ei soovi ta teistele inimestele liigselt peale käia. Selles osas suudab ta säilitada vajaliku mõõdukuse, et uued kontaktid sünniksid nö. loomulikul viisil.




Loovad ettevõtmised on talle väga olulised. Seepärast tegeleb ta kindlasti mõne sellise tegevusega, mis võimaldaks tal oma loovust esile tuua, olgu selleks siis maalikunst, muusika vms.

Tema lemmikvärvideks on must ja tumesinine. Aastaaegadest sobib talle kõige paremini talv, eriti kui on tegemist külma talvega.

Vee-elemendiga inimene saab kõige paremini läbi metall, puu ja tule elementidega. Ülejäänud elementidega suhtlemine nõuab temalt suuremat kannatlikkust ja tähelepanu.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop mehele


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Barbie nukk (GXT03)


Küünlaalused (2 tk)


Konna kujuke: mäekristall


Taro kaardid: Alice in Wonderland (koos raaamtuga)


Elevandi kujuke: kuukivi


LED küünlad (2 tk)


Vaasid (2 tk)


LED küünlad (3 tk)


Barbie nukk (GTJ79)

Seotud postitused