Mida mehed naistelt ootavad?

Naised kipuvad tihtilugu arvama, et mehe mõttemaailm ei ole nii kompleksne, kui nende enda oma, mistõttu võivad meeste emotsioonid tihtilugu naistele märkamatuteks jääda. Järgmisena on toodud ära 10 väikest, kuid mitte väheolulist detaili, mida mehed naistelt ootavad. Samas võivad mehed olla liialt suure uhkustundega, et neid oma naistelt paluda või küsida.




1. Seks

Seda oligi arvata, et seks on kohe esimesel kohal. Seks on mehele oluline. Samas ei ole mehele oluline mitte ainult seks, vaid ka armastus ja tähelepanu, mistõttu on oluline seegi, et naine meest spontaanselt aeg-ajalt lihtsalt tugevasti kallistaks.

2. Ausad reageeringud

Oluline on mehe suunas mitte teeselda. Mehele tuleb välja öelda asju täpselt sellisena, nagu nad on, sest see aitab võimalikke probleeme kiiremini parandada. Teesklemine ja valetamine tekitab ainult väärarusaamu ja naisele endale hilisemaid pettumustundeid. Ehkki tõde võib olla valus, on see siiski parem, kui teesklemine.




3. Komplimendid

Mehele meeldib komplimente kuulda täpselt sama palju kui naisele. Kui ikka mees on oma välimusega, tegevusega vms. on komplimendi ära teeninud, siis tuleks naisel seda mehele ka öelda.

4. Naer

Mehed on oma olemuselt üsnagi tõsised. Mehele on oluline see, et naine tedaikka aeg-ajalt ka naerma ajaks. Mehe jaoks on naise suust kuuldud nali oluliselt suurema väärtusega, kui mõne oma sõbra käest kuuldud nali.




5. Aktsepteerimine

Mehe jaoks on oluline see, et naine aktsepteeriks teda just sellisena nagu ta on. Naistel pole mõtet vaeva näha selle nimel, et oma meest muutma hakata. Igaühel on omad vead, kuid kui üheskoos ollakse, tuleb nendest vigadest mööda vaadata.

6. Ausus

Suhe ei saa toimida ilma aususeta ning aususele tuleb rõhku panna juba esimesel kohtumisel. Kui naine on mehest huvitatud, pole mõtet hakata mängima raskesti kättesaadavat.




7. Vabadus

Oluline on see, et naine jätaks oma mehele piisaval määral ruumi. Meestele meeldib see, kui nad on oma aja ja ruumi peremehed. Seepärast soovivad nad aeg-ajalt veeta aega oma sõpradega või nautida üksindust. Üldiselt tekib meestel alati probleem nende naistega, kes soovivad, et mees nendega iga vaba hetke veedaks.

8. Suhtlemine

Mees ootab seda, et naine oma mõtteid ja ideid temaga jagaks. Ehkki mees ei pruugi alati kõikide asjadega nõus olla, on naise arvamused siiski aluseks diskussioonide pidamiseks.




9. Usk unistustesse

Kui naine oma mees armastab, tuleb naisel uskuda ka oma mehe unistustesse ja soovidesse.

10. Usaldus

Kui naine ei usalda oma meest, on ka suhe määratud varem või hiljem läbikukkumisele. Oluline on see, et naine usaldaks oma mehe sõnu ning et naine ei kontrolliks oma mehe käikusid ja tegemisi. Usaldus on ka austus ning suhtes on loomulik, et osapooled üksteist usaldavad ja austavad.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatus-tulevik horoskoop


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Parima sõbra horoskoop


Vaas (16 cm) - Iittala


Taro kaardid: African Goddess Rising Oracle (koos raamatuga)


Unenäopüüdjad (2 tk)


Vaas: süda


Kauss - Villeroy & Boch


Käevõru: mookait (jaspis)


Kaelakee: ingel


Taskupeegel: Family (Gustav Klimt)


Käevõru: labradoriit ja päikesekivi



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused