Pika eluea tähemärgid

Astroloogid ja teadlased on uurinud meeste ja naiste andmeid, kes on elanud üle 85 aasta ning on eraldanud “liidrite kolmiku”: KAALUD, KALAD, VEEVALAJA. Neil kolmel on vedanud eeldatavasti natuke rohkem, sest neid on õnnistatud iseloomujoontega, mis on vajalikud pikemaks eluks. Gerontoloogide väitel on just stress see, mis eluiga kõige enam lühendab. Stressis inimene kaldub ennasthävitavale elustiilile, kõikvõimalike sõltuvuste küüsi ja on haigustele ning õnnetustele vastuvõtlik. Numeroloogiliselt loetakse inimese elueaks 9 x 9 = 81 eluaastat, 45-49-ndaks eluaastaks on inimene oma võimete tipus. 63-ndast eluaastast algab aeglane langus, kui kiiresti see toimub, see oleneb juba inimesest endast. On kindlaks tehtud, et elu kestvus ning vaimse ja füüsilise võimekuse säilimine sõltuvad otseselt inimese iseloomust ja suhtumisest iseendasse ning maailma.




Ülipikaealisi (üle 114-ne eluaasta) on kõige rohkem NEITSI ja SKORPIONI naiste hulgas, aga esindatud on ka teised tähemärgid. Meestest on ülipikaealiseks (üle 114-ne) elanud vaid väga üksikud erandid (JÄÄR, LÕVI, AMBUR, KALJUKITS, NEITSI).

I KOHT Uurimustest on selgunud, et üle 85 elavad keskmiselt kõige kauem KAALUDE märgi esindajad, samas ülipikaealiste (üle 114-ne eluaasta) hulgas neid teistest rohkem ei ole. Kaalude märk esindab eelkõige tasakaalu ja tarkust ning reeglina on selle märgi esindajad head suhtlejad, kes kollektiivis kohanevad raskusteta ja muudatused võtavad kergesti omaks. Just Kaalud suudavad naeratades taluda igasuguseid ebaõnnestumisi, sest nad on sündinud rahutoojad, kes igati püüavad vältida tülisid ja konflikte. Kaalude parimad omadused on kaastunne, ettevaatlikkus, suursugusus, heasüdamlikkus, kerge suhtumine ellu (optimism), sõbralikkus, koostöövalmidus, empaatiavõime, õiglusepüüe, intellektuaalne ja esteetiline suundumus. Ka sisemine harmooniatunnetus ning ilutaju on Kaaludel väga arenenud. Elu kestvusega on siin otsene seos.




Kaalud on suured optimistid ja püüavad iga hinnaga vältida stressi, kasutades selleks nii võimalikke kui võimatuid vahendeid. Kaalude iseloomustus sarnaneb väga sangviiniku iseloomustusega ja temperamenditüüpidest on just sangviinikud need, kes stressiga hästi toime tulevad. Püüdlemine harmoonia poole paneb Kaalusid nautima kauneid kunste (muusikat, skulptuuri, kunsti, teatrit, fotograafiat, arhitektuuri). Läbirääkimisoskus ja taktitunne aitavad leida alati “kuldset keskteed”. Kaalud kipuvad probleeme ilustama, liiga palju kompromisse tegema, mingis mõttes on nad ka isekad enda eesmärkide saavutamise nimel, aga õiglusetaju nad ei kaota. Igasugused jagelused, vaidlused, lahkarvamused, korratu ja must ümbrus, labased ja brutaalsed inimesed viivad nad tasakaalust välja ja kui see väga pikka aega mõjutab, siis Kaalude närvisüsteem kannatab. Kaaludel on ohustatud sisenõrenäärmete süsteem, neerud ja põis. Samuti peaksid nad vältima jalgade ja alakeha külmetamist. Rahu, harmoonia, meelepärane ja kaunis ümbrus, kaunid kunstid aitavad tasakaalu saavutada. Pikaealiste seas on nii mehi kui naisi.




II kohal on KALADE-NAISED (kõige vanem inimene maailmas on hetkel Kalade naine). Kalade naised on väga empaatilised ja suure kaasaelamisvõimega. Nad suudavad teadlikult loovutada oma kohta konkurendile. Kui konkurendi eelised on suuremad, siis ei pane kaotus Kalade naist eriliselt kannatama, enamasti ei ole nad karjäärile üldse orienteeritud. Kalad suudavad ainsana isegi rõõmustada konkurendi edu üle, kui konkurendil on paremad eeldused. Kui inimene suudab rõõmustada võõra edu üle siiralt, siis on tal head põhjendused optimismiks ja samas ka eeldused pikaks elueaks. Kalade naised on väga naiselikud, õrnad ja romantilised ja stressivastane mehhanism on neil väga tugev. Suudavad oma kujutluste ja unistustemaailmas elada probleemideta elu (tavaelu probleemidest lülitavad end lihtsalt välja). Sellised hingerännakud aitavad hingelist tasakaalu säilitada ja hoida, mis mõjub eluiga pikendavalt ja aitab ka fantaasiaid reaalsuseks muuta. Kaastundlikud ja osavõtlikud Kalade mehed langevad sageli elu karmi reaalsuse eest põgenedes kõikvõimalike sõltuvuste küüsi, mistõttu nende puhul see ei kehti. Kalad kalduvad teatud märterlusele, ega suuda sageli heategevust õigel ajal lõpetada. Teiste valu enda peale võttes, kannatavad kõige rohkem ise. Nõrgad kohad on jalad, lümfisüsteem, ajuripats. Stressi aitavad maandada muusika, müstika, teater, kaunid kunstid, meri.




III kohal on VEEVALAJA märgis sündinud NAISED. Veevalaja naisi ei huvita igapäevaelu mõttetud probleemid, sest nad oskavad probleeme kõrvalt ja erapooletult vaadata. Veevalajat mõjutavad planeedid on tulevikulootustega seotud ja imeilusast tulevikust unistamine aitab Veevalajal üle saada ka hetkeprobleemidest. Veevalajatel on alateadvuses kodeeritud omapärane “pikaealisuse programm”.




Rahuarmastavad ja heasoovlikud Veevalajad hindavad kõrgelt sõprust, nende erapooletu loomus aitab konflikte vältida. Kuna nende perfektsionismi kalduv loomus ei talu emotsioonide rägastikku ja probleeme võib olla ka liigse intiimsusega, siis on stressiallikad olemas. Kuigi nad on väga arenenud ühiskondliku teadvusega, võivad oma egotsentrilisusesse takerduda (eriti meessoost Veevalajad). Soov muudatuste järgi võib olla liiga suur. Kui Veevalajal on ka varjatud võimuiha, siis on see pisut anarhistlikku laadi, ka soov teistest erineda võib põhjustada hävitamispüüdlusi. Viimane puudutab rohkem meessoost Veevalajaid. Veevalajad lähevad tavaliselt stressi liigsetest reeglitest, rutiinist, piirangutest, ühetaolisusest, autoritaarsest juhtimisest ja vaimselt piiratud inimestega suhtlemisest. Neid aitab stressist välja innovatiivne tehnoloogia, muudatustega kaasnev kerge kaootilisus, igasugune heategevuslik tegevus ja nende pisut vildakas huumorimeel. Veevalajate nõrk koht on sääremarjad, vereringe, kilpnääre ja sageli täiesti diagnoosimatud haigussümptomid. Nende haigused tulenevad enamasti nende üliaktiivsest mõttetegevusest.




JÄÄR

JÄÄR on väga kirglik ja riskialdis tulemärk, kuna teda juhib planeet Marss. Liiga kartmatuna leiab end tihti ohuolukordades ja läheb kergesti kõigiga tülli. Sageli jäävad alustatud asjad lõpetamata, mis on suur stressiallikas. Lisaks soovib ta alati olla esirinnas. Jäärasid kimbutavad pingepeavalud, lõikehaavad, neerupealsed, verevalumid, põletused, traumad (eriti peaga seotud traumad) jms. Füüsiline aktiivsus hoiab neid vormis, aga väga võistlushimulisena on nad õnnetustele ja stressile vastuvõtlikumad kui teised tähemärgid. Jäär võib end täielikult tööle ohverdada, ületöötamine võib viia surmani tööpostil just selle tähtkuju esindajaid. Igavesti rahutud, püsimatud ja äärmiselt isekad, riskeerides täiesti mõttetult seavad pidevalt ohtu nii enda ja ka teiste elu. Lisaks on neil raske “ei” öelda. Lärm, põnevus, seks, hädaoht tõmbab neid, monotoonsus ja üksluisus teeb haigeks. Kuna Jäärad on füüsiliselt väga liikuvad, võiksid nad elada tervise poolest väga vanaks, kui vaid suudaksid oma riiakust, riskimistungi ja impulsiivsust ohjeldada.




SÕNN

SÕNN võiks samuti eelduste poolest väga vanaks elada, kuna on sooja südamega ja ettevaatlik ning väga praktilisena suudab tulevikku kindlustada, aga tema suurim ohupool on liigne mugavus ja gurmaanlus. Kuna on olemuselt optimistlik ja väga aus, siis tema peale võib alati kindel olla, sest ei jäta midagi pooleli. Ülearuseid riske ei võta ning on oma juurdunud arvamustes kinni. Ülemäärane omanikutunne muudab väga armukadedaks. Sageli vaevab, eriti vanemaid Sõnne, mürgine pahatujulisus ja rahulolematus, sest Sõnn on vihapidaja, kes ei suuda andeks anda teiste vigu. Otsib kindlustunnet välistest asjadest. Lisaks võib ta olla ka pisut kade teiste edu peale. Uute olukordadega kohanemine ei ole Sõnnile kerge. Muidu rahulik ja kannatlik Sõnn kogub pinged endasse ja siis “plahvatab” täiesti ebasobival ajahetkel ning tekitab endale palju probleeme. Pingete kogumise tõttu on ta aldis kõikvõimalikele kroonilistele haigustele. Lisaks on Sõnnile omane võtta enda kanda liiga palju koormaid. Sõnni-naistel on paremad eelised pikaealisusele. Kui Sõnn suudab ennast füüsiliselt rohkem liikuma sundida ja ohjeldab oma söömisharjumusi, siis on eeldused päris head. Kurk, kael, kilpnääre, häälepaelad, kõrvad on nõrgad kohad. Stressist aitab vabaneda aiandus, lillede ja loomadega tegelemine, looduses viibimine, kõik inimlikud elumõnud (kui nendega liiale ei minda) ja kaunid kunstid.




KAKSIKUD

KAKSIKUD on kahestunud ja rahutu loomusega ja neid ohustavad eriliselt närvihaigused. Kuna tegutsevad ja räägivad kiiresti, siis on ohupool just liiga kiire elutempo. Kaksikud peavad õppima lõdvestuma. Meeleolud on väga kõikuvad, kord eufooria ja siis masenduse mustas mülkas.

Merkuur paneb neid huvituma reisimisest, suhtlusest ja haridusest. Kohanemisvõime on suurepärane, aga nende vaim peab olema alati vaba. Igapäevase elu tingimused ja kohustused võivad olla liiga igavad või piiravad. Püsimatus ei lase edu saavutada, mis tekitab stressi. Kaksikud on kõige nooruslikum tähemärk, aga vajab vaheldusrikast elu. Nad on ka mitmekülgsed “mängurid”, aga samas kahepalgelised ja ebausaldusväärsed, sest tüdinevad kohutavalt kiiresti. Kalduvus keelepeksule, laimule, reetmisele, valeinformatsioonile, tahtlikule petmisele annab tagasilööke elus. Kiire rikastumise skeemid on ilmselt nende välja mõeldud. Ohupooleks ongi närvisüsteem, lisaks harknääre, hingamisteede haigused, käsivarred ja labakäed. Nende kirev armuelu võib samuti probleeme tekitada. Reisimine, raamatud, teater, arvutid, ajakirjandus, mängud, mõistatused on head vahendid stressi maandamiseks.




VÄHK

VÄHK on väga õrnatundeline ja solvub väga kiiresti ning püüab seda siis teiste eest varjata. Emalik, hoolitsev, tundlik ja väga vastuvõtlik välismaailma mõjudele. Just see ülitundlikkus, mis võimaldab teiste vajadustele häälestuda, on ka stresside allikana suurim. Muretsemine on miinuseks, mõjutab eriti seedeelundeid, hoolimata sellest, et Vähid tervislikult toituvad. Vähk ei usalda kergelt kedagi, välismaailm võib hirmutavalt mõjuda. Ta on hoolitsev kaaslane, aga võib sellega igas mõttes liiale minna. Üliemotsionaalsena kogub endasse tohutult kergesti pingeid. Muutub kergesti armukadedaks, klammerdub kõige külge, mis turvalisust pakub. Väga haavatavana tunneb end sageli kaitsetuna. Kui Vähi kodus on kõik korras ja kodune elu teeb teda õnnelikuks, siis on eeldusi elada väga vanaks. Vähk on pigem “hall kardinal”, kui trügib aktiivselt esiplaanile, aga tulevikku kindlustada ta oskab. Rinnad, rinnanibud, lümfisüsteem, sigimisorganid (naistel), seedekanal on ohukohad. Korrast ära kõht annab märku stressist.

LÕVI

LÕVI on kirglik, keevaline ja rõõmsameelne. Draama tuleb tema ellu siis, kui ta ei saa särada ja kõrgel pjedestaalil olla. Lõvi ei suuda elada õnnelikult ilma austajate ja kullasärata. Ekstraverdina tõmbab inimesi enda ellu, armastab pidusid. Helde ja suuremeelne, aga õnnelik on vaid võimu omades. Vajab rambivalgust, elu rambivalguses on aga stressirohke. Edevus ja pidutsemistung on samuti ohuks. Enesepiitsutamine edu nimel ohustab südant ja selga. Suure südamega Lõvi on heasoovlik, aga kaldub võimutsema ja on võltskiituse suhtes tundlik. Vajab väga aplausi, isegi kui see ei ole siiras. Igasugune naeruvääristamine, kaotamine, kontrollimine, tähelepanuta jäämine viib stressi. Lõvi hukutajaks võib saada tema liiga lai ja külluslik elustiil. Süda, lülisammas ja alaselg on ohukohad.




NEITSI

NEITSI on väga mõistlik ja usaldusväärne, suhtub ellu realistlikult. Võiks arvata, et kõik eeldused pikaealiseks eluks on olemas, sest on igati mõõdukate eluviisidega. Valitsev planeet Merkuur annab läbinägelikkust ja otsustusvõimet. Aga Neitsi nõrkuseks on see, et ta rahuldub vaid täiuslikult korras maailmaga. Hügieen ja tervislik toitumine on esmatähtis, võib olla täielik kontrollifriik.

Soolevaevused on ohuks, sest liigne muretsemine ei lase “heatujuhormoonidel” vallanduda. Neitsil on raske end vabaks lasta ja ta kriitikameel on liiga tugev. Väliselt on ta väga korralik, aga teda võivad tugevalt köita igasugused salapahed, mida ta teistele ei avalda. Ei talu korralagedust, mustust, kaost oma elus, ebadelikaatset käitumist, lärmi. Kõht, soolestik, põrn, kesknärvisüsteem on ohustatud. Vastuvõtlik on ka allergiatele. Stressiallikad on liigne kombelisus ja ülikriitiline meel.

SKORPION

SKORPION on intravertne ja väga raskestimõistetav. Vaimselt ja emotsionaalselt jõulisena on sihikindel ja väga vastupidav eesmärkide saavutamisel. Tugeva tervisega, sest ei usu haigusi ja keeldub end ravimast. Tugev vaim hoiab teda tervena. Tohutu taastumis- ja püsimisjõud aitab eriti Skorpionist naisi vanaks elada. Skorpionid on kinnisideede küüsis. Surmava astlaga Skorpion on masohistlik (vahel ka sadistlik ja sadomasohistlik). Mürgine ja pahatahtlik pool on tugevalt arenenud. Omab sageli ka tugevat enesehävitustungi. Sageli on omane võimu kuri- ja väärtarvitamine. Meeldib müstiline, eksootiline, keelatud tegevus, ohtlikud spordialad. Ohtlik ja kättemaksuhimuline vaenlane (kaldub vaenlasi koguma), aga ääretult ustav sõber. Muudatused Skorpionile ei meeldi ja eraelu tahab hoida täiesti puutumatuna. Suguelundid, paljunemisorganid, põis, soolestik on ohustatud. Skorpioni ohupool on see, et ta arste ei usalda ja ravimisest keeldub viimse võimaluseni. Loodab liigselt oma seesmisele tugevusele.




AMBUR

AMBUR tahab täiel rinnal elada. Maailm on tema jaoks üks väga värvikas ja huvitav koht. Muretu ja meeldivana riskib palju. Armastab head veini ja head toitu ning on teatud mõttes suur “elupõletaja”. Ei suuda end piirata, siit tuleneb oht maksale ja taljele. Matkamine ja jooksmine viivad vormi. Entusiastlik ja seiklushimuline, hooplev ja mässumeelne – tema tähelepanuihalus on väga suur. Võib olla ka pahatahtlik, aga enamasti ei ole. Taktituna solvab mittetahtlikult teisi. Piiratud tegevusvabadus ja rutiin teevad haigeks. Sporti armastab, aga toituda tervislikult ei suuda. Istmikunärv, puusad, reied, ajuripats on ohustatud.




KALJUKITS ei karda vanadust ja on sageli küpses eas atraktiivsem kui nooruses. Kaljukits võib olla liiga pragmaatiline ja tõsine, elu liiga tõsiselt võtta. Väga kannatlik ja visa, aga teatud mõttes “võimuhull”. Tema kriitiline, jäik, kitsarinnaline ja pigem pessimistlik karjäärihimuline pool on eluiga lühendava mõjuga. Meeldivad kord, reeglid, seadused, aga korratus, saamatus ja vastuhakkamine käivad närvidele. Nõrgad kohad on luustik ja liigesed (eriti põlved), nahk, juuksed. Kui Kaljukits suudab hoiduda ületöötamisest karjääri nimel, siis on head eeldused pikaks eluks, kuna suudab sihikindlalt ka tervistedendavaid programme järgida.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop naisele


Aastahoroskoop


Karma analüüs + saatuse analüüs


Kaelakee: hõbeobsidiaan


Buddha kuju: aafrika verekivi


Päikesepüüdjad (6 tk)


Maserati GranTurismo (2008)


Taro kaardid: Mystical Medleys (koos raamatuga)


Seinakell


Taro kaardid: Magick of You Oracle (koos raamatuga)


LED küünlad (2 tk)


Käevõru: turmaliin



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused