Koduseid ilu- ja tervisenippe

– Siniste silmaaluste ja kortsude vastu lõigata marlist 2 suurt ringikujulist lappi, panna nende vahele kohupiima ja asetada 15 minutiks silmade alla. Lõpuks masseerida õrnalt laukreemiga

– Marja- või kartulikoorimisest määrdunud sõrmed ja küünealused saab puhtaks sidruniga hõõrudes, pärast loputada ja kreemitada.

– Käed saab pehmeks oliivõli ja suhkruga käsi määrides, toimib ühtlasi ka naturaalse koorijana.

– Punetavad ja väsinud silmad muutuvad selgemaks, kui asetada silmadele vatipadjad, mis on vees niisutatud ja paar minutit sügavkülmas olnud. Hoida silmadel, kuni vatt pehmeneb.




– Hommikuväsimusest aitab üle saada jaapani rätikumassaaþ. Keerata froteerätik kõvasti rulli, masseerida kahest otsast kõvasti kinni hoides jalataldu, sääremarju, reisi ja üles-alla liigutustega selga.

– Külmad jalad muutuvad soojaks, kui istudes veeretada tennisepalli jalatalla all siia-sinna. See ergutab vereringlust ja masseerib samaaegselt jalatalla all olevaid punkte ja seda saab teha nii televiisorit vaadates, kui arvutiga töötades.

– Hambavalu aitab leevendada hamba hõõrumine kooritud küüslauguga (aitab ka palderjanijuure tõmmis, naturaalne soolaheeringas).

– Kollaseid hambaid aitab valgendada hõõrumine sidruniviiluga või tavalise hambapasta peale hambaharjale lisatud peensool.




– Ebameeldivat hingeõhku aitab peletada peterselli närimine (nt. küüslaugu ja tubaka lõhna eemaldab), alkoholi lõhna eemaldab loorberilehe närimine.

– Kuivi ja parkunud huuli võib enne magamaminekut määrida vedela meega (kui ei ole meeallergiat), huuled muutuvad pehmemaks kui hõõruda pehme hambaharjaga, huuleläike asemel võib kasutada ka tavalist vaseliini või kummeliekstrakti.

– Hapraid küüsi saab tugevamaks muuta kui määrida ööseks sisse vaseliiniga ja panna kätte õhukesed kindad (1 x nädalas), rabedatele küüntele aitab ka segu: 2 sl ananassimahla, 2 sl munakollast, 1 tl õunaäädikat – hoida pool tundi peal)

– Silmade sära aitab taastada pärnaõie- või kummelikompress, efekti annab ka silmade igapäevane pesemine kvaliteetse hiina teega. Petersellilehe- ja kartulimask aitab parandada silmade verevarustust.




– Kodune aha mask – 2 sl atsidofiilpiima, 1 kiivi (kiivi jahvatada mikseris peeneks ja segada atsidofiilpiimaga, saadud puder kanda näole ja kaelale, hoida 15 min – hea märk kui pärast mahapesemist on nahal kerge kiskuv tunne)

– Kui ei näe hästi, siis tuleks süüa võimalikult palju kaalikat ja spinatit, mõlemas on aineid, mis nägemist parandavad. Ka naturaalsed mustikad on nägemisele kasulikud.

– Katkised suunurgad on märk rauapuudusest, ravida aitab tume šokolaad, punane liha, maks ja juurviljad. Suhu tekkinud haavandeid aitab ravida küüslaugu söömine, samuti granaatõun.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Aastahoroskoop naisele


Taro kaardid: Tarot Nuages (koos raamatuga)


Taro kaardid: The Starseed Oracle (koos raamatuga)


Tassid: kassid (3 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill


Taro kaardid: Heavenly Bodies Astrology (koos raamatuga)


Kaelakee: fluoriit


Kaelakee: hõbe


Seinakell


Nukk Dahlia



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused