Elavad amuletid (taimed eluruumides)

Ilma taimedeta eluruumid näivad tühjad ja külmad. Eriti vajalikud on taimed betoonseinte vahel, sest rikastavad õhku, rõõmustavad silma, muudavad mikrokliima paremaks ja neil on ka esoteeriline mõju. Sellisele inimesele, kellel puudub eneseusk, kes pidevalt kahtleb ega saavuta ühiskonnas mingit positsiooni, sobivad hästi Jäära märgile vastavad lilletaimed: kuningbegoonia, punaseõieline pelargoon, torkavate ogadega taimed (v.a. kaktused). Sobivad suuremad taimed, millel on punased või oranþid lehed või õied. Kui inimene on pidevalt võlgu ega suuda neid tasuda, unistab heast tööst ja kindlustatud olekust, aga ei saavuta seda, siis oleks hea pöörata tähelepanu Sõnni märgi taimede poole: kannike, gloksiinia, priimula, peperoomia. Neil on tugevad varred ja lehed, kannavad Sõnni energeetikat ning tõmbavad ligi nii raha kui tervist.




Kellel on suhtlemisprobleemid, kodus õppimisraskustega laps või kes soovib ise ennast täiendama minna, võiks Kaksikute märgi all olevate taimede peale mõelda: asparaagus, luuderohi, datlipalm, tradeskantsia ja kõik lopsakate lehtedega taimed sobivad ka. Perekondlikke sidemeid ning kodust “kliimat” aitavad korrastada Vähi märgi alla kuuluvad taimed: diifenbahhia, fuksia, aaloe, agaav, mägisibul. Vähi märgi all elavad taimed moodustavad põõsakesi ja “tütartaimi” ning kasvavad “perekonnana”. Aitavad ka tülisid lahendada.

Neile, kes soovivad suurejoonelist elu ja suurt õnne armastuses, on abiks Lõvi märgi alla kuuluvad taimed: valge pelargoon, hiina roos, gardeenia, balsamiin, jaapani kameelia, kalla. Kõik Lõvi märgi taimed vajavad palju valgust, sest Lõvi märgi valitseja on Päike. Inimesi, kes ei suuda korda luua ei oma mõtetes ega oma ümber, aitavad Neitsi märgi alla kuuluvad taimed: jaapani aukuuba, monstera, draakonipuu, liaanid ning teised õhujuuri kasvatavad taimed. Mõjuvad intellekti arengule hästi.




Partnerlussuhete loomiseks ja kindlustamiseks, esteetilise maitse kujundamiseks on kasulikud Kaalude märgi taimed: india asalea, ananass, ebasümmeetriliste õitega kaktused, punapipar, krüsanteem, hibisk, palm, hortensia. Neil on ilusad õied, kirevad lehed, tugevad tüved ja nad mõjutavad tugevat ning meeldivat partnerlust. Kes soovib süvendada okultsete teadmiste õppimist, ülivõimete avastamist, võiks Skorpioni märgi taimedega proovida: kõrbe kaktused, draakonipuu, oleander ning ka paljud mürgised taimed kuuluvad siia.

Kellel on reisihimu, kes soovib kaugeid maid külastada, sellele sobivad Amburi märgi taimed: bonsai, toaviinamari, havisaba, palm, tsitrused, viigipuu ja kõik kõrgusesse pürgivad taimed. Aitavad ületada harjumuste jõudu. Sobivad ka vaimse tõusu poole püüdlejatele.

Keda huvitab karjäär, kuid napib järjekindlust ja vastupidavust, sobivad Kaljukitse märgi all olevad taimed: puisdraakonipuu, lõhnav draakonipuu, kummipuu, loorberipuu. Kõik sobivad ka tööruumidesse, aitavad saavutada edu ja rikkust. Aitavad lahti saada ka liigsest kehakaalust.




Kui elu on liiga igav ja ühetaoline, siis aitavad värskeid ideid ja originaalseid lahendusi leida Veevalaja märgi taimed: poinsettia, fittonia, abuutilon, kolmevärviline maranta, draakonipuu ning kõik ebatavalised floora esindajad.

Kes elu mõttest püüab aru saada ja hingelisi asju uurib, sellele sobivad Kalade märgi taimed: akvaariumitaimed, terraariumitaimed, pelargoon, papüürus, orhidee ja kääbusviigipuu, mis aitavad meditatsiooniseisundit saavutada.

Tuntud kodutohtrid on eukalüpt (tõlkes “hea õhk”) ja rohtliilia. Tervendavad ja puhastavad suurepäraselt õhku. Rohtliilia tapab kahjulikke mikroorganisme. Huvitav taim on rosmariin, mida juba keskajal kasvatati nõiduse ja haiguste vastu võitlemiseks, aga mis tänapäeval on truuduse sümboliks.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Aeg-joone horoskoop


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Kaelakee: ingel


Taro kaardid: Earth Alchemy Oracle (koos raamatuga)


Unenäopüüdja


Päikesepüüdja


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Supitaldrikud 4 tk


Vaagen - Villeroy & Boch


Tassid (4 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikesetõus rabas



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused