Aafrika horoskoop (Sõnade laps) (04. november – 03. detsember)

Sõnade laps (04. november – 03. detsember)

Element: Tuli

Tunnetus: Maitsemeel

Parim päev: Laupäev

Parimad kuud: Märts ja november

Tundlikud organid: Kõik siseelundid




Nad on küllaltki edukad inimsuhete vallas, kuna oskavad öelda just seda, mida teised inimesed neilt ootavad. Neid asju öeldes, ei hakka nad aga valetama, vaid nad lihtsalt valivad hoolikalt oma sõnu, jõudes seeläbi soovitud tulemusteni.

Neile on oluline hea elu. Seepärast naudivad nad ise ning püüavad seeläbi pakkuda rõõmu ka oma pereliikmetele. Perekonna heaolu on neile väga oluline, mistõttu teevad nad selles vallas üsna märkimisväärseid jõupingutusi. Nad on lojaalsed oma partnerile, mistõttu tuleb selle märgi puhul petmist ette üliharva.




Nad on nii enda kui ka teiste inimeste suunas väga nõudlikud, mistõttu võib neil aeg-ajalt tekkida mõningaid konflikte inimestega, kes ei suuda nõudmistega kaasas käia. Samas lahenevad sellised probleemid siiski suhteliselt kiiresti.

Teadmiste ja oskuste omandamine on neile äärmiselt oluline. Nad otsivad alati võimalusi selleks, et olla ajaga kaasas. Selles suhtes ei vanane nad kunagi. Tänapäevases maailmas on nad ühed esimesed, kes võtavad kasutusele uusi tehnoloogiaid, et seeläbi osata kaasa rääkida nendel teemadel, mis uusi arenguid puudutavad.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Parima sõbra horoskoop


Aastahoroskoop


Kassi kujuke: opaliit


Taro kaardid: The Mary-El Tarot (koos raamatuga)


Käevõru: karneool


Vaasid (2 tk)


Taro kaardid: Sacred Sites Oracle (koos raamatuga)


Skulptuur: koerad


Laualamp


Padjakate 80 x 80 cm (2 tk)


LED küünlad (2 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused