Päeva kõige olulisem eine – hommikusöök

Paljude inimeste jaoks on hommikusöök mõttetuks tegevuseks või on nende elutempo niivõrd kiire, et neil polegi aega hommikul korralikult süüa. See tähendab aga seda, et päev hakkab nende inimeste jaoks aeglaselt ning igapäevastele asjaajamistele keskendumine võtab aega oluliselt enam.

Järgmisena on selles artiklis ära toodud peamised põhjused, miks tuleks hommikusöögile enam rõhku panna.




1. Aitab Sul päeva alustada

Kui hommikul ärkad, ärkab ka Sinu maks. Et maks saaks normaalselt töötada, tuleks Sul hommikut alustada hommikusöögiga. Seda oleks kasulik teha esimese 30 minuti jooksul pärast ärkamist. See on ka üheks väga oluliseks põhjuseks, miks hommikul süüa. Kui sööd hommikul korralikult ja õigeid toite, võid olla kindel selles, et päev kujuneb Sinu jaoks oluliselt paremaks. Tunned end hästi, kõht on täis ning ka kalorite kulutus võib olla sellisel puhul tavalisest väiksem.




2. Aitab Sul vormis püsida

Paljude inimese jaoks on hommikusöök midagi sellist, mida võib vahele jätta. Nende elutempo on lihtsalt nii kiire, et neil pole aega söömiseks. Ka võivad nad olla hommikuti liialt unised, et seda väärtuslikku aega söömisele raisata. Samas on hommikusöök vägagi oluline, kuna annab juurde energiat, et hommikuste tööde-tegemistega paremini hakkama saada. Hommikusöögi vahelejätmine võib juba mõne tunni jooksul tekitada energiavaeguse. Seetõttu kiputakse hommikusöögi vahelejätmise korral vahepealsel ajal erinevaid maiustusi näksima või kujuneb lõunasöök oluliselt suuremaks, kui see olema peaks. Seetõttu on ka kehakaaluga seonduvad probleemid kerged tekkima.




3. Aitab veeta enam aega oma perekonnaga

Hommikusöök on hea võimalus selleks, et alustada hommikut koos oma perekonnaga. Isegi siis, kui veedad ainult 15 minutit hommikul koos perega, aitab see luua hea tunde terveks päevaks ning lisaks aitab see tugevdada ka perekondlikke suhteid. Seepärast tasub kujundada harjumuseks see, et oma perega koos hommikust süüa. See muudab kõikide pereliikmete elu oluliselt õnnelikumaks ning perekonna tugevamaks.

4. Parandab ajutegevust

Aju vajab normaalseks tööks küllaltki palju energiat. See ulatub kuni 20% kogu organismi energiavajadusest. Seepärast on oluline, et enne mõttetegevust oleksid söönud. Vastasel korral on Sul raske oma ettevõtmistele keskenduda ning ka probleemide lahendamine võib osutuda oluliselt raskemaks. Kui Sa pole hommikul söönud, vähendad sellega oma produktiivsust.




5. Suurendab õnne

Väga vähesed inimesed suudavad ennast tühja kõhuga õnnelikuna tunda. Kui Sul on kõht täis, paraneb Sinu meeleolu ning ka õnn. Lisaks hommikul söömisele tuleks kasuks jälgida ka oma toiduvalikut, sest on olemas mitmeid toite, mis aitavad veelgi parema meeleolu tagada. Nende hulgas on näiteks erinevad puuviljad, millele tasuks leida kindel koht oma hommikusel toidulaual. Seepärast leia enda jaoks viis, kuidas enda jaoks tagada suurim õnn ja hea meeleolu iga päeva alguseks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Elutee üldskeem


Kristallipuu: ametüst ja tsitriin


Kristall: rodoniit


Kaelakee: fluoriit


Skulptuur: kalad


Politsei


Vaas


Kokkupandav sõiduauto


Käevõru: turmaliin ja zebra jaspis


Kahvlite komplekt (6 tk) - Victorinox



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused