Rannakivide ja rannaliiva energeetiline mõju

Kivide abil ravimist võib praktiseerida nii rannakivide kui fotodega, mõlemal juhul toimib samamoodi. Foto säilitab pildistamishetke energiad ja need ei kao sealt kunagi. Fotol puudub aga ümbritseva keskkonna muutustest ja ilmastikust tulenev tegur, mis mõningal juhul võib olla isegi segava mõjuga.

Fotode abil on võimalik tegelda kivimeditatsiooniga. Foto asetatakse paralleelselt kehapiirkonna või organiga ja vaadeldakse fotot mõne hetke, siis suletakse silmad ja keskendutakse fotole. Kõik häirivad tegurid tuleb kõrvaldada (mobiil, teler, raadio jms.). Energiamaailmas ühesugused energiad alati tõmbuvad ja erisugused tõukuvad. Kui inimene midagi ei tunne, siis on põhjuseks kas madal tunnetus (piltlikult öeldes “paks nahk”) või mingi häiriv lisaenergia.




Kividel ei ole eelarvamusi, mistõttu inimene peab unustama ka enda omad. Kivi saadab tervendavaid energiaid igal juhul, aga kui inimene ei taha või kahtleb, siis tekivad häired. Kõik looduses: kivid, loomad, linnud, inimesed on tehtud laineosakestest, kvantidest. Kõigesse tuleb suhtuda võrdsetel alustel. Kvantnägemise abil saab vabaneda depressioonist ja hirmudest. Anne Linnamägi raamatus “Kvantnägemine” on tervendavate kivide fotod, mille abil saab kiviravi praktiseerida.

Mitte kõik rannakivid ei ole tervendava toimega. Enamikul kividest puudub tervendav toime, need õiged tuleb üles otsida. Jälgida tuleb, mis tunne kivi vaadeldes tekib. Väline ilu ei näita ei inimeste ega kivide puhul sisemist ilu ja jõudu ning hoopiski mitte võimeid. Üsna tavaline rannakivi võib olla suure väega ja vastupidi. Kui õige kivi leitakse, siis tervendab kogu kivi väli, mis võib ulatuda isegi meetrite kaugusele. Kivi lähedal viibides või selle peal istudes tekib hea tunne ja mõne aja pärast kaob väsimus, peavalu, pinged, halb enesetunne. Kui kiviga kokkupuude nii toimib, siis on leitud õige kivi.




Miks just rannakivid? Kivil istudes ja merd vaadeldes inimene rahuneb ja kivi saab tegeleda inimesega, kelle alateadvus on talle signaali saatnud. Külmal talvel, kui kivid on jää ja lumega kaetud, saab aga kasutada suvel tehtud kivide fotosid. Fotosid saavad kasutada ka need, kes elavad merest kaugel.

Hea vaatleja ja tunnetaja märkab ja tunneb õige kivi alati ära. Kui käed lähevad kivi puudutades soojaks, siis kivi annab energiat, kui käed lähevad külmaks, siis võtab. Energiavõtmine on hea juhul, kui on vaja kehast välja tõmmata seiskunud ja haiguslikku energiat. Kui külmatunne ei kao pikema aja vältel, tõmbab kivi liiga palju energiat ja ravi tuleks lõpetada.

Kui tekib väsimus ja ebameeldiv tunne, siis kivi ei sobi. Kõik kivid koosnevad erinevast mineraalsest materjalist, millest osa võib mõjuda kiviga otsesest kokkupuutest hiljem.




Enne kiviravi alustamist on mõistlik kividest teadmisi omandada ning lausa vajalik on tõsta oma tunnetustaset. Ka osad põllukivid võivad olla tervendava toimega. Rannamuulidele on veetud ka põllukive ja põldudele on sattunud mereäärseid rändrahne.

Kivid ja kivifotod tugevdavad nii vaimu kui tervist. Ravitseja Kivi Karla väitel on olemas kahte sorti kive: “elavad” ja “surnud” kivid. Surnud kivi on halva soojusjuhtivusega ja on kätte võttes alati külm. Elav reageerib kohe soojusele. Kui soojusjuhtivus on halb, siis kivi ravitsemiseks ei sobi. Nende kividega saab eemaldada silmale nähtamatuid inimeste tekitatud või pealepandud ilminguid. Kineetilise energiaga kivid aga annavad energiat. Surnud kivid sobivad hästi saunakerisele, sest kuumenevad aeglaselt ja säilitavad soojust kaua. Sobivad ka jahedate keldrite ja ahjude aluspinna ehitamiseks. Kividega ravimisel peitub kogu saladus inimeses endas, kiviravi äratab peidetud varud, sunnib organeid aktiivsemale elutegevusele.




Ravijõud on inimeses eneses olemas, energeetiliselt töödeldud kivid annavad immuunsüsteemile signaali, et organismis pole kõik korras ja immuunsüsteem omakorda hakkab otsima häire põhjustajat. Kiviravi aitab ka radioaktiivsuse mõju neutraliseerida.

Inimene peaks hoidma ja armastama kivi nagu head vana sõpra, siis leiab ta kivilt tuge ja jõudu. Esoteerikud väidavad, et alateadlikud hirmud tulenevad nõrkadest neerudest ja vähesest elujõust. Tänapäeva inimese elujõudu vähendavad pikad tööpäevad, tööstress, rämpstoit, pidev kiirustamine, elektromagneetilised lained ja paljud muud tegurid. Kui elujõudu tugevdada, kaovad hirmud ja see halb mõju väheneb. Kiviravi võib siin abiks olla.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aeg-joone horoskoop


Sünnihoroskoop


Suhte analüüs ja võimalused (kvaliteet)


Tass: konn


Lamp


Kaitseingli kujuke: lasuriit


Seinapilt lõuendil või kapal: Turjekeldri juga


Käevõru: ema ja tütar


Tassid (4 tk) (400 ml)


Tassid (6 tk)


Taro kaardid: Goddesses and Sirens Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused