Kuidas saada ilusaid lapsi?

Ühes vanas raamatus “Naesterahvas neiu-, mõrsja-, abikaasa- ja emana” (kirjutanud J. S. Rotaalia) on öeldud, et “ema hingel ja meeleolekul on väga suur mõju lapse iluduse peale”. Enamasti kandvat laps selle inimese sarnasust endas, kelle peale ema silm lapse kandmise ajal rõõmu ja armastusega “langeb”, keda naine vaatab armastuse ja rõõmuga. Pahameel ja põlgus, tormilised tunded ja ärritused, rusutud olek ja mure, kiratsemine jt. sellised negatiivsed tundevirvendused ei ole aga lapse ilu ja tervise seisukohalt võttes mitte sugugi head. Kõik see, mida ema lapse kandmise ajal tunneb ja üle elab, mõjub ka lapse kehalisele ja hingelisele ilule.




Naine peaks lapse kandmise ajal ennast hirmutavate, koledate ja ebameeldivate elamuste eest hoidma, aga kuna see iga kord võimalik pole, siis vähemalt oma mälestustest välja ajama kõik halvad asjad nii ruttu kui võimalik. Armsad tundmused, ilusad pildid, ilusaid tundeid äratavad romaanid, ilusad elamused, kaunis muusika, kenad ja head inimesed, imeline loodus jms. peaksid tema mõttekujutlusi ja tundmusi saatma. Noor last kandev ema peaks püüdma kõigest kaunist ja ilusast osa saada ning koguma oma meeltele kõikvõimalikke ilutundmusi.

Halvad mõtted ja pahad mälestused, hirmud, rõhutud olek jms. tuleks kohe alguses lämmatada ja mikrokliimat enda ümber elustada rõõmu ning õnnetundega.




Lapse näojume, välimus ja kehaline ilu muutub sarnaseks kas isaga, emaga või siis mõlemast kokku või omandab laps hoopis kellegi kolmanda omadusi, kes nagu polekski otseselt lapse sünniga seotud. Ema mõttekujutlused mängivad siin suurt rolli. Inimene, kes kõige rohkem ema mõttekujutlusele mõjub, selle sarnasust laps enamasti kannab. Seetõttu ongi oluline, millised need mõttekujutlused on. Kelle juures ema mõtted kõige rohkem viibisid lapse kandmise ajal, selle moodi laps kipub olema.




Hinge paleus peegeldub aga näos. Kui lapseootel naine oma abikaasa peale, kes ilus väliselt ehk polegi, lahke ja rõõmsalt armastava pilguga vaatab, sünnib laps isa näojoontega, aga ometi on tema näojooned nagu meistrikäe läbi ilusamaks muudetud (ta võtab isalt kõik selle, mis temas ilusat on). Kuna naine ise oma mehe ilutut kuju enese vaimusilmas ilusamaks kujutas. Kui see inetu mees kaunite vaimuannete poolest rikas on, pärib laps just sageli need ilusad vaimuanded. Kuna naine just tema vaimuannetele heldimusega mõtleb ja välise ilutu mulje tähelepanuta jätab.

Kui väliselt tagasihoidlik ja ilutu naine ilusa mehega lapse soetab ja mehe ilu enda meeltes kannab, siis saab ta ilusa lapse. Inimesi hämmastabki, miks nii sageli kena ja esinduslik mees või siis imekaunis naine endale ilutu või ilmetu kaaslase leiab.




Tõeline armastus aga “näeb” südamega ning tunneb ära ka selle, mis on fassaadi taga peidus. Ega muidu öelda, et “ilu on vaataja silmades”. Eks seegi ole looduse tasakaalu säilitamiseks vajalik. Keskmise välimusega tavalised inimesed leiavad enamasti endasarnase kaaslase. Lühidalt võib siis öelda, et armastusega eostatud ja kantud lapsed sünnivadki ilusad. Pole otseselt tõestatud, aga pole ka võimatu, et kui naine on koos ilutu mehega füüsiliselt, aga hinges kannab kedagi teist ilusat meest lapse kandmise ajal, omandab laps ka selle ilusa mehe omadusi, olenemata sellest, kas otsest kontakti on olnud. Kui ilus naine aga ühendab oma elu halbade eluviisidega mehega, kel puuduvad head hingeomadused ja ka välist ilu napib või kes lihtsalt rumal on ja kui ta siis ise veel seda meest ka põlgab ja midagi muud ilusat asemele ei leia oma hinge jaoks, siis ilusaid lapsi ei sünni. Kui ta seda meest ei armasta ja kuskilt oma hingele ka muud kosutust ei leia, siis sünnivadki tal mehega sarnased lapsed.




Kui üks noor naine oma kurja ämma kardab, siis võib laps tulla koguni selle ämma nägu. Naine, kes teistes inimestes ilu ei märka, vaid ainult enda ilu tähtsustab ja ennast pidevalt peeglist imetleb, sünnitab küll enda moodi ilusad lapsed, aga nad on oma ema moodi külma südamega ja enesesse armunud ning peavad ainult enda ilu oluliseks.




Ilu sünnitab ilu, aga mida võõramad on abielus olevad mees ja naine vere ehk siis suguluse poolest enne ühinemist, seda suuremat armastust nad võivad teineteise vastu tunda. Seda suuremad eeldused on ilusaid ja andekaid lapsi saada. Kui need kaks inimest on lisaks ka ilusad, sõbralikud, rõõmsad ja lahked, siis sünnivad sellest kooselust ka lapsed sarnaste omadustega. Nad on tugevad ja terved ning lähevad elust läbi julgelt. Ilusaid lapsi garanteerivad ema armastuse ning õnnetunded lapse kandmise ajal, laste ilu oleneb eelkõige emast. On täheldatud ka seda, et tõeliselt ilusatel naistel, kes ilusad nii hingelt kui ihult, on esimene laps enamasti tüdruk, sest ilugeeni saab edasi anda põhiliselt ikka naine. Ainult geneetika ja külm arvestus täiuslikku tulemust ei taga. Naise hing on aga põhjatu, salapärane ja müstiline, kes sellest lõpuni aru saab?





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Armastuse- ja seksihoroskoop


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Käevõrud partneritele: akvamariin ja laavakivi


Barbie nukk (GRB36)


Nägudega tassid koos alustaldrikutega (4 tk)


Ferrari FXX-K


Pehme mänguasi: sipelgaõgija


Multitööriist: Leatherman Wingman 832523


Taro kaardid: Seasons of the Witch (koos raamatuga)


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused