Kuidas aroomid meid mõjutavad

Lõhnade mõju pole võimalik teaduslikult selgitada, aga teada on, et Maakera üle kaheksast miljonist lõhnast on umbes 10% aromaatsed lõhnad, millel on teatud toime inimese organismile, tema psüühikale ja meeltele. Alljärgnevalt enamlevinud lõhnade maagilisest mõjust.

KÖÖMEN

Köömnelõhn assotsieerub paljude jaoks värskelt küpsetatud leivaga, ilmselt seetõttu seostatakse seda lõhna kodu ja selle kaitsmisega negatiivsete jõudude eest. Kodu kaitsmiseks köömneseemned purustatakse ja keedetakse aeglaselt 20 minutit lõhnanõus. Köömnelõhna levides mediteeritakse ja visualiseeritakse kodust rahu.




SAIALILL

Saialilledega kaunistati vanadel aegadel ülikute pidusöögivaagnaid. Seda taime on võimalik nautida nii salatites, keedistes, rohuteedes kui salvides. Maagilises lõhnaravis tugevdab saialillelõhn tervist ja eriti silmanägemist.

MUST PIPAR

Pipra energia on ammustest aegadest olnud füüsiliste ja psüühiliste vaenlaste eest kaitseks. Jahvatatud piprapuru visati ammustel aegadel ka sissetungijatele näkku, et neid põgenema sundida. Musta pipra abil võib kasutaja enda ümber võimsa psüühilise kaitsevälja tekitada, selleks tuleb vaid mõned pipraterad purustada ja hingata sisse pipra lõhna visualiseerides enda ümber jõulise pipratolmu pilve, mis kaitseb negatiivse energia eest. Kuna pipar annab julgust, siis just häbelikud inimesed peaksid seda nuusutama enne vastutusrikkaid olukordi.




LIILIA

Ristiusus on liiliat seostatud surma, ülestõusmise ja neitsilikkusega. Enne seda naiseliku vaimsusega, mistõttu maagid soovitavadki seda naistele, kes tunnetavad enda ümber liiga meestekeskset kultuuri. Liilialõhn leevendab ka kurbust, mille on põhjustanud armusuhte lõppemine.

MUSKAATPÄHKEL

Küpsetatud taimetoitudele annab muskaatpähkel väga hea maitse. Lõhna nuusutades saab visualiseerimisel vabastada tugevaid energiaid ja tõmmata ligi ka raha ning rikkust.

KADAKAS

Kadaka puhastavat ja antiseptilist mõju tuntakse juba aastatuhandeid. Kadakasuitsu on kasutatud templites, haiglapalatites, aitades puhastamiseks. Kadakavett nõudepesuks, kadakajooki nugiliste väljaajamiseks organismist, lõhnaravis ajab kadakalõhn eemale negatiivse energia ja tagab vaimset ning füüsilist heaolu.




KORIANDER

Koriandriürdil on jõuline, soe ja peen aroom ning seda taime on lihtne kasvatada nii aias kui talvel aknalaual. Värsked koriandriürdid aknalaual loovad harmooniat ja tasakaalu, kõrvaldavad kiirustamise ja pinged, tugevdavad mälu ja äratavad maagide arvates isegi geniaalsuse sugemeid.

MÜNT

Värske mündikimbu lõhn kirgastab meeli ja täidab keha võimsa energiaga peletades eemale negatiivsed ja tühised mõtted. Ergutava mõju tõttu ei soovitata nuusutada enne magamaminekut. Mündikimbud köögis või elutoas (suvel vaasis, talvel kuivatatuna rippumas) hoiavad elanikke virgete, heatujuliste ja tervetena.




KARDEMON

Kardemonilõhn on maailmas üks külluslikumaid. Lisaks hellitab kardemon ka maitsemeeli pagaritoodetes ja annab kohvile täiusliku maitse. Piisab purustatud seemnete lõhnast, et meeli õnnelikuks muuta, tundeid tasakaalustada ja armumõtteid tekitada.

MAIKELLUKE

Looduses on mürgine taim, pole puudutamiseks mõeldud. Maagiline omadus on tugevdada mälu ja tuua meelde ammu unustatud mälestusi. Maikelluke hindab kõrgelt seda, kui tema õisi ei korjata ja rahulejäetuna annab ta jõulisema ning selgema pildi ununenud minevikust. Piisab vaid, kui istuda maikellukeste lähedal ja sulgeda silmad ning lasta mälestustel meeltesse tulvata.




APELSIN

Apelsini värske või kuivatatud koor lõhnanõus puhastab meeli, hoiab head meeleolu ja suurendab füüsilist energiat. Tuleb vaid kindel olla, et koor ei sisaldaks putukamürke ega konservante, mis allergiat tekitavad.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Nimemuutuse mõju eluteele


Karma analüüs + saatuse analüüs


Aeg-joone horoskoop


Seinapilt lõuendil: Pakri pankrannik


Tekk (220x 240 cm)


Pendel: metall


Kaelakee: lõvi


Multitööriist: Leatherman Wingman 832523


Tassid: koduloomad (4 tk)


Barbie nukk (GXF07)


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Skulptuur



Lehed ( 1 / 3 ): 1 23Järgmised »

Seotud postitused