Mida näitavad magamispoosid?

1. LUSIKAS

Selles asendis saavad lähestikku olla need, kellele meeldib külili magada. See seksipoosiga sarnanev asend meeldib eriti noortele paaridele, kes suhte algusperioodil ei malda isegi öösel kallimast lahus olla. Selline asend näitab suurt intiimsust ja lähedust. Lusikas on kaitsja rollis ja tugevam pool, lusika sees magaja on tema kaitse all. See poos väljendab suurt hellust ja intiimsust.




2. VASTAKUTI

See paar ei saa teineteisest küllalt ja soovitakse ka enne uinumist silma vaadata. See on soositud just suhte algusjärgus. Nii meeldib uinuda ka neil partneritel, kes armastavad palju rääkida omavahel. Nii magavad võrdsed partnerid.

3. KAENLAS

Naise pea mehe kaenlas ja mehe käsi kaitsvalt ümber naise. See väljendab lähedust, kuid ka teise küljes rippumist. Eriti siis, kui partneri käsi pole teise ümber põimunud. Sellises poosis magavatest partneritest on üks domineeriv ja teine alistuv.




4. PEPUD VASTAMISI

Paar on koos, aga võtab endale ka isiklikku ruumi nii magamiseks kui ka päevases elus. Kui normaalselt ollakse voodis väga lähestikku, siis võib seljakeeramine ja teisest eemaldumine olla ka jõuline märk käsitlemata probleemist, mahasurutud vihast või solvumisest.

5. JALAKONTAKTIS

Kumbki vajab omaette ruumi, aga paar on siiski ühenduses. Igasugune puudutamine ehitab üles paarisuhtele tähtsat lähedust ja puutekontakt magamisel aitab säilitada lähedust ka päevases elus.




6. LAHUS

Magatakse meelsasti eraldi, isegi eraldi tubades ja teineteisest kaugel. Paar vajab oma suhtesse ruumi juurde, suhtleb ilma puudutamata või siis tahab lihtsalt korralikult välja magada. Lahus magamine on täiesti õigustatud hästitoimiva paarisuhte puhul, kui teine norskab või unes liigselt rahmeldab. Kui suhe on lähedane ja seksuaalelu toimib, siis ei ole lahus magamine mingi takistus. Pikaajalise suhte puhul on eraldi magamine palju väiksem mure, kui halb uni ja magamatus. Väsimus ei tee paarisuhtele head ja surmväsinud inimest ei huvita seks niikuinii. Siiski võib see viidata ka läheduse puudumisele.




SELGITUSEKS:

Puudutamine on paarisuhtes väga tähtis, sest just puudutuste kaudu tunneb inimene, et on elus ja saab teadlikuks oma kehast. Tundeid väljendav, armastav ja hell puudutus loob turvalisust ja heaolu. Oma partnerit võib hellalt kallistada, silitada, patsutada möödaminnes ka keset argitoimetusi. Rahulikud ja sensuaalsed puudutused tekitavad heameelt ja lõdvestavad, selleks on hellad kallistused, silitused või paitamine. See aitab luua lähedust. Ka kerge massaaž on hea, kui see mõlemale osapoolele meeldib. Sensuaalsed puudutused aitavad ka kirge ja iha sütitada. Puudutustel on palju füsioloogilisi mõjusid, need ühtlustavad südamelööke, alandavad vererõhku, vähendavad stressi ja valu. Kõige olulisem polegi magamisel mitte poos, vaid hoopis puudutus, mis on inimese jaoks väga tähtis kogu elus. Näiteks lapse areng võib lausa peatuda ilma puudutusteta. Eakad inimesed vajavad eeskätt just puudutamist. Puudutusega väljendatakse turvalisust, armastust, lähedust, soojust ja loomulikult ka erootilisust. Inimesed seda kõike ju paarisuhtelt ootavadki. On väike hulk inimesi, kes ei talu puutekontakti. Puudutamist võib siiski ka harjutada, kõigepealt iseennast puudutama õppides (näiteks kreemi kehale määrides pealaest jalataldadeni). Väga lähedases suhtlussituatsioonis vabaneb lähedushormoon oksüdotsiin, mis muudab inimese ekstravertsemaks. Puudutustest võiks olla abi isegi autismihäiretega inimeste suhtlemise toetamisel. Teiste inimestega lähedushetkede jagamine on parim viis lähedushormooni taseme tõstmiseks organismis.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eelmise elu analüüs


Unenäo seletus


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Konna kujuke: roosa kvarts


Taro kaardid: Gateway Oracle (koos raamatuga)


Ekskavaator JCB 8010 CTS


Käevõru: tiigrisilm


Taro kaardid: Messenger Oracle (koos raamatuga)


Elevandi kujuke: roheline aventuriin


Konstruktor: Roadster VM-01


Kruus Coffee To Go 0,29 l - Villeroy & Boch


Vaas



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused