Suguvõsa karma

Siia ilma tulles valib hing oma vanemad, kellelt saab kogu eluks vajaliku keha. Üks osa karmast on lapse ja vanemate vaheline karma ja selle suguvõsa karma, kuhu laps sünnib. Teine osa tuleb kaasa abiellumisel, sest osa saadakse ka partneri ja tema suguvõsa karmast. Inimese elu üks võludest on see, et inimene ise saab oma elu alati ümber hinnata, oma kaotsiläinud “väe” tagasi kutsuda ja universaalse armastuse kanaliga ühenduse luua.




Suguvõsa karmat katkestada niisama lihtsalt siiski ei saa. Isegi siis pole see võimalik, kui elukaaslased vahetuvad. Karma katkeb vaid siis, kui inimene teadvustab põhjuse ja selle likvideerib. Karma seadused toimivad põhjuse-tagajärje reeglite järgi. Põhjusi leida pole alati lihtne, selles saavad aidata sensitiivid, kes suudavad erinevates reaalsustes suhelda. Suurimad õppetunnid on seotud alati armastusega. Sellega ei saa kaubelda ega sõltuvust luua, seda jagades tuleb teha koostööd ja säilitada tasakaal.

Kõik, mida inimene ise oma ellu toob, sellest võib ta ka ise vabaneda. Karmast vabanemine on valikutega seotud. Iga inimene loob ka oma järglastele uut karmat. Kui on positiivseid sündmusi rohkem, siis on tulevastel põlvedel kergem tulevik. Maise varanduse asemel on olulisem jätta maha hea energia. Paljud rasked energiad jäävad siiski hingetasandil lahendada tulevastele põlvedele. On ju ammu teada, et vanemate “patud” nuheldakse järglastele mitu inimpõlve (väidetakse, et kuni seitse). Piibelgi ütleb, et vanemate patud nuheldakse laste kätte.




Eluteel saavad kokku just need inimesed, kellele antakse võimalus lahendada peresüsteemi energiaid, mida eelnevad põlved pole suutnud lahendada. Abordijärgselt sündinud lapsed näiteks võlgnevad oma elu nendele õdedele-vendadele, kes mingil põhjusel ei saanud siia ilma sündida. Peresüsteemis võib see põhjustada täiesti ettearvamatuid arenguid, eriti kui sellele üldse tähelepanu ei pöörata. On oluline leida oma hinges koht ka sündimata lastele ja näidata neile sel viisil maailma, sest siis saavad nende energiad rahu ja hiljem saab nendest mõjudest vabamaks ka hiljem sündinud tütar.

Karma ei pea olema ilmtingimata midagi halba ja alati on lootust ka halva karma “nõiaringist” välja pääseda. Palju oleneb sellest, kas inimene on noor või vana hing ja kas ta laseb kogu karmaparandamistöö kellelgi teisel ära teha või suudab seda ise. Kui inimene ise ei suuda oma karmat parandada, siis on ta järgmises elus vastakuti veel suurema karmavõlaga. Vastuseid ja lahendusi peab inimene ise otsima. Teiste kaastunne halba karmat parandada ei aita, sest kaastunne toidab enesehaletsust ega sunni inimest oma elus midagi muutma.




Mõtlemises ei piirdu meie keha vaid füüsiliste piiridega, me oleme energeetiliselt seotud veel paljude teistega. Seda energiat tunnetame seda paremini, mida lähemalt me inimestega kokku puutume. Perekonnaga ollakse kõige tihedamalt seotud, vanemad ja lapsed on geneetiliselt omavahel seotud ja ka esivanematega on energeetiline side olemas. Seda tõsiasja ei maksa alahinnata, et just esivanemate mõjul oleme sellised, nagu oleme.

Peresisesed sidemed on eelduseks peresisese karma tekkeks, mis põlvest põlve edasi kandub. Igal nooremal põlvkonnal on teatud kohustus ka seda karmat parandada ja sõlmpunkte lahendada. See on justkui “koorem”, mida tuleb kanda. Esivanemate tegudel on tegemist ka sellega, mis meiega praegu toimub. Siiski on kõigil võimalus mineviku probleeme lahendada ja osa esivanemate jäetud koormast oma õlult maha raputada.




Minevik, olevik ja tulevik eksisteerivad mingis mõttes üheaegselt, sest aeg on voolav. Meil pole küll võimalik muuta seda, mis juba toimunud on, aga me saame muuta oma suhtumist toimunusse. See on väga oluline, kui soovitakse oma peresuhteid paremaks muuta. Esivanemad vajavad meilt tunnustust heade tegude eest, andestust oma vigade eest ja palju isetut armastust.

Iga inimene peab tegelema oma sisemise mina ja iseendaga, aga lisaks on tal vaja tunnetada, et ta on osa millestki suuremast, ühe pika ahela lüli. Töö suguvõsa tasandil keskendubki suguvõsa energia ja karma parandamisele. See on samuti väga vajalik osa inimese arengus. Sageli ei saa sugulased omavahel läbi ja on vaenujalal, see tekitab vaid karmat juurde. Sugupuu uurimine on igati vajalik ja kasulik tegevus ka oma karma mõistmiseks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Numeroloogilised analüüsid


Aastahoroskoop (karmad)


Armastuse soodsad ajad


Tassid: hobused (4 tk)


Sõrmus: kuukivi


Skulptuur


Seinakell


Multitööriist: 12-osaline


Kaelakee: kuukivi


Käevõru: kuukivi


Padjakate 50 x 50 cm (4 tk)


Seinakaunistus: hunt



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused