Kuidas pildistada last

Enamik lapsevanemaid on vähemal või rohkemal määral oma lapsi fotodele jäädvustanud. Kuidas seda kõike teha aga nii, et pildid hästi õnnestuksid. Selles artiklis anname mõningaid nõuandeid.

Õpi tundma pildistatavat last

1. Õpi tundma seda last, keda pildistama asud. Palju kergem on seetõttu pildistada oma enda või tuttavate lapsi. Mõtle hoolikalt sellele, kus laps ennast kõige paremini tunneb. Püüagi sellises paigas last pildistada. Kui laps on rahutu, siis on parim koht lapse pildistamiseks park või mets. Just seal saab ennast laps vabalt tunda ning tema pildile saamine on kergem. Rahulikumat last on hea pildistada koduses keskkonnas, nt. voodil.

2. Kasuta võimalikult palju looduslikku valgust. Kaamera välk võib lapsi hirmutada. Lisaks on välgu kasutamisel tihtilugu probleeme punaste silmadega.




3. Teravusta pilt lapse silmadele.

Ole lapsega samal tasandil

4. Parimad pildid lapsest saad siis, kui oled pildistamise hetkel tema silmade kõrgusel. Lapse silmade kõrguselt tehtud pilt mõjub paremini ja efektsemalt, kui lapse tasandilt kõrgemalt tehtud foto.

5. Mine lapsele võimalikult lähedale. Täida lapsega (või tema näoga) kogu foto. Väga elava lapse puhul on lähedale minemine problemaatiline, mistõttu tuleb sellisel puhul appi fotoaparaadi zoom.

6. Tee lähifoto mõnest uuest ja huvitavast vaatevinklist.




7. Tee võimalikult palju fotosid. Ära jää mõtlema sellele, et tehtud pilt saab olema täiuslik. Pigem tee palju fotosid. See annab Sulle võimaluse tehtud fotode hulgast välja valida parim foto.

Pildista lapse igapäevast elu

8. Pildista last koos teiste inimestega või loomadega. See on parim võimalus jäädvustada hetki lapse elus, pereliikmetest või lemmikloomadest. Kui lapsel on olemas mõni lemmik mänguasi, tasub seegi koos lapsega pildile jäädvustada. Lapsele olulisi inimesi, loomi või mänguasju on hiljem hea meenutada.

9. Vali pildi taustaks korrastatud paik. Heaks taustaks pildil on avar, roheline aas või hästivalgustatud hoone. Kodustes tingimustes on parim taust selline, kus puuduvad segavad detailid. Vajadusel eemalda need detailid pildistamise ajaks. Segavad detailid võivad hiljem haarata pildil kogu tähelepanu, mistõttu võib tähelepanu lapselt hajuda.




10. Ole mänguline ning lase lapsel mängida. Tee pilti lapsest siis, kui ta on parasjagu tegelemas millegi sellisega, mis talle meeldib: jookseb, naerab või mängib oma mänguasjadega. Ka rahulikumad tegevused, nagu teleri vaatamine, magamine või söömine on need, mis annavad pildile juurde intiimsust ja isikupära.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs + saatuse analüüs


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Reisihoroskoop üheks kuuks


Skulptuur


Seinapilt lõuendil või kapal: jänesekapsad


Mälukaart: SanDisk Extreme microSD 64GB A2, 160 MB/s / 60 MB/s, class 10, UHS-I, U3, V30


Söögiriistade komplekt (60 tk) - WMF


Nõude komplekt lastele (3-osaline) - Ritzenhoff & Breker


Taro kaardid (tugevast materjalist, veekindlad, koos raamatuga)


Kaelakee: tiigrisilm ja obsidiaan


Kassi kujuke: roheline aventuriin


Merkaba täht: amasoniit



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused