Naistele: kuidas panna oma meest ennast olulisena tundma

Pole siin elus sugugi nii, et ainult meestel on raske naistele meelejärgi olemine. Ka naistel on tihtilugu raskusi meeste mõistmisega, et neile paremini meelejärgi olla. Ka mehed vajavad oma naistelt tähelepanu ja komplimente, et nad saaksid ennast igapäevases elus hästi tunda. Ka meeldib meestele see, kui neile aeg-ajalt üht-teist kingitakse, kuigi nad ei pruugi seda soovi välja näidata. Seetõttu võibki paljudele naistele jääda mulje, et mehed ei vaja erilist tähelepanu ja hoolitsust.

Mida siis ikkagi mehed vajaksid, et nad saaksid ennast hästi tunda. Toome ära 10 kõige olulisemat aspekti, millele naised peaksid arvestama.




1. Mehed vajavad füüsilist tähelepanu

Ka mehed vajad selleks, et ennast hästi tunda, olulisel määral füüsilist tähelepanu. Seepärast peaksid naised seda neile ka hulganisti pakkuma. Naised võiksid olla julgemad oma meeste silitamisel ja suudlemisel. Ka massaaž meeldib meestele. Lisaks sellele, et see on neile mõnus võimalus oma naise lähedust nautida, annab see võimaluse ka selleks, et vabaneda igapäevaste ettevõtmiste tulemusena tekkivatest pingetest.

Naised teavad ju seda, et meestele meeldib seks, kuid ka muud viisid läheduse nautimiseks on meestele äärmiselt olulise tähendusega.




2. Mehega tuleb koos aega veeta

Naistele meeldib oma sõbrannadega kohtumine, shoppamine ja huvitavates kohtades einestamine. Samas kipuvad naised unustama selle, et nende mehed on samuti emotsionaalsed inimesed, kes vajaksid seda, et nendega enam koos aega veedetaks. Selleks, et suhe hästi toimiks ning et mees saaks ennast naise kõrval hästi tunda, tuleks naistel oma meestega igapäevaselt ühtteist koos teha. See ei pea sugugi olema midagi suurt, sest ka näiteks üheskoos teleri vaatamine võimaldab mehel ennast paremini ja hinnatud tunda.

3. Ilma meheta on raske päeva mööda saata

Pole oluline, kuidas naine antud sõnumi oma meheni viib. Oluline on aga see, et mees teaks, et naine teda vajab ning eemalolek mehest on naisele raske. See annab võimaluse mehel ennast oluliselt paremini ja tähtsamana tunda. Mehed vajavad seda, et nad saaksid olla kangelase rollis ning vajatud olemise tunne aitab seda tunnet saavutada. Meestele meeldib kuulda seda, kui naine ütleb, et tema elu oleks poolik oma meheta.




4. Flirtimine mehega

Igapäevane flirtimine võimaldab mehel ennast hästi tunda ning ta on valmis ka oma naisele selle tulemusena oluliselt enam tähelepanu pöörama. Meestele meeldib väga kui nendega flirditakse ning on ju parem, kui seda teeb tema enda naine, kui keegi teine. Mehed ei ütle tavaliselt välja seda, et nad vajavad lähedust ja tähelepanu, mistõttu võivad nad hakata seda tähelepanu otsima mujalt, kui oma naine talle seda piisaval määral ei paku. Iga positiivne märge mehe ego suunas, mõjub talle väga eriliselt ning ta saab tunda ennast tõelise mehena.

5. Mehele helistamine või kirjutamine

Oluline on hoida oma mehega kontakti ka siis, kui ta eemal on. Kui ta reisib tihti, siis on oluline temaga sagedasti kontakti pidada telefoni või interneti teel. Ka see näitab seda, et naine oma meest vajab. Oluline on mitte aga ainult kontakti pidamine, vaid ka see, et naine oma mehele otse välja ütleks, kui palju ta teda vajab. Mees oskab seda väga kõrgelt hinnata ning see väljendub kindlasti ka tema edaspidises käitumises.




6. Naise ilu on mehele oluline

Meestele meeldib see, kui nad saavad oma naise välimuse üle uhkust tunda. Hea väljenägemine ei tähenda sugugi seda, et meiki tuleks palju kasutada. See tähendab ka seda, et naisel tuleks oma mehe käest kinni hoida ning et naise näolt kiirgaks enesekindlust ja rõõmsameelsust, kui ta oma mehega väljas on.

7. Mehelt nõuannete küsimine

Ehkki naine ei pruugi nõuandeid vajada, tasuks tal siiski ära kuulata oma mehe arvamus. See võimaldab mehel ennast paremini tunda ning selline käitumine annab talle märku, et ka tema arvamused midagi maksavad. Mehele meeldib väga see, kui temalt nõu küsitakse ning muidugi tunneb ta end suurepäraselt juhul, kui ka oma naist aidata saab. Lisaks annab nõu küsimine võimaluse naisel oma mehega erinevaid diskussioone arendada, mis nii mõnelgi juhul võivad välja kujuneda vägagi edukateks aruteludeks.




8. Mehe kiitmine teiste pereliikmete ees

Selline käitumine naise poolt, näitab seda, kuivõrd ta oma meest hindab. Alateadvuslikult püüdleb iga mees selle poole, et perekond teda hindaks ja austaks. Perekonna eest mehe kiitmine naise poolt, annab mehele juurde enesekindlust ning tagab selle, et mees tahab olla veelgi parem abikaasa ja isa.

9. Mehe hobide ja huvide vastu tähelepanu pööramine

Mees tunneb end tavaliselt väga hästi, kui naine tema hobide ja huvide vastu tähelepanu pöörab. Kasuks tuleks see, naine kuulaks aeg-ajalt sama muusikat, vaataks samu filme jne., mis tema meeski. Lisaks sellele, et see võimaldab mehel ennast oluliselt paremini tunda, annab see ka naisele võimalusele oma meest paremini tundma õppida.




10. Mehe kaitsmine

Tavaliselt on mehed need, kes on alati valmis oma naist kaitsma ja julgustama. Samas satuvad ka mehed oma elus raskuste ja probleemide keskele ning vajaksid sellistel hetkedel väga oma naise toetust ja julgustust. Naistel ei tasu jääda ootama seda, et mehed nende poole kurtma tuleksid. Nende uhkustunne seda ei luba. Naine peab ise jälgima oma mehe tujusid ning kui ikka on näha, et mehe tuju pole kiita, tasub temalt julgelt küsida, mis on mureks. Naistel tuleb aga varuda kannatust, et mees oma muredest avatumalt rääkima saada. Selline suhtumine aga aitab mehel tunda seda, et ta on vajatud.

Ehkki mehed võivad naistele tunduda vägagi erinevatena, ei ole nad siiski nii erinevad. Ka mehed on inimesed ning nad vajavad tähelepanu sama palju kui naisedki. Suurim erinevus on selles, et mehed ei pruugi sellekohaseid soove oma naisele välja näidata. Meestele võib see tunduda lihtsalt uhkustunnet riivavana tunduda.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Suhtehoroskoobid


Suhtehoroskoobid


Kas sobime kokku?


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Toidutermos: Thermos Stainless King


Taro kaardid: The Fountain Tarot (koos raamatuga)


Skulptuur: ema ja poeg


Pehme mänguasi: känguru


Unenäopüüdjad (3 tk)


Käevõru: aafrika türkiis


Nukk Bellatrix (Harry Potter)


Multitööriist: 14-osaline, taskulambiga



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused