Naistele: mida Jõuludeks mehele kinkida

Jõulud on lähenemas ning kinkide ostmine päevakorras. Mida osta kingituseks meesterahvale? Nii nagu naistelegi, meeldivad meestelegi erinevad üllatused. Meeste jaoks ei ole üllatuskingid seotud küll mitte niivõrd romantilisusega, kuivõrd just sellega, et mehest hoolitakse. Millised siis on need kingitused, millest mehed rõõmu tunnevad, saad lugeda sellest artiklist.




Kui oled meesterahvale kingitust ostmas, tasuks enne teha veidi eeltööd. Uuri järgi, mida mees kingituseks ootaks ning hea oleks teada saada ka orienteeruv summa, mille mees plaanib Sulle kingituse ostmiseks mängu panna. Eeltöö tegemine tuleb kasuks ka mehele, sest see aitaks vältida olukorda, kus üks ostab teisele osapoolele suure kingi, teine aga väikese. Kui perekonnas on lapsi, oleks mõttekas nii mehel kui naisel piirduda väiksemate kinkide ostmisega, jättes seeläbi rohkem raha lapsele kingi ostmiseks. Paljud paarid räägivad kingiplaanid üksteisega eelnevalt põhjalikult läbi, teiste paaride puhul selguvad aga kingid alles kinkide avamisel.

Kosmeetika, lõhnad

Traditsiooniline ja praktiline on kinkida mehele mõni kosmeetikatoode, eriti lõhnasid. Sellise kingi ostmine eeldab aga eeltöö tegemist, sest kui pole teada, millist lõhna või toodet mees kasutaks, siis tuleb see kõigepealt selgeks teha. Muidugi võib kasutada ka meetodit, et minna koos mehega talle sellist toodet ostma. Väga heaks ideeks on mehele kinkida habeme ajamisega seonduvaid tooteid. Näiteks sobib habet ajavale mehele nahka pehmendav vahend.




Mehine jõulukingitus

Kindel ja turvaline kingitus mehele on mehelikkust rõhutavad kingitused. Nendeks võivad olla mansetinööbid, lipsunõel, unikaalne välgumihkel. Heaks valikuks on multitööriistad, mõni elektriline tööriist. Mehed kannavad naistest enam ka käekelli, mistõttu on käekella kinkimine igati hea idee.

Kinkekaart

Kinkekaart on üsnagi turvaline viis oma lähedase meelespidamiseks. Samas tuleks siiski valida sellise poe kinkekaart, kust mees saaks endale midagi praktilist hankida, olgu selles siis kasvõi raamatupoe kinkekaart. Riietepoe kinkekaart on aga tagasihoidlik vihje sellele, et mehel oleks aeg hakata oma garderoobis mõningaid asju uuendama.




Puhkus ja tervis

On ju teada tõsiasi, et mehed ei pööra piisavalt tähelepanu oma tervisele ja kipuvad ületööd tegema. Seepärast oleks naisele heaks ideeks kinkida oma mehele midagi tervist tugevdavat. Selleks võiks olla näiteks mõni sportimisvahend, millega mees oma füüsilist toonust parandada saaks. Lisaks vajaks mees võib-olla puhkust, mistõttu kuluks talle ära mõni spa-pakett.

Milliseid asju tuleks vältida

Ära osta mehele kingituseks riideid, kui just Sinu peres pole välja kujunenud olukord, kus naine otsustab meeste riidevaliku üle. Riiete ostmisest tuleks hoiduda seetõttu, et selliste ostudega on raske täppi panna ning need kingitud riided kipuvadki jääma riidekappi seisma. Pigem tasuks sellistel puhkudel eelistada riidepoe kinkekaarti, kus mehel on ise võimalik valida endale sobivad riided.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Aastahoroskoop (perekond)


Karma analüüs


Barbie nukk (GXB29)


Seinakaunistus: lambipirn


Vihmavari: kassid ja koerad


Kausid (18 cm) (4 tk)


Ripats


Käevõru: ema ja tütar


Kristallipuu: tšakra


Tassid: kassid (4 tk)


Kausid (2 tk) - 770 ml



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused