Kirepunktid inimese kehal

Bioaktiivsed punktid asuvad naha pinnast mõne millimeetri kuni mõne sentimeetri sügavusel lihastel, kõõlustel, veresoonte- ja lümfiteede läheduses, liigesekapslil, luuümbrises. Punkt projitseerub nahale ja kui mingi häire korral kombata vastavat punkti, siis tuntakse kas valu või hoopis leevendust. Klassikalised punktid moodustavad 14 kanalit ehk meridiaani, millest kuus on paarismeridiaanid ja kaks paaritud. Meridiaanid on kõrvalharude kaudu ühendatud kõikide elunditega ja ka omavahel.




Meeste kirepunktid asuvad laubal juuste piiril ja pealael, silmadel, kõrvanibul ja kõrva seesmisel osal, huultel, seljal kuklast abaluudeni, eespool kaelal rangluulohuni, rinnanibu ümbruses, õlavarre esiküljel, käelabal, kõhul ja nimmepiirkonnas, peenisel ja munanditel, niudepiirkonnas (õndraluuni), reie siseküljel, jalalabadel.

Oluline punkt yang energia tõstmiseks on MING MEN – elu värav. Asub selja keskteljel teise nimmelüli all (naba kohal seljal). Selja alaosa võib mudida sabakondini välja. Kirglikkust aitab tõsta, kui vajutada mõlema käe kolme sõrmega kiiresti (10x viie sekundi jooksul) ülakõhu piirkonnale.

Kuna mehe potentsi mõjutab eriti kõhukinnisus, siis sellest vabanemiseks võib muljuda ettevaatlikult nabast vasemal ja allpool olevat sigmakäärsoole piirkonda või paremast roidekaarest madalamal olevat piirkonda.

Peas keskjoone lõikumiskohal asub punkt, mis ühendab kõrva kuulmeavasid ja väliskõrva tippe. Seksuaalset erutust tugevdab naba ja häbemeluu vahel asuvale piirkonnale vajutamine, mis stimuleerib ühtlasi ka põie funktsiooni.




Mehejõudu tugevdab vetruv surve pärakuümbruse ja lahkliha piirkonnale. Võib teha lingami massaaþi igal hommikul (eluaastatega võrdne arv kordi).

Üks stimulatsioonipunkt asub küünarliigese välisküljel nahavoldi tipus, mis moodustub käe painutamisel, teine põlvekedral keskpunkti kõrgusel jala siseküljel.

Achilleuse kõõluse ja sääreluu tagumise serva vahel ning käeseljal pöidla ja nimessõrme vahel veidi nimetissõrme pool, reie siseküljel ülalpool põlvekedra ülemist serva reie nelipealihase serval ja seitsmenda kaelalüli ning esimese rinnalüli ogajätkete vahel asuvad stimuleerivad punktid. Käeselja siseküljel randmevoldi keskel asub rahustamispunkt (liigse erutuse korral). Need on vaid mõned näited.




Naiste kirepunktid asuvad otsaesisel, oimudel, silmalaugudel, kõrvalestal ja kõrvanibudel, kaelal lõuast rangluulohuni, rindadel, küünavarre lohus, kaenla all, käelabadel, naba piirkonnas, vagiina piirkonnas, lülisambal, tuharatel, jalataldadel.

Kurikuulus G-punkt asub vagiina siseseinas (ca 1 cm). Stimuleerida võib kaela eesmisel pinnal rangluu kohal olevaid kilpnäärme punkte. 11-12 roide tasandil olevatele neerupealiste punktidele vajutatakse õrnalt rusikatega.

Rinnakul olevate punktide aktiveerimine ja reite sisepinnal paiknevatele punktidele vajutamine on suureks abiks. Ristluude alaosa õrn mudimine toniseerib.




Libiidot aitab tõsta kõrvalesta punkt ülemises osas kaare all ja alumises osas nibust üleval pool kõrvalesta sees.

Naise keha on terves ulatuses väga erogeenne. Südame ja seksuaalsusega on seotud südamepauna yin paarismeridiaan, mis algab rindkerel, kulgeb käe siseküljel ja lõpeb keskmise sõrme otsas. On ühenduses kolmiksoojendiga ja ühendab südamepauna kolme kehaõõnega. Sellel asub 9 punkti.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sobivus perekonnaliikmega


Horoskoop naisele


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (lühem kokkuvõtlikum variant)


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: härjasilmad


Seinakaunistus: roos (2 tk)


Chevrolet Corvette 1957


Seinapilt lõuendil või kapal: sügis Mustjärve ääres


Nukk Portia


Taldrikud (27 cm) (6 tk)


Seinakaunistus: öökullid


Taro kaardid: Flowers Oracle (ainult kaardid)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused