Vanema ja lapse karma

Vanema ja lapse karma on üks lähedasemaid. Ilma igasuguse kahtluseta tundis laps oma vanemaid juba eelmistes eludes. Sensitiivid väidavad, et laps kohtab vanemaid teispoolsuses juba enne eostamist. Hinged on teadlikud omavahelisest karmast. Karmavõlg võib olla vanemal, lapsel või läbipõimunud mõlemal osapoolel.

Lapsevanemaks olemine on kõige püham kohustus, mis hingel üldse olla saab. Võimalus paljuneda on suurim maapealne privileeg. Tuues maailma lapsi, antakse hingedele võimalus oma karmat tasuda, saada vajalikke õppetunde. Lapse hing panustab kõik oma lootused vanematele. Hea lapsevanema teeb igast vanemast tingimusteta armastus. Lapsevanema kõige suurem kohustus on armastada oma last.




Iga vanem peaks andma endast parima lapse kasvatamisel, aga kõik teevad siin vigu. Hing peab püsima lapse kehas seni, kuni ta ise suudab enda eest vastutada, mistõttu vajab ta täieliku väljakujunemiseni kaitset ja tuge.

Esimesed 7 aastat on üliolulised, sest lapse hing tegeleb oma auraga, oma mentaalsete ja emotsionaalsete jõududega. Sel ajal on laps väga mõjutatav ja kaitsetu. 7-ndaks eluaastaks on põhiline auraväli moodustunud, põhilised isiksuseomadused ja tunnusjooned on paigas. Pärast seda on halbade omaduste väljajuurimine tunduvalt raskem. 12-ndaks eluaastaks tulevad mängu kõrgema Minaga seotud aspektid. See on puberteedi algusega seotud periood elus. Mida tugevam on isiksus, seda rohkem võitleb. 16-ndaks eluaastaks on lapse aura täielikult väljakujunenud, sisuliselt on ta täiskasvanu ja võimeline enda tegude eest ise vastutama. Enamikes kultuurides siiski selles vanuses olevat last veel täiskasvanuks ei peeta.

Kõik moraalsed väärtused saavad alguse kodust ja vanematest ning eeskujul on palju suurem mõju kui sõnadel. Lapsed suudavad vanemate otsuseid respekteerida, kuid vanemad ei tohiks lastele oma mõttelaadi peale suruma hakata. Ei tohiks laste kaudu oma enda elamata elu ja täitumata unistusi välja elada. Laste ergutamisel on vaja silmas pidada iga lapse erilisi omadusi ja võimeid, on vaja õpetada neid iseseisvaks, julgustama neid ise valikuid tegema. Vanema kohustused lõpevad siis, kui laps on täielikult omandanud vaimse jõu. Olenevalt olukorrast võib karmasuhe jätkuda elu lõpuni, aga rollid on siis juba teistsugused. Kohustust lapse eest otsustada enam ei ole. Vanemad ja lapsed on seotud kogu elu ja parimal juhul kujuneb nende vahel sügav sõprus. Täiskasvanud laste ellu sekkuda vanematel enam õigust ei ole, aga ka lahtilaskmisprotsess võib olla väga keeruline ja valulik.




Vanemad peavad austama laste iseseisvumist. Vanemate kohus on olla olemas, kui neid vajatakse, nende nõu ja abi küsitakse. Lapsed peavad ise oma teed rajama ja ise oma elu ülesannetega hakkama saama. Kui laps tegi eelmises elus oma kehale liiga, siis sünnib ta nõrgas või haiges kehas. Lapse kasvades hakkab tööle tema vaba tahe ja ta saab ise teha valikuid ning oma elu muuta. Tundlik teema on juhuslikud rasestumised. Ei ole olemas puhtalt bioloogilist eostamist, alati on mängus spirituaalsed dimensioonid. Spirituaalne energia, mis viib rasestumiseni, eksisteerib eetri tasandil juba enne eostamist. Sellised hinged maksavad tagasi teatud kindlat tüüpi karmat ja vanem peab ootamatu hinge suutma vastu võtta. See võib leevendada tema enda muud karmat ja see ohver kompenseeritakse kindlasti mingil muul viisil.

Abort tekitab kindlasti halba karmat, mistõttu järgmistes eludes võib jääda lastetuks või peab lastesaamise nimel väga palju vaeva nägema. Võib minna ka nii, et sündimata lapse karma jääb järgmisena sündinud lapse kanda.




Ka vanavanematega võib siduda karma, eriti kui nendega on lähedased suhted. Hinged on siin omavahel sageli juba karma vabastanud ja roll on vähemaktiivne. Sama on ka onude, tädide jt sugulastega.

Mittetoimivad pered alles õpivad oma perega seotud õppetunde, hästitoimivad pered on õppetunnid juba omandanud. Elu tähtsaim õppetund on mõista ja hinnata oma perekonda, lähedasi inimesi oma elus. Mõned perekonnad saavad hästi omavahel läbi ja teised mitte. Kui peresuhetes on keeruline seis, laps kasvab isa või emata või vanemate abi ja toetuseta, see viitab alati karmasidemetele. Sellisel juhul aitab edasi enda pere loomine ja ülesehitamine. Kui suudetakse luua endale tugev ja toimiv pere, kuigi kogemus selleks puudub, siis lunastatakse karma.




Peresidemed ei ole alati veresidemed. Tugevad karmasidemed võivad olla nii bioloogiliste vanematega kui adopteerijatega. Mõnikord näeb karma ette lastetuks jäämist. Inimene peab teada saama, mis tähendab olla üksik. Aga üksikud inimesed võivad olla perekarma juba omandanud ja nende hing vajab teist laadi kogemusi.

Parim pere lapse kasvamise jaoks on selline, kus ema on kodu hoidja ja isa kodu kaitsja ning omavahelised suhted on soojad ja sõbralikud. Öeldakse, et emalt saab laps tervise ja isalt mõtlemisvõime. Eriti oluline on, et lapsel oleksid head mõistvad suhted oma vastassoost vanemaga, sest see saab määravaks tema enda pere loomisel.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kuuhoroskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Karma analüüs + saatuse analüüs


Kaelakee: ammoniit


Lusikad (7 tk)


Käevõru: punane jaspis


Seinapilt lõuendil või kapal: veetilgad


Ripats: mahagonobsidiaan


Käevõru: karneool


Piknikutekk (200×200 cm)


Kausid (4 tk) (11 cm)


Kaelakee: ambur



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused