Mis on karma?

Mis on karma?

Karma tähendab sanskriti keeles tegevust. Karma puhul arvatakse üldisemalt olevat tegemist karistusega varasemate tegevuste eest, kuid karma puhul pole tegemist kohtuga. Õigem oleks öelda, et karma on universaalne põhjuse-tagajärje seadus. Iga meie mõte, ütlus või tegevus tekitab energiaid, mis mõjutavad edasisi tegevusi ja elusuunda. Karma on kui töö, mis meid ees ootab, sisaldades endas õpetusi nii minevikust kui ka olevikust.




Miks on karma nii oluline?

Üheks inimese oluliseks tööks elus on see, et ta õpiks tundma sidet kosmosega – õpiks mõistma, kuidas universumi seadused teda mõjutavad. Pead õppima aru saama sellest, et ka kõige väiksemal sammul võib olla märkimisväärne mõju nii Sulle endale kui ka kõigile nendele, keda üks või teine otsus puudutab. Sinu energiad mõjutavad otseselt kogu planeeti. Karmade tundmaõppimine ja nende teadvustamine annab häid vihjeid sellest, milline peaks olema Sinu elutee suund ja elu mõte. Karmad annavad meile teada sellest, millised käitumismallid ja mõtted enam oma huve ei teeni, mistõttu tasuks oma elus vajalikud muudatused ellu viia.

Millal ma tulemusi näen?

Kahjuks ei ole sugugi kõikide heategude puhul oodata kiiret tasu. Positiivsed tulemused võivad Sind oodata kohe, järgmisel päeval, mõnekümne aasta pärast või võivad need hoopiski tulemata jääda. Seetõttu võibki paljudel juhtudel tekkida, et kui heateole ei vastata heateoga, siis mis on üldse asjal mõtet. Mõte on aga täitsa olemas. Kõikidel positiivsetel sammudel, mida teed, on positiivne efekt, kas Sa seda siis märkad või ei. See positiivsus ei pruugi sugugi avalduda Sulle isiklikult, vaid näiteks hoopis pereliikmetele või sõpradele. Ka on võimalik, et Sinu astutavad sammud hoiavad ära mõne õnnetuse. Sul tuleb karmasid silmas pidades lihtsalt usaldada universumi seadusi.




Kui minuga juhtub midagi halba, kas see tähendab, et mul on halb karma?

Mitte ilmtingimata. Mõnikord lihtsalt juhtuvad elus asjad, millel võivad aga olla positiivsed mõjud edaspidist elu silmas pidades.

Siinkohal üks näide. Oled väga ambitsioonikas inimene ning soovid olla elus väga edukas. Nüüd aga juhtub mingi õnnetus, mis viib Sind pikemaks ajaks haiglaravile. Sulle võib nüüd tunduda, et said millegi eest karistada. Tegelikkuses võis see õnnetus aga juhtida Sinu tähelepanu sellele, et oma elus tempokust vähendaksid ning õpiksid seeläbi enam elust rohkem rõõmu tundma. Sellest vaatenurgast vaadates võis õnnetus olla Sinu eluteel kingituseks, mitte aga needuseks.




Kas karmat on võimalik muuta?

Hing on see, mis Sind elus juhib. Need situatsioonid, millesse Sa igapäevaselt satud on samaaegselt Sinu hinge peegeldus kui ka teejuht. Karma näitab Sulle seda, kus Sa oled olnud ning kuhu oled suundumas, kui karmaõppetundidest õppust võtad.

Kui oled teadlik oma karmadest ja saatusest, on Sul võimalik oma elus palju muuta, et seeläbi oma eluteed paremini suunata. Paljud asjad võivad selle tulemusena Sinu jaoks oluliselt selgemaks saada ning suudaksid vältida neid vigu, mida juba varem teinud oled. Karmade tundmaõppimise tulemusena on Sul võimalik paremini mõista minevikusündmusi ja karmaseadusi, et seeläbi kujundada endale parem elu edaspidiseks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Vaas


Taldrikud (22 cm) (4 tk)


Mälukaart: SanDisk Extreme CompactFlash UDMA7 32GB, 120 MB/s


Kausid (12 cm) (4 tk)


LED küünlad (3 tk)


Kõrvarõngad: neitsi


Tassid (3 tk)


Taro kaardid: Beyond Lemuria Oracle (koos raamatuga)


Käevõru: aafrika türkiis



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused