Nõidade soovitusi tervise hoidmiseks

Nõidade õpetustes on iidsetest aegadest olnud 5 põhilist suhtereeglit:

1. Ära tee kellelegi halba
2. Nauding on inimeses sünnipärane õigus
3. Sarnane tõmbab sarnast
4. Tunne iseennast
5. Kõik, mida teed, saad ise tagasi kolmekordselt (olgu hea või halb)




1. Ravi alustatakse alati kahaneval kuul (vana kuu ajal), millegi eemaldamine ja vähendamine sujub siis paremini. Kasvava kuu ajal alustatakse haavade, hingamisorganite või seedekulgla ravi. Naised peavad alustama ravi kolmapäeval, reedel või laupäeval. Mehed esmaspäeval, teisipäeval või neljapäeval. Kuni 12-aastased lapsed ainult kolmapäeval.

2. Sõrmi masseerides saab normaliseerida siseorganite talitlust. Iga sõrm on seotud kindla siseorganiga. Pöidlamassaaþ aktiveerib aju, nimetissõrme massaaþ aitab mao seisundit mõjutada, keskmise sõrme mudimine aktiveerib soolestikku, neljanda sõrme massaaþ ravib maksa ja väikese sõrme mudimine südant. Väikese sõrme aktiivne massaaþ aitab ka üleväsimuse korral.




3. Kui käe- või jalaliigsed valutavad, võib ümber liigese siduda punase villase lõnga (naturaalne lõng peab olema, sünteetika ei aita).

4. Kui soovitakse saledamaks muutuda, siis tuleks panna peegli kõrvale pilt soovitud kehakuju ja enda näoga. Iga kord peeglisse vaadates tuletab meelde.




5. Kui südame ümber pitsitab, aga ravimeid pole käepärast, siis võib silitada peopesaga päripäeva 21 ringi ümber südame piirkonna. See rahustab südant. Seda peaks kordama 5-6 korda väikeste vaheaegadega.

6. Hirmu ja ootusärevust saab leevendada, kui panna kokku teise sõrme (saatusesõrme ehk kõige pikema sõrme) ots pöidla otsaga, vajutada ja hoida piisavalt kaua, kuni enesetunne paraneb ja ärevus kaob. See harjutus tugevdab ka energeetiliselt.

7. End kaitsta haiguste ja hädade eest saab sellega, et lehvitada alati inimestele peopesa väljapoole, siis jääb vahele energeetiline kaitse.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karjäärihoroskoop


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Sünniratta kood


Kaelakee: lõvi tähtkuju


Seinapilt lõuendil või kapal: kalla


Taro kaardid: Sacred Spirit Reading Cards (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: pilvelõhkujad kuuvalguses


Tassid ja taldrikud (komplekt 6-le inimesele) - Villeroy & Boch


Mälukaart.: Lexar Professional 2000x SD Card 32GB, SDHC UHS-II


Kaelakee: ema ja tütar


Seinapilt lõuendil või kapal: Nõmmeveski juga


Skulptuur



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused