6 nippi, mis aitavad saatuselöökidest üle saada

Saatuselöökide eest ei ole keegi kaitstud ja mõnikord tulevad need üksteise järel ning tekitavad lootusetuse tunde. Osaliselt on kaasasündinud võime neist üle saada, sest temperament ja meelelaad mõjutavad inimest ja tema kalduvust optimismiks või pessimismiks. Kodune kasvatus annab inimesele enesekindluse. Siiski võib igaühe elus olla hetki, kus isegi mööduja pilk võib mõjuda halvasti. Tavaliselt ületab inimene saatuselööke kergemini, kui tema tervis on korras ja ta on tasakaalus iseendaga. Vastupanuvõimet ja saatuselöökidest ülesaamist on võimalik teadlikult kergendada:

1. ARENDAGE ENDAS VASTUPIDAVUST

Kogu maailma pole võimalik kontrollida, aga on võimalik panna endale vähem haiget tegema. On vaja olla iseendaga kannatlik ja julgustada ennast teadlikult. Mõnikord on vaja lausa sundida ennast saatuselööke taluma, sest neid vältida pole võimalik. On vaja ennast teadlikult veenda, et elu läheb edaspidi paremaks.




2. SÖÖGE KORRALIKULT JA MAGAGE PIISAVALT

Kurnatus vähendab vastupanuvõimet ja tekib siis, kui inimene ei maga korralikult välja ega toitu tervislikult. Kui inimene lihtsalt ei suuda magada ja süüa, siis võib abi olla soojast aromaatsest vannist, võimlemisharjutustest, massaažist. Kui söögiisu täielikult puudub, siis võib end millegi väga heaga hellitada, mis tõstaks vähegi tuju ja parandaks meeleolu. Oluline on tõsta toonust.

3. TOETUGE TEISTELE (LÄHEDASTELE)

Kui inimene on kurnatud ja depressioonis, siis ei taha ta kedagi näha. Veel vähem tahab ta suhelda. See on aga väga vale. Üksiolek süvendab kurbust, depressiooni ja masendust. Kui pole lähedasi, võib otsida abi psühholoogilt. Mõnikord piisab erapooletu võõra inimesega rääkimisest. On vaja lihtsalt rääkida ja tunda end elavana. Isegi lemmikloomast on abi.




4. ELAGE 1 PÄEV KORRAGA

Suurte saatuselöökide puhul võib tunduda, et elu on läbi. Sageli otsitakse abi alkoholist, meelemürkidest või antidepressantidest. Parem variant on seada endale igal hommikul lühem eesmärk, lihtsalt õhtuni vastu pidada. Mõtted püüda hoida mujal, erapooletul “pinnal”. Töö aitab hästi mõtteid mujale viia, eriti raske ja aeganõudev töö. Rõõmu saab tunda, kui pingutustnõudva tegevusega hakkama saadakse. Nii peaks iga hommikut alustama teadliku pingutusega ja elu hakkab iga uue päevaga aina rohkem rööbastesse minema.

5. HELLITAGE ISEENNAST

Stressiseisund nõuab hoolitsust eelkõige iseenda eest. Rohkem tuleks teha seda, mida soovitakse ja vähem seda, mida peab. Šokolaadi söömine aitab õnnehormooni tekitada, magamine aitab meeleolu taastada. Võib endale lilli kinkida või mingit muud meelehead teha. Võib lubada endale teadlikult igasuguseid väikesi rõõme. Ettevaatlik peaks olema vaid alkoholi jt. meelemürkidega. “Elupõletamine” viib veel sügavamasse “auku”. Antidepressantide kasutegur on küsitava väärtusega, sest tekitab sõltuvust. Ühel hetkel on ikka vaja normaalse eluga edasi minna.




6. VISAKE VANAD SUNDMÕTTED PEAST

Loomulikult tuleb ikka ja alati meelde kurb sündmus või läbielatud kohutav saatuselöök. Selle vastu ei saa. Aga võiks proovida hoida teadlikult oma mõtteid edaspidisel elul ja homsel päeval ning teha seda teadlikult positiivsemas võtmes. Kõike, mis traagilist sündmust meelde tuletab, võiks vähemalt esialgu püüda vältida.

NB! Paljud esoteerikud väidavad, et hingevalu tuleb endas lõpuni läbi elada, muidu ei saagi eluga puhtalt lehelt edasi minna. Pisarad on väga vajalikud ja head abivahendid. Kuni kestab lein ja inimene on õnnetu, seni otsib ta leevenduseks vaid aseainet. Valuline protsess kestab nii palju kauem. On ju teada tõde, et aeg parandab kõik haavad.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (perekond)


Saatuse analüüs + saatus-tulevik horoskoop


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Kaelakee: türkiis


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Päikesepüüdjad (3 tk)


Kann


Kristallipuu: ametüst ja tsitriin


Citröen 2CV6


Seinakaunistus: karu


Tööriistakomplekt: 120-osaline


Skulptuur



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused